Buyse Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Ur_SdR7jZrM&feature=related ilk başta ay canım gibi bir tepki versem de sonradan kamerayı ağzına dayayıp ağlatmaya çalışan anne babasına "siz o kızın gözyaşlarına kurban olun şerolar" demek istiyorum. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14497332 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 evet, baya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 said: 3 yaşındaki bir çocugun eline taş verip "hadi şimdi bunu o üniformalılara at" demek ne kadar faşistlikse, "elifçim şimdi kamerayı açıyorum, az evvel yaptıklarını bi de bu cama bakarak yap" deyip sonra da onu kamuyla paylaşmak da o kadar insanlıktan uzaktır. Budur. O yaştaki çocuğun bu tarz derin konulara böyle saçma bir şekilde sürüklenmesi beyin yıkamaktan öte değil. O çocuğun samimi olarak ağladığına inanmıyorum ben malesef, bir çocuğu korkutarak ağlatmak çok zor bir şey değil zaten. Öyle anne babanın ben bu ülkeye faydalı bir insan yetiştirecek zihniyette olduğundan da şüpheliyim, çocuğun şansına kalmış biraz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ah midem midem.. bu ne ya.. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kutlu doğum haftasında da bir sürü insan ağlıyor,diğer islami görüşlerde sırtlarına demirler vurup ağlıyorlar ve bu çok masum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 onlar da berbat bu da. aynı mide spazmını facebook da "nur yüzlü efendimiz, mis kokulu peygamberimiz" grubunu görünce de hissetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Reogmar said: kutlu doğum haftasında da bir sürü insan ağlıyor,diğer islami görüşlerde sırtlarına demirler vurup ağlıyorlar ve bu çok masum. o da kötü. öte yandan atatürk'ün ölüm yıl dönümünde bir askerin ağlaması bana böyle rahatsız edici gelmiyor. o adamın ağlaması sahte bile olsa (tut ki öyle olsun) kendi yaptıklarının sorumluluğunu taşıyıp tartabilecek bir adam, burda ise küçücük bir çocuğa anlayabildiğinden şüphe duyduğum duygular empoze ediliyor. O yaştaki çocuğa vatan sevgisini, şunun bunun önemini anlatmanın hiç bir manası yok, zaten eğitim denen bir sürece adapte olmaya çalışıyor bence onun üzerine düşülmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 o yaşda çocuk oyun bilir, saklambaç bilir, en fazla pipi kuku farkını falan bilir belki ama savaş bilemez, vatan sevgisi bilemez. bilmemeli. daha yürümeyi beceremeyen kıza türban takıp çekiştirirler ya.. aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 oh be lan haberi izledigimde nedense bişeylere gıcık oldum ama kendime bile açıklayamadım şaşkınlık içinde çevremdekilerin ay canııım laflarını dinledim.içimden kanalı değiştirmek gelse de sıktım dişimi bi kaç dakika dayandım. şimdi en azından neden midemin bulandığını anladım. sonuçta öğretmeninin dediklerinden etkilenmiş.öğretmen çocuklar babam öldü dese o kız ona da ağlarmış.atatürke özel bişey gibi gösterildiği için haber değeri artmış.çocuğun ebeveynleri de fırsat bilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ataturk diye aglatanlar salak turk bayragi yaktiranlar demokratik mucadele peeeeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ikisi de tükaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ya bu daha bildiğin çocuk, daha kendine ait bi bilinci yok, 3-5 yaşında falan. Biraz uğraşıp kandırsan istediğini yaptırır, dedirtirsin. Amaç ne olursa olsun çocukların bu şekilde "kullanılmasına" karşıyım. Ha ortaokul öğrencileri yarışma uğruna bayılana kadar koşturulup yarıştırılmış, ha ufacık çocuklar kafalarına türban takılıp ilahi okutulmuş, ha küçücük bi kız şiir okutulup ağlatılmış, ha ufak bi kız bu şekilde ağlatılmış. Hepsinin arkasındaki zihniyet aynı derecede hatalı bana göre. Kaldı ki Atatürk'ün etraftaki insanlara bu şekilde veya herhangi bi şekilde "kanıtlanmasına" gerek yok, zira 10 Kasım'da o siren sesini duyunca gözleri dolan biri olarak ben bile komik buluyorum bu tarz uğraşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ya bu çocuğu "Senin çükün yok biliyor musun?" diye de ağlatırsın, niye saçmasapan karşılaştırmalar yapıp bunu olduğundan daha mantıklı göstermeye çalışırsınız ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sey var bide bakana duzgun gozuksun diye ayazda cocuklara palto giydirtmiyen tipler turkiyede cocuk olmak zor is lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben bi çocuğu "burnunu çaldım" diye ağlatmıştım. halbuki sadece sevimli görünmek istiyordum.. :( o zamandan beri çocuklara burun çalma ya da işte kopan parmak hedesini yapmıyorum.. gerçi çocukları fazla da sevmem ^~^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ya bu aynen İSTİKLAL MARŞINI NASIL DUYGULU OKUYOR BİR BİLSENİZ İLKOKUL ÇOCUĞU videosu vardı bir tane. onun gibi. o anne babaya selam ederim. göster teyzelere gözyaşlarını videosu vol.bilmemkaç ayrıca, ardeth +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bana +1 yok mu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 asteroth, +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 utopia +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ataturk oldi mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ıssız acun kaldı mı? burası garbıç mı? dasaaa paşam çıldırır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 dasaaa+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 alper tungaydı dimi orjinali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 iki elimle facepalm yaptırdı tv'de görünce, ardeth güzel izah etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 10 kere yazılmış yazdığım şey ama bende yazıyım, bugs bunny öldü dese öğretmeni daha fazla ağlaması olası o kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar