Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ne pis adammış lan baros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ya galatasaray su mactan sonra butun sezon boyunca hakemden yakinamaz artik oha bir mactaki her hata gs lehine olurmu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 penalti pozisyonunda umit karani izleyin bi ya.. adam itmedim ben ne faulu diye hareket calarken yanindaki herif eliyle dokundu diye penalti kazandilar yuh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 gellidus said: penalti pozisyonunda umit karani izleyin bi ya.. adam itmedim ben ne faulu diye hareket calarken yanindaki herif eliyle dokundu diye penalti kazandilar yuh.. E tamamda o pozisyonu görmemiş olamaz mı Ümit...Düdüğü duyunca şartlanmış tepkisini koymuştur yine..(demekki biraz da itme var:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 gellidus said: penalti pozisyonunda umit karani izleyin bi ya.. adam itmedim ben ne faulu diye hareket calarken yanindaki herif eliyle dokundu diye penalti kazandilar yuh.. of resmen fenerli alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yok fenerli degil besiktasliyim.. Bunun yaninda sizlerin aksine hic fanatik bir adam degilim yani yok bjk yenildi gs ye sallayayim diye bir huyum yoktur.. Ama aklinizi mantiginizi birazcik calistirip maci birazcik objektif bir sekilde izledigin takdirde ne demek istedigimi anlayacaksin.. Alakasiz 2 kirmizi kart.. Pozisyondan 3 metre uzaktaki adama eliyle vurdu diye sari kart goster ondan sonrada at adami.. Burda sike cart curt var demiyorum hakemin butun kotu kararleri gs lehine oldu diyorum kaldiki ortada bir sike flnda olucaksa heralde koskoca galatasaray camiasi hacettepe maci icin kullanmaz boyle birseyi.. Raporu aciklamalari lazim o adamin ilk sari kartini niye verdi raporunda ne yazicak acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 deadea said: bu resimleri gördükten sonra bi tırsma geldi baros'dan :) hani gol'ün sevinciyle tutucak sabriyi öpücek dudaktan falan. sonra sabri katil olur wallah Sabriyi geçtim Hasan Şaş'ı öpmeye kalksa ne kavga çıkar ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Nerden biliyosun belki Hasan sevinir bu duruma? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ulan bi kere hakkınızla kazanın be! saçma sapan kırmızı kart haksız bir penaltı tamam bitti. hacettepenin hakkıydı maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 tabi canım hakem kötü idi. en azından gidip değiştirmedik hehe I FEEL FIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Penaltiya haksiz diyen pozisyonu izlememistir. Benim bildigim sadece kaleci topu yumruklayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Satış resmen bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 DoruK said: ulan bi kere hakkınızla kazanın be! saçma sapan kırmızı kart haksız bir penaltı tamam bitti. hacettepenin hakkıydı maç. micha said: Satış resmen bu maç. bi gidin galatasaraya kaç haftadır penaltı çalınmadı bu ligde ne penaltılar oldu hiç birini vermediler şimdi 2 dakkada şikeci hakemci olduk, dönüp kendi takımınız nası maç kazanıyo diye bi bakın (fener) ondan sonra gelip başkasının topiclerine dil dökün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Kaç hafta? Bize kaç sene penaltı çalınmadığında "demek gerekmemiş" diyordunuz ya, ne güzel kıvırıyosunuz işinize gelince :p DoruK GS'lidir bu arada, kaçırmışsındır belki. (bkz. "adamın diyo olum!") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 *sarcasm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bjk nin nocom'u, fenerin baggio'su var forumda. gs ninde birisi vardı eskiden. neyse bu arada barışın faulüne sarı kart çıkmaması gerçekten komik. adamın baldırına girmiş böyle. ama işte burası türkiye ne doğru ki kartlarında bir standartı olcak. ayrıca penaltı bana göre çalınmasa olurmuş. adam zaten dengesiz orda. çalmasa kimse neden çalmadın demezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ya burda yok eliyle alıyor tabi sarı kart vs diye konuşanların penaltı değil demeleri enteresan olmuş adam topu yumrukluyor ya hani öyle kolu açtı çarptı o kol neden açık falan değil. Açık net yumrukluyor topu. Buna da penaltı çalmasınlar oldu başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 tamam çalsınlar da sarı kartı da doğru adama gösterse bari : ) hayır sarıyı başka adama gösteriosa penaltı çalmasın nitekim sarı gösterdiği adam topa dokunmadı? o ilk kırmızı kart da katliam bu da. ilk golden sonra direği yumruklayan gs liye sarı kart göstermiyor da, arkadan baldırına girildi diye sarı isteyen adamı oyundan atıyor. maçı bildiğiniz KATLETMİŞ hakem, gs ye vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 o sarı kart malesef hakemin değil kuralların suçu. Dün akşam bütün arkadaşlarıma da söyledim bu kadar saçma bi kural olamaz hakemin üstüne yürüyen mi ararsın bağıran çağıran mı yada direk yumruklayan mı. Bunların hepsine tölerans var ama olabilicek en masum şikayet olan eliyle kart istemesine bir futbolcunun çat diye sarı kart çıkarmak cinayet benim gözümde ötesi değil. Ama dünkü maç hakkında maçı hakem verdi demek saçmalık çünkü 1. kırmızı kart tamamiyle doğru kurallar açısından tabiki kuralı ben koymadığımdan bunun sorumlusu galatasaray değildir saçmalamanın alemi yok. 2. penaltı penaltı buna itiraz eden de futbol bilmiyodur yada at gözlükleriyle bakıyordur ekrana. yanlış kişinin sarı kart görmesi konusu bilemiyorum ortalık karışıktı itirazdan çıkmış da olabilir o kart sonuçta o sahada değildik çıkar onun da kokusu ama eğer yanlış kişiye çıktıysa kart hakem kadar o yumruğu atan aptalın da suçu var adam olup gidip hakeme deseydi ben yumrukladım topu sarıyı bana ver diye. 2. kırmızı kart hakkında bişey diyemem çünkü 3 golden sonrasını izlemedim ben tadım kaçtı karar doğru da olsa öyle basit bir kırmızı kart sayesinde kazanılmış bir maç beni mutlu etmedi.ama zaten o kartın da oyunun skoruyla uzak yakın alakası yoktu. Boşverin bunları düzelmez bu türkiyede futbol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 İlk kırmızı görmedim de ikincisi gayet kırmızı kart. Zaten elemadan yaptığının farkında oalrak bişi demeden çıktı gitti. O elemanın penaltıda sarı görmeside itirazdan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ağlamalar başlamış yine ULUSOY İSTİFA sesleri yükseliyor kadıkoyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 penaltıda sarı görmesi itirazdan olduğu için hakem elle dokundun işareti yaparak sarı kart çıkartıyo dimi adama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 itiraza sarı gosterilmiyo mu artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 iyi de yanlısınız var ahmet çakar güzel acıkladı dun gece itirazlar arasında bariz farkları.Zaten o ikinci sarı kartta gs li futbolcuya kart gosterilseydi direkt olarak o oyuncu onu yapmazdı ki cok hafif yani hareketi.Gs bjk fb liler onun 10 katı siddettinde itiraz ediyor kart verilmiyor.Arda yı hatırlayın mesela.O oyunucunun ilk hareketi de kart degil bariz o da var.Dün %100 futbol da eski mhk baskanı kural hatası var maçın tekrarı gerekir dedi ama zor tabi federasyonun yüregi yemez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Sarı kart için yapılan itirazdan kart görmek bencede aptalca ama kimse kusura bakmasın,deathlordun dediği gibi bizim de oyuncumuz yandı o kurala göre,abi hakem ne ucuz kart çıkarmış demek yanlış olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar