Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Futbol dedikoduları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
berlusconi satmazsak takımın dengeleri değişir demiş,taraftarda isyan etmiş vs.

Kaka gibi bir futbolcunun City'e gideceğini hiç sanmıyorum,denildiği gibi paraya ihtiyacı yok vs. ama bir yandan da kulüpte istemiyor para için,her tarafa doğru bir yol var ama en son ne olacak kimse bilemez.Umarım kalır Milan'da,
Mesaj tarihi:
Ibısevic ile ilgili bir haber yok nette ya,birtek goal.com'da gördüm google'da aradıktan sonra,umarım doğru değildir o da

edit:

NTVSpor'da da altta geçti şuan,böyle uzundur ilk defa bir sakatlığa bu kadar çok üzüldüm.Çok yazık oldu ya
Mesaj tarihi:
man city yi 200 milyon pounda aldı sanırım. kaka klupten pahalı yani. klup + robinho dan da pahalı. o takımda kakayla beraber oynamak istemem şahsen aynı takımdasın adamdan iyi bile oynasan bazı maçlar adam senin atıorm 100 katın para alıyor. hoş değil. etik değil.
Mesaj tarihi:
ya star haberde efsane bir yayın gerçekleştirdi bu haberle birlikte ekleyeyim,

bonservis parasına neler alınabileceği gibi salak bir klişenin ardından şunu dediler "hepsi hepsi bir kaka için"

gözümsün star,devam
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/read.php?29,3236090,3818419,page=221#msg-3818419

şuradaki habere ek olarak kesin olmadığı için buraya yazıyorum,

Podolski yerine de Münih'in Olic'i alacağı söyleniyor,hatta anlaşılmış galiba
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
http://forum.paticik.com/read.php?29,3236090,3818419,page=221#msg-3818419

şuradaki habere ek olarak kesin olmadığı için buraya yazıyorum,

Podolski yerine de Münih'in Olic'i alacağı söyleniyor,hatta anlaşılmış galiba

oliç'i çoktan aldı münih benim bildiğim.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
hmm söyleniyor diye okudumda nette o zaman iyi ya :) Podolski'ye üzüldüm ama Köln'den iyi bir takıma geçer umarım

galatasaray olarak kendisinin arkasındayız ahehe
Mesaj tarihi:
Robinho,Kaka transferi gerçekleşmeyince sinirlenmiş mi ne kampı terk edip ülkesine dönmüş.Takımın kötü gidişi de sebep olarak gösteriliyormuş muş muş

Robinho'yu zaten hiç sevmezdim,nefret ederdim iyi olmuş.Aç kalsın oynamasın futbol falan
Mesaj tarihi:
Satmamaları dünya futbolu açısından çok iyi oldu bence. Bazı değerler var futbolda kaybedilmemesi gereken. Taraftarlık, sembol oyuncular bunlardan. KAKA, Milan'ın sembol oyuncuları arasında, sadece para için City'e yollanmamalıydı.

İş adamlarının futbol dünyasına girmesiyle değerler kaybediliyor zaten. Futbol insanlara hissettirdiği duygular yüzünden bu kadar popüler, bu duyguları kaybedersek futbol yavaş yavaş anlamsızlaşır...
Mesaj tarihi:
Dedikodu değil bunlarda ama yazayım dedim :)

Inter'de Adriano,Balotelli,Mancini ve Quaresma kadro dışı,Mourinho yol alın lan demiş hepsine

Özellikle Balotelli'ye Figo'nun yarısı bile değilsin diyip kadro dışı bırakmış

edit:Ayrıca kişisel görüşüm Atalanta maçından sonra Burdisso'da kadrodışı bırakılacak bu zihniyet ile
Mesaj tarihi:
35 yaşındaki şana,şöhrete,paraya,futbol adına herşeye doymuş Figo halen bekleri kovalarken,onlarla boğuşurken,onun oğlu yaşındaki Balotelli bunların yarısını yapamıyor,çaba da göstermiyor

bu tarz bir açıklamaymış işte :)
  • Yeni Oluştur...