Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı Programları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu yıl başı ne yapacaksınız? ne yapmayı hayal ediyorsunuz? ya da en güzel geçmiş yılbaşınızda ne yaptınız bu sene de ona yakın birşeyler olsun istiyorsunuz?
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:
niye bu kadar büyütüyorsunuz yılbaşı olayını?

yılbaşı olması kimsenin umurunda değil ya.normalin 2 katı eglence için bahane :).surekli yapılamayan eglenceleri yapmak için özel bi gün işte.yoksa 2009 mus falan mıs yalan :)

valla henuz program yapmadım ama.gece kluplerinden bitanesine atarım kapagı
Mesaj tarihi:
özel gün kutlamakta nedir! hah.

triplerini geçelim allahaşkına.

yalnız yapcaklarınızı isimli hatta fiyatlı falan verseniz aslında? fikir arıyorum çünk
Mesaj tarihi:
Bence yılbaşı amaç değil eğlenmek için birliktelik yaratmak için bir araç. Onun için yılbaşından eğlenenlere filan laf etmek yanlış bence. Benim dışarda olma sebebebim kız arkadaşımla yıl dönümümüz olması mesela. yine onunla ve diğer arkadaşlarımla beraber fix programı olan biyerlere gitmek amacım. Dışarda kutlamaya karşıyım , çünkü iti var kapuğu var bin türlü belası var. Lütfen sarhoş olup olayları abartmayalım derim. Alkollüde araba kullanmayın valla cezası çok arttı :)
Mesaj tarihi:
Su "hicbirseyi kutlamicam, hepsi sacma, niye kutluyoruz ki?"ciler yoruyor beni. Yeni yil iste, bir yil bitiyor, yeni bir yil basliyor, eglencene bak, git gez dolas.
Yeni yilda ders calisanida doverler.

Ben Londra nerde kutluyorsa orda kutlicam. Boyle bol aktiviteli, "shasha"li bir yer bulursam damlicam.
Mesaj tarihi:
hbb de 96 yilinin yilbasi tekrarini seyredicem,
ulen adamlar bi yilbasi yapmislardi, senelerce ayni prgorami yilbaslarinda yayinliyolardi bagimli olduk napalim..
tabi kanali bulabilirsim :D
Mesaj tarihi:

Yılbaşını dışarıda kutlamak ölüm oluyor yahu.
Bence en güzeli sağlam boş ev. Yanında sevdiğin insanlar. Veeeee;

Bunu da Geçenlerde çektik arkadaşlarla.

Mesaj tarihi:
bollocks ya, en fazla birileriyle toplaşıp evde içmece.

hayat şeklime etkisi olmayan bir şey için dışarı çıkıp mekanlara normalin 10 katı para akıtmaya niyetim yok
  • Yeni Oluştur...