Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creative Spectre Gamer Keyboard - Ön İnceleme

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Hiçbir kurum %100 memnuniyeti (en azından %100 hızda ve tek seferde) sağlayamaz, arada sorunlar çıkar. Önemli olan bu sorunların ne kadar az çıktığı ve ne kadar hızlı/istekli çözüldüğüdür ki, henüz aşırı şikayeti olanı da görmedim Hepsiburada'dan. Kargo olsun, iade kuralları olsun hep memnun çoğunluk.

Ön siparişlerin kargoları da 3 Aralık dediği halde bugün verildi ayrıca, hata etmemişiz yani çok şükür :p
Sosyal ağlarda paylaş

Keyboard elimde. Hatta onla yazıyorum. Genel olarak fikirlerim negatif.

* Backlight gündüz yetersiz kalıyor. Harfler okunuyor ama klasik keyboard'a göre daha zayıf kalıyor. Gece görüntü daha iyi olacka muhtemelen. Akşama yazarım.

* Enter tuşu ufak. Virgül enter üzerinde. <> tuşları klasik yerinde değil. " ve 1 tuşlarına Alt ile atanmış. Home - End kısmısı 2 kolon, 3 satır olarak yön tuşları üzerinde. Home ve End yan yana en üstte.

* Tuşları Microsoft klavyeler gibi sessiz değil. Tıkır tıkır ediyor ama yumuşak denebilir. Basma mesafesi alçak.

* Standart keyboard'lardan biraz daha ufak görünüyor.

"Gamer Keyboard" şeklinde bir yakıştırma yapmışlar. Gamer özelliğinden bahsedebileceğiniz bir şeyi yok. Yanında 5 fonksiyon tuşunu atayabileceğiniz programı geliyor. Programa macro özelliği koymuşlar.

Eve gidince fotoğrafları koyarım.

28ytl'lik şuanki satış fiyatı makul gibi dursada 15 Aralık'tan sonra 50 ytl hayatta verilmez.

6/10 puan verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

- Işıklandırması hoş değil, tuşlardan da kaynaklanıyor bu. Harflerin olduğu yerler dümdüz saydam bir yapı değil de, sanki böyle kalınlığı ayarlanamamış gibi hare hare, ışığın daha zor geçtiği yerler siyah kalıyor bu yüzden. Işığın rengi de fazla lacivert, biraz daha açık mavi (hatta kozmetiği bir yana bırakıp beyaz) olabilirmiş.

- Tuşların üzerindeki harfler sağ alta hizalanmış, ortada değil yani. Kasten olduğu belli ama benim hoşuma gitmedi.

- Beklediğim kadar sessiz değil ama gürültülü de denemez. Basma mesafesi bu kadar kısa olup yeterince sessiz olmaması da ucuzluğun getirisi yine sanırım.

- Enter tuşu orjinal resimdeki gibi ufak, benim için problem değil ama bilginiz olsun yani. "Türkiye'ye büyük Enter'lı gelecek" olayı düzmeceymiş :p

- "Slim profil" olayı buzdağı gibi biraz, yani tuşların basma mesafesi kısa ve tepeden bakınca slim gibi dursa da aslında alt tarafı gayet kalın klavyenin. Normalde baş parmaklarımı klavyenin alt kenarına dayarım boşken, şimdi onu yapamıyorum mesela, altına kaçıyor klavyenin. O da hoşuma gitmedi pek.

Yine de pişman değilim, kargosuyla 32 YTL mi ne zaten, G15 kalitesinde birşeyler beklemek abes olurdu. Alacaksanız indirimdeyken alın ama, yoksa 30$+KDV verilecek kadar başarılı bir ürün değilmiş bence.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten sormak lazim 30 liralik klavyeden ne bekliyoruz diye =)

tu$lari silinmesin, bozulmasin, biraz sessiz olsun, A4 un gamer klavyesi gibi oyuncaga benzemesin.

oyuncu adamin buyuk enter la, home la end le i$i ne zaten?

aras kargonun azizligine ugradim yarin gelecek, o zaman daha iyi yorumlarim, olmadi 2 dürüme takaslarim.
Sosyal ağlarda paylaş

klavye hoşuma gitti gündüz öyle acaip görememe gibi bi sorun yok bana göre . yanlız şöyle bişi varki yazılımı yüklerken hata verio henüz sitesine de koymamışlar Spectre nin yazılımını .

mümkünse vakti olan biri şunun kurulu halini rarlayıp rapid e atıp link i bana öm den yollar mı?8-)

çok mu şey istedim:D
Sosyal ağlarda paylaş

Reclusa var bende su an backlightli, backlight o kadar onemli birsey degil benim icin de, hos bir hava katiyor, fiyati da cok yuksek degildi aldigimda, ama oyle G15 gibi bir gaming klavyesi denemez, uc bes macro tusu var onun disinda baska bir ozelligi de pek yok. Gurultusu sifirdi ilk aldigimda, simdi biraz daga artti tuslarin yaglari azaldikca dogal olarak, da kulak mikmiyor en azindan, rahatsiz da etmiyor oyle. Tuslarin yazilari tam ortada, enter kucuk ama ona alistim gerci.

Tipi bayagi tirt sayilir ama soyleyeyim, slim profil falan da degil malesef :/

http://nudjit.com/wp-content/uploads/2008/04/reclusa_main.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...