Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Futbol dedikoduları

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Fener son 5 senedir olduğu gibi yine Eto'o yu alıyo (krampon veya forma herhalde). El Yasa Beşiktaş'a geliyomuş anayasa gibi adam artık o kadar defans alarak gol yemeyip golde atamaz bi Beşiktaş olur elimizde. Galatasaray Servet'in ücretini arttırıcakmış bide yerine giderse diye adam bakıyomuş bi tek doğru transfer yapan bunlar para yok ama zekice adam alıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece sağlam kaynaklardan alınan haberler :D gene haftanın renklerinde dendi.

fb, volkan, alex, deivid ve roberto carlos la sözleşme yenilemicekmiş. bi de selçuk sanırsam.

volkanın yunan klüpleri ile içli dışlı olması ve zaten çok hata yapması yüzünden

alex form düşüklüğü vs

deivid is yıllık 3m isitomuş.

carlos ta ülkesine gitmek istiormuş artık. sözleşme uzatıldı ama o yalan olcakmış. ama brezilyada işte futbolcu filanda izlicek ve önericekmiş.

gs de ise yabancı futbolculara gösterilen ayrıcalık ve yerlilerle olan maaş farklarından dolayı bir huzursuzluk varmış. yerlile bu durumdan hiç mutlu değilmiş. özellikle lincoln'e gösterilen ayrıcalıktan hiç mutlu değillermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

milliyet.com.tr said:

Milli kaleci, Yunan ekibinin teklifine ‘Evet’ dedi
F.Bahçe ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan milli kaleci, Yunanistan’ın güçlü ekibi Panathinaikos’un 5 yılda 15 milyon Euro’luk teklifine prensipte ‘Evet’ dedi.
YUNANİSTAN’IN güçlü kulübü Panathinaikos, Türkiye’de büyük eleştiriler alan F.Bahçe’nin kalecisi Volkan Demirel’le anlaşmak üzere... Sezon sonunda bonservisi olmadığı için oyuncuya yıllık 3 milyon Euro öneren Yunanlar, ’Gelirim’ cevabı aldı ve milli kaleci 5 yıllık sözleşmeyle 15 milyon Euro’luk bir gelirin kapısına dayandı.
PANATHINAIKOS’UN 5 yıllık teklifine prensipte ’Evet’ diyen Volkan, Konya maçından sonra sarı-lacivertli yönetimle son kez masaya oturacak. F.Bahçe’den aldığı 1 milyon 100 bin Euro’da iyileştirme isteyecek olan Demirel, teklif istediği oranda olmazsa Konya maçından sonra hem Yunanistan’a tatile gidecek hem de imza atacak. 2002’de Kartal’dan geldiği F.Bahçe’de 183 maça çıkan Volkan, 192 gol yerken 2 de asisti bulunuyor. (2005-06 kupada G.Saray rövanş maçı Tuncay’ın golü ve son Beşiktaş maçında Güiza’nın sayısı)
YERİNE 4 ADAY VAR
DEMİREL’İN gitme ihtimalini göz önünde bulunduran yönetim, yerine şimdiden 4 aday belirledi. İstanbul BŞ’li Hasagiç, Genk’te oynayan Sinan Bolat, Hoffenheim’lı Ramazan Özcan ve Manisa’nın kalecisi Ufuk listedeki isimler.

abooo doğru mudur acep bu. yunanlılar kafasız mı ne agdsadas
Sosyal ağlarda paylaş

Haha iyimiş.

Yanlız adam durmuş durmuş 2 asisti de kritik maçlarda yapmış. biri gs biri bjk derbisi hahaha

Valla fenerde zaten kale zayıftı, yerine gelecek sayılan adaylar da pek iç açıcı değiller, ön liberodan sonra kale de çökerse FB bir daha toparlanamaz uzun süre.

dedikodu olmamakla beraber:
said:

Kocaelispor'un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Serhat Akın, yeşil siyahlı kulüple yollarını ayırdı!..

Takımdan kaçtığıyla ilgili olarak Kocaeli yerel basınında yer alan iddialar üzerine MARATON.COM.TR'ye konuşan Serhat, kaçtığı yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu ancak kulüple yollarını ayırdığını söyledi.

Serhat Akın konuyla ilgili olarak "Ben Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımdan Kocaelispor'a geldim. Kocaelispor'da istediğim desteği bulamadım. 4 aydır kulüpten tek kuruş para almadım. Bunu da Futbol Federasyonu'na bildirdim. Bonservisimi aldım. Kaçtığım iddiaları asılsızdır. Ayrılma sebebim Kocaelispor'dan 4 aydır tek kuruş para alamamam ve gerekli desteği görmememdir" diye konuştu.

Bonservisi elinde olan golcü futbolcu hangi takımla anlaşacağı ise merak konusu. Devre arasındaki transfer dönemini beklediğini vurgulayan Serhat, "Hem yurt içinden hem de yurt dışından bir takım teklifler var. Bu teklifleri devre arasında değerlendireceğim. Antrenmanlarıma devam ediyorum" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İspanyol spor gazetesi Marca, Werder Bremen'de oynayan Brezilyalı orta saha oyucusu Diego Ribas da Cunha'yı transfer etmek için Real Madrid'e rakip olarak Fenerbahçe'nin de çıktığını yazdı.

Real Madrid ve Fenerbahçe'nin Diego için yarıştığını belirten İspanyol gazetesi, Luis Aragones'in takımının ara transfer döneminde Diego'yu almak istediğini ve büyük paralar teklif etmeye hazır olduğunu iddia etti. Haberde ayrıca, Werder Bremen'in Diego'yu göndermeye sıcak baktığı, ancak Brezilyalı futbolcunun menajeri aracılığıyla Real Madrid'te oynamak istediğini ilettiği ileri sürüldü.

Real Madrid'in, 23 yaşındaki Diego'yu ara transferde değil, sezon sonunda almak istediği belirtiliyor.

Marca kolpacı bi gazete olduğu için yalandır tahminen ama belli de olmaz.

Vay anasını, yılların CM/FM wonderkidi Diego Fener'e geliyimiş.

Hoş Diego geliyosa Alex gidici demektir hakkaten heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
Real varken Fener'e gelne ihtimali mi var allah aşkına...
Adam futbolunun baharında,Türkiyeye istediğin kadar para ver gelmez,33-34'ten sonra gelir ancak...

Ben de geleceğini sanmıyorum ama aklı başında oyuncu için R.Madrid iyi bir tercih değil şu anda. Orada ofansif ortasaha-forvet arkasında oynayan Van Der Vaart, Sneijder, Raul, Robben gibi adamların hiçbirini kolay kolay kesemez Diego henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...