Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bu yıl başı ne yapacaksınız? ne yapmayı hayal ediyorsunuz? ya da en güzel geçmiş yılbaşınızda ne yaptınız bu sene de ona yakın birşeyler olsun istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 cluba gidicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 niye bu kadar büyütüyorsunuz yılbaşı olayını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 3 2 1 holley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Finallerime çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Nöbette olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Estel_Anorien said: niye bu kadar büyütüyorsunuz yılbaşı olayını? yılbaşı olması kimsenin umurunda değil ya.normalin 2 katı eglence için bahane :).surekli yapılamayan eglenceleri yapmak için özel bi gün işte.yoksa 2009 mus falan mıs yalan :) valla henuz program yapmadım ama.gece kluplerinden bitanesine atarım kapagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 muhtemelen arkadaşlarla içeriz boş bi evde. sds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 2009'a mı giriyoruz:S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 özel gün kutlamakta nedir! hah. triplerini geçelim allahaşkına. yalnız yapcaklarınızı isimli hatta fiyatlı falan verseniz aslında? fikir arıyorum çünk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Bence yılbaşı amaç değil eğlenmek için birliktelik yaratmak için bir araç. Onun için yılbaşından eğlenenlere filan laf etmek yanlış bence. Benim dışarda olma sebebebim kız arkadaşımla yıl dönümümüz olması mesela. yine onunla ve diğer arkadaşlarımla beraber fix programı olan biyerlere gitmek amacım. Dışarda kutlamaya karşıyım , çünkü iti var kapuğu var bin türlü belası var. Lütfen sarhoş olup olayları abartmayalım derim. Alkollüde araba kullanmayın valla cezası çok arttı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Su "hicbirseyi kutlamicam, hepsi sacma, niye kutluyoruz ki?"ciler yoruyor beni. Yeni yil iste, bir yil bitiyor, yeni bir yil basliyor, eglencene bak, git gez dolas. Yeni yilda ders calisanida doverler. Ben Londra nerde kutluyorsa orda kutlicam. Boyle bol aktiviteli, "shasha"li bir yer bulursam damlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ilk paragrafa katılıyorum önceki mesajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hbb de 96 yilinin yilbasi tekrarini seyredicem, ulen adamlar bi yilbasi yapmislardi, senelerce ayni prgorami yilbaslarinda yayinliyolardi bagimli olduk napalim.. tabi kanali bulabilirsim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 abi orgrimmarda havai fişekler oluyo onları izleriz banka üzerinde döneriz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ahaha aket yazık ya fasdamsdö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Yılbaşını dışarıda kutlamak ölüm oluyor yahu. Bence en güzeli sağlam boş ev. Yanında sevdiğin insanlar. Veeeee;Bunu da Geçenlerde çektik arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bollocks ya, en fazla birileriyle toplaşıp evde içmece. hayat şeklime etkisi olmayan bir şey için dışarı çıkıp mekanlara normalin 10 katı para akıtmaya niyetim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 evde toplanmak en iyisi tabiki yeterli arkadaş sayısı ve adam gibi arkadaş sağlanabiliyorsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 izmirde mi girsem eskisehirde mi kararsızım,duruma gore bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 eskişehir daha erken girer, orda gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ihtimal dahilinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 eskişehirde kalbim ege'de kaldı dinleyerek gir. duable strike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yeteri kadar alkol varsa kalbin nerede kaldıgı onemli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 o gece yetersiz alkol olmaz yahu zaten. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar