BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bide city şu an düşme potasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 berlusconi satmazsak takımın dengeleri değişir demiş,taraftarda isyan etmiş vs. Kaka gibi bir futbolcunun City'e gideceğini hiç sanmıyorum,denildiği gibi paraya ihtiyacı yok vs. ama bir yandan da kulüpte istemiyor para için,her tarafa doğru bir yol var ama en son ne olacak kimse bilemez.Umarım kalır Milan'da, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Ibısevic ile ilgili bir haber yok nette ya,birtek goal.com'da gördüm google'da aradıktan sonra,umarım doğru değildir o da edit: NTVSpor'da da altta geçti şuan,böyle uzundur ilk defa bir sakatlığa bu kadar çok üzüldüm.Çok yazık oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 man city yi 200 milyon pounda aldı sanırım. kaka klupten pahalı yani. klup + robinho dan da pahalı. o takımda kakayla beraber oynamak istemem şahsen aynı takımdasın adamdan iyi bile oynasan bazı maçlar adam senin atıorm 100 katın para alıyor. hoş değil. etik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ya star haberde efsane bir yayın gerçekleştirdi bu haberle birlikte ekleyeyim, bonservis parasına neler alınabileceği gibi salak bir klişenin ardından şunu dediler "hepsi hepsi bir kaka için" gözümsün star,devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Sabri Ugan söylediyse o bölümü ,güzel vurgulamıştır üstad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 milan satmazsa asrin en buyuk hatası olur milan icin. taraftar nie satilmasini istemiyor anlamiyorum. gelen parayla 5 tane kaka alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Dünyada 5 tane daha Kaka yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Kiradan dönecek Gourcuff'a güveniyorlar,paranın bir kısmıyla Adebayor'u alıp,bir kısmıyla da takımı gençleştirirler.Çok mantıksız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Bu para milana ilaç gibi gelir cidden. Çok yaşlanmıştı kadrosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?29,3236090,3818419,page=221#msg-3818419 şuradaki habere ek olarak kesin olmadığı için buraya yazıyorum, Podolski yerine de Münih'in Olic'i alacağı söyleniyor,hatta anlaşılmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Kaka'nın takımda kalacağı açıklandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 satsalar daha iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bence de yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 120 milyon euro yahu, kesin satarlar diyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 DarKRideR said: http://forum.paticik.com/read.php?29,3236090,3818419,page=221#msg-3818419 şuradaki habere ek olarak kesin olmadığı için buraya yazıyorum, Podolski yerine de Münih'in Olic'i alacağı söyleniyor,hatta anlaşılmış galiba oliç'i çoktan aldı münih benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hmm söyleniyor diye okudumda nette o zaman iyi ya :) Podolski'ye üzüldüm ama Köln'den iyi bir takıma geçer umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 DarKRideR said: hmm söyleniyor diye okudumda nette o zaman iyi ya :) Podolski'ye üzüldüm ama Köln'den iyi bir takıma geçer umarım galatasaray olarak kendisinin arkasındayız ahehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Robinho,Kaka transferi gerçekleşmeyince sinirlenmiş mi ne kampı terk edip ülkesine dönmüş.Takımın kötü gidişi de sebep olarak gösteriliyormuş muş muş Robinho'yu zaten hiç sevmezdim,nefret ederdim iyi olmuş.Aç kalsın oynamasın futbol falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 futbolcular chelsea'ye bikere kandı ilk başlarda tüm yıldızlar oraya gitti ama manchester yapamasın böyle bişi futbolcu alamasınlar inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Gilean said: satsalar daha iyiydi bence sanki kakadan daha iyileri gelmicek mal bunlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Satmamaları dünya futbolu açısından çok iyi oldu bence. Bazı değerler var futbolda kaybedilmemesi gereken. Taraftarlık, sembol oyuncular bunlardan. KAKA, Milan'ın sembol oyuncuları arasında, sadece para için City'e yollanmamalıydı. İş adamlarının futbol dünyasına girmesiyle değerler kaybediliyor zaten. Futbol insanlara hissettirdiği duygular yüzünden bu kadar popüler, bu duyguları kaybedersek futbol yavaş yavaş anlamsızlaşır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Dedikodu değil bunlarda ama yazayım dedim :) Inter'de Adriano,Balotelli,Mancini ve Quaresma kadro dışı,Mourinho yol alın lan demiş hepsine Özellikle Balotelli'ye Figo'nun yarısı bile değilsin diyip kadro dışı bırakmış edit:Ayrıca kişisel görüşüm Atalanta maçından sonra Burdisso'da kadrodışı bırakılacak bu zihniyet ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Balotelli böyle Eto'o tipi hızlı forvet değil mi Figo ne alaka? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 35 yaşındaki şana,şöhrete,paraya,futbol adına herşeye doymuş Figo halen bekleri kovalarken,onlarla boğuşurken,onun oğlu yaşındaki Balotelli bunların yarısını yapamıyor,çaba da göstermiyor bu tarz bir açıklamaymış işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar