Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı Programları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
migros'un yılbaşı sepetini kaçırmayın bu arada. 50-60 mılyona absolutlar-şaraplar-likörler-çerezşer-çuklatalar. herşey.
Mesaj tarihi:
Voys said:
migros'un yılbaşı sepetini kaçırmayın bu arada. 50-60 mılyona absolutlar-şaraplar-likörler-çerezşer-çuklatalar. herşey.

geçen sene almıştım hehe
kesinlikle kaçırmayın içinde sigara vs de var. süper karlı bişi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hala program yapmamış olan varsa,

Discorium'da yılbaşı için loca ve stand satışı yapıyorum.

-Stand-(max 6 kişilik)
kişi başı 100ytl. yerli yabancı(viski dahil) limitsiz. sınırsız çerez, enerji içeceği

-Loca-(max 20 kişilik)
kişi başı 150ytl. yerli yabancı(viski dahil) limitsiz. sınırsız çerez, enerji içeceği. özel garson
Mesaj tarihi:
erasmustan gelen polonyalı hatunları ayarlamaya çalışıyoruz.bu yılbaşı çok süpeerrr olacak B)- tek korkum noeli ülkelerinde geçirmek istemeleri 8-) artık ayar geçicez B)- B)-
Mesaj tarihi:
şu bütün sene öyle geçer muhabbeti yüzünden acaip panikliyorum böle.

22:00
ulan bayaa içtik, henüz de çişim yok. ya tam 00:00'da gelirse? du bakalım lan 2 saat var daha.

22:30

ay çişim geldi gibi. gidip yapsam mı lan? yok be, şimdi yaparsam tam 00:00'da bi daha gelebilir. biraz tutayım, sonra yapayım, komple boşaltmış olurum.

23:00

lan demin negzel gelmişti be, gitti şimdi. öf keşke yapsaydım. şimdi her an gelebilir.

23:30

öf gelmesi lazımdı çişimin şimdiye. gidip yapsam mı lan? biraz zorlasam? of şimdi zorlarsam azcık gelir, sonra bi daa gelebilir. hepsini boşaltamam bi seferde. neyse du bakalım yarım saat var.

23:55
of geldi lan çişim tamam şimdi gidip yapayım. ulan 5 dakka var. ama bizim saate göre o. ya bi anda 10-9 diye saymaya başlarlarsa. trt teletekse bakim bi saat tam olarak kaçmış.

23:58

lan iice sıkıştım. neyse millet toplanıyo galiba saymak için. sokulayım yanlarına unuturum belki.

23:59:02
lan dayanamıcam of.

23:59:44
ımmppffh

00:00

foş.
  • Yeni Oluştur...