Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 migros'un yılbaşı sepetini kaçırmayın bu arada. 50-60 mılyona absolutlar-şaraplar-likörler-çerezşer-çuklatalar. herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 oha iyiymis,gerci simdi alsam yılbasına kalır mı bizim evde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 şimdi yoktur zaten. yılbaşından 2-3 gün önce mi ne çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Yine evde otururum herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Aket-Atum said: abi orgrimmarda havai fişekler oluyo onları izleriz banka üzerinde döneriz falan yazık bize anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Voys said: migros'un yılbaşı sepetini kaçırmayın bu arada. 50-60 mılyona absolutlar-şaraplar-likörler-çerezşer-çuklatalar. herşey. geçen sene almıştım hehe kesinlikle kaçırmayın içinde sigara vs de var. süper karlı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 50 milyonluk o çöpçatan kutusunu her sene alırım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Hala program yapmamış olan varsa, Discorium'da yılbaşı için loca ve stand satışı yapıyorum. -Stand-(max 6 kişilik) kişi başı 100ytl. yerli yabancı(viski dahil) limitsiz. sınırsız çerez, enerji içeceği -Loca-(max 20 kişilik) kişi başı 150ytl. yerli yabancı(viski dahil) limitsiz. sınırsız çerez, enerji içeceği. özel garson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 viktoryanınsikrıtı olabilir gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 nutella yerim said: izmirde mi girsem eskisehirde mi kararsızım,duruma gore bakıcaz izmirde gir eskişehirde kesin daha az eğlenirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 evde; çay,kahve trt,star paticik,facebook msn,skype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 birlikte program yapilicak adam yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 sevişçem ben yılbaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Laorx said: viktoryanınsikrıtı olabilir gene abi gecen haftaydi o, sizi kandiriyolar hep yilbasi gecesi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 adamınbiri said: evde; kahve, çerez trt, star paticik msn ders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 eksiksiz alıntı yap arkadaşım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yav said: sevişçem ben yılbaşında. geçen sene öyle girdim bütün senem öyle geçti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 adamınbiri said: eksiksiz alıntı yap arkadaşım:D kendime uyarladım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ama belki voys insanı bi discorium ısmarlarda oraya giderim o kısmı bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 erasmustan gelen polonyalı hatunları ayarlamaya çalışıyoruz.bu yılbaşı çok süpeerrr olacak B)- tek korkum noeli ülkelerinde geçirmek istemeleri 8-) artık ayar geçicez B)- B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ben yılbaşında taksimi merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yabanci hatunlar olur 3-5, 300-500 adam eller bunlari, olaylar cikar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Dartanian said: Ben yılbaşında taksimi merak ediyorum kaçamak pandikler atmak istiyorsan taksim ideal ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 şu bütün sene öyle geçer muhabbeti yüzünden acaip panikliyorum böle. 22:00 ulan bayaa içtik, henüz de çişim yok. ya tam 00:00'da gelirse? du bakalım lan 2 saat var daha. 22:30 ay çişim geldi gibi. gidip yapsam mı lan? yok be, şimdi yaparsam tam 00:00'da bi daha gelebilir. biraz tutayım, sonra yapayım, komple boşaltmış olurum. 23:00 lan demin negzel gelmişti be, gitti şimdi. öf keşke yapsaydım. şimdi her an gelebilir. 23:30 öf gelmesi lazımdı çişimin şimdiye. gidip yapsam mı lan? biraz zorlasam? of şimdi zorlarsam azcık gelir, sonra bi daa gelebilir. hepsini boşaltamam bi seferde. neyse du bakalım yarım saat var. 23:55 of geldi lan çişim tamam şimdi gidip yapayım. ulan 5 dakka var. ama bizim saate göre o. ya bi anda 10-9 diye saymaya başlarlarsa. trt teletekse bakim bi saat tam olarak kaçmış. 23:58 lan iice sıkıştım. neyse millet toplanıyo galiba saymak için. sokulayım yanlarına unuturum belki. 23:59:02 lan dayanamıcam of. 23:59:44 ımmppffh 00:00 foş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 sanırım yine tekli koltukta sızıcam=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar