cado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 skeleton key çok sağlam bir korku filmi değil diğer filmler arasında çok sönük kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 sağlam olduğu için değil, din temalı olduğu için yazdım. yıllar var dini korku izlemedim, Türk yapımları hariç. Buradan Hollywood'a sesleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 The Thing ve Alien'i sahne zaplamadan izleyebilen yoktur bence yusuf yusuf sinemasının zirvesidir bunlar bir de Deep Star Six var izlemeyeni gıdısından dev ahtapot ısırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Musallat'ı izleyin. Türk ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 price of darkness fog in the mouth of madness hepsi de john carpenter filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 el orfanto yu ben çok sevmedim. Tek geren yeri oynadıkları oyun. Çok feci geriyor. Rec sağlamdı izlemişsin zaten. Emily Rose çok iyi Herzaman için Şeytan favorimdir ama orjinali. Omen güzel Musallat türk filmi ama iyi Skeleton Key falan ses korkusu. Duruyor, sessizlik varken *BAM* diye efekti koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ben küçükken elm sokağı serisinden çok korkardım rüyalarıma girerdi hep büyük ihtimal izlemişsindir ama izlemediysen kesin izle derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Descent ve yeni favorim: rec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bir de bunu buldum ;) http://www.imdb.com/chart/horror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Descent'i korku filmi olduğunu bilmeden izlemiştimde gecenin bir körü, güzel bir deneyim değildi. Ama güzel film, öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 söyledikleriniz yüzde 90 ını izledim. 1 2 tane var onlara bakıcam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ben de onu dicektim. geçen batman topiğinde günde 3 film izliyorum demişti adam. bize niye soruyo dicektim. dedim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 iyide tüm sinema tarihini hatmetmek diye bişey sözkonusu değil. izlemediğim zilyon tane film var elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Yüzlerce korku, gerilim filmi izledim. Ama şu filmi izledikten sonra eve yürürken afedersiniz altıma sıçtım yani o derece etkiledi. İsmi ise.. Cehenneme Bir Adım * kaçççç * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 öncelikle şunu söyleyerek başlayayım yazacaklarıma. küçükkene korkuyoduk korku filmlerinden, çünkü karanlıktan korkuyoduk, öcülerden korkuyoduk her bi halttan korkuyoduk. yukarıda birisi yazmış ben küçükken freddy den falan korkuyodum diye. çoğumuz korkuyoduk. şimdi komedi filmi diye izliyoruz. niye çünkü artık eski korkularımızın hiçbiri kalmadı. artık nedir olay? gerilim. olay artık korku filmlerinde gerilim noktaları üzerinden dönüyo. ha bi de artık eski zamanlardaki seyirci profili de kalmadı. yani o zamanlar freddy i yapanlar bunu çocuklar korksun diye yapmadı. ya da chucky i. insanlar o zamanlar korkuyodu bunlardan ciddi ciddi. şimdiki seyirciler daha farklı şeyler istiyolar ve de sanmıyorum kolay kolay bulabileceklerini. tavsiye kısmına gelince, benim önerim In the mouth of madness olacaktır. sağlam film. ama korkar mısın artık bilmem. misal omen da da sağlam tırsmıştım ben küçükken. öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 In the mouth of madness'ı söylemen iyi olmuş, küçüklüğümün kabusu. Ne korkmuştum ya, öf yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 -Deno- said: Yüzlerce korku, gerilim filmi izledim. Ama şu filmi izledikten sonra eve yürürken afedersiniz altıma sıçtım yani o derece etkiledi. İsmi ise.. Cehenneme Bir Adım * kaçççç * Bu da ne dedim ve arttım. Bizim DESCENT değil miymiş bu cehenneme bir adım? Eh süper filmdir, yukarda biyerde ben de bunu yazdım ama hayatta tahmin edemezdim bu filmin o film olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Türkçe Adıyla "Öldüren Oyun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Stephen King'den uyarlamaysa o, genelde becerilemiyor, güzel olmuyor filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sk nın kitaplarını okuyacaksın filmleri genelde cok dandik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bront Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 sg-1 said: Exorcist serisi, Omen serisi, Stigmata, Skeleton Key, ilk aklıma gelenler. Din temalı korku filmi dedin mi, ilk ikisi ezer. Genel olarak korku filmi için Blair Witch Project (ilki), John Carpenter'ın The Thing, Evil Dead'in ilk filmi (2 ve 3 bariz komedi, ama 1'i izlerseniz onları da izleyin), elbette Descent favorilerim. Gelmiş geçmiş en başarılı korku filmi Exorcist'dir ancak serinin 2. ve 3. sünde Richard Burton'un olduğu da dahil artık ilkinin gizemi kalmamıştır. gizem artık mistisizm ile yakalanmaya çalışılmıştır. Söz Richard Burton'dan açılmışken "Gözler" filmini de tavsiye ederim. Omen serisi baştan sona aynı gerilimi ayakta tutar. Bu anlamda seri film olmada Exorcist'den daha başarılıdır. Hepsinden önemlisi kimsenin usta'dan bahsetmemiş olmasına üzülüyorum. Korku filmi denince akla ilk gelmesi gereken isim Alfred Hitchcock'dur. "Kuşlar" filmi çocukluğumda odama girmeme engel olan filmdir. Hele evin içinde karanlıkda el feneriyle yarattığı gerilim bütün korku filmlerine esin kaynağı olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar