Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 İçindeki hayvanlardan dolayı birkere tam notumu aldı :-p neyse ben seviyorum fena olmamış reklam olarak... schweppes içtinizmi bilmiyorum ama yazın içerdim ben limonlusu birde birşeylisi daha vardı neyse ikisinide deneyin derim :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 süper o reklam ya -TİMSAHLAR: ÖNCE BARBEKÜYE DAVET EDER SONRA DA BÜTÜN GÜN UYURLAR -YAPMA JAMES BU KADAR SESLİ İÇMEK ZORUNDAMISIN[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 kendisi kötü, reklamı güsel.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bence süper ya mandalinalısı favorim[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ilki de fena değildi ama ikincisis süper olmuş, bayıldım özellikle "naber tatlım?" bölümüne.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ben beğendim şahsen çok süfer olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Türkçe Dublajı düzgün yaptıklarından dolayı güzel olmuş reklam, katılıyorum.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ikinci reklamda schweppes'leri gösterirken biraz daha büyük yapsalar daha iyi olurmuş hani schweppes olduğu anlaşılıyor ama pek net değil gibi...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ehueh orc, orada cola içmiceklerine göre ne farkeder :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 pek beğenmedim. çok "xxx" olmuş. Ama o kelimeyi bir türlü bulamıyorum. Klişe? Garip? İğrenç? Bilemiyorum. Dublaj başarılı ama dialoglar çok garip. Dialogları sinir ediyor biraz beni.. Normal insanlar konulsaydı belki daha az akılda kalıcı ama daha kaliteli bir reklam olabilirdi.. Bir ara schweppes'in siyah teneke kutuda normal sodası (gazoz muydu yoksa?) vardı çok hoşuma giderdi.. şimdi göremiyorum ortalarda.[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 'xxx' başka birşey oluyor bone'cum.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 xxx mi olmus? bende izliim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Timsahlar, Kaplanlar, Zürafalar ve XxX Hmm :-P :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 şivep'in (hehe) küçüklüğümden beri hastasıyım, limonlusunu ayrı, mandalinalısını ayrı severim. kışın market raflarına geridöndüğünü fark ettiğimde (daha o zaman reklama girmemişlerdi) yemin ediyorum eniştenizin hayretle bakan gözleri önünde 4. levent migros'ta sevinç dansı yaptım! reklamlar sonradan yayına girdi, onlar da ayrı şahane. "fil severim, ama hepsini yiyemem." markanın da ürünün de komple hastasıyım. yalnız, bi handikapı var ürünün, dibe çöküyo bazen :/ içmeden 1 saat önce çalkalayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Reklam tek kelimeyle harika. Ürünü denemedim.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 schweppes i bende severim cocuklugum mandalinalisiyla gecti. reklamda "aksam yemegine ne dersin tatlim?" diyaloguna bayildim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 mandalinasi asmish limonlusu ise mandalinasi yoksa alinaiblirdir cohk güsel ikiside reklam biraz alakasizda olsa fena deil ama garip oldugu kesin[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ya bitiyom bu reklamlara her çıktıgında kesin izliyom sonuna kadar çok hoş bence.ilkindeki moontiii diye çagırması leoparın bide timsahın bitiriş gülüşü çok hoşuma gidiyo ağzım kulaklarıma varıyodu ikincisindede akbabanın hııııIım sesi hoşuma gidiyo tebbessümle izliyorum.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 "fil severim ama tamamını yiyebiliceğimi sanmıyorum."[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ne fesatsın sam ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bunların tonikleri nasıldır acaba :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 merak edip almıştım toniğini ama direk dikince kafaya pek hoş olmadı tabi:) meğer cinle mi ne karıştırılıyormuş:) bi de bişeyi merak ettim 4 çeşit gösteriyo orda biri tonik biri mandarin biri bitter lemon diğeri ne? (gazozsa nerde bulabilirim hiç bi yerde rastlamadım??) ha bide reklamlardaki leopara hastayım ben çok tatlı yaw:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bitter lemon + vodka şiddetle tavsiye edilir[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar