Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 tık bekleyin biraz Zehra başlayacak konuşmaya. :D oturdum izledim resmen muhabbete gel ya. adamlar yaratıcı girip üye olucam şimdi en heyecanlı yerinde kesildi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bambaskaymıs Zehra: gecelik vardı üstümde bir anda yırtıp parçaladı hayvan yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Zehra: üstümdekileri parçaladıktan sonra kanepeye uzattı beni, PARA ÜSTÜMÜ UZATIYOSUN HAYVAN HERİF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Angel-X: aaa noldu kız Berk1: selam kızlar nasılsınız Zehra: slm Berk1. sen nasılsın Berk1: iyi sizler nasılsınız Tuğçe: bizde iyiyiz. Zehra rahatsızmış biraz Berk1: geçmiş olsun Tuğçe neyin var aa pardon Zehra neyin var :-( Zehra: gece erkek arkadaşımla sorun yaşadım sabahtan beri bi kırgınlık var Berk1: hmm gece derken ilişki sırasındamı demek istedin Berk1: yoksa seninki seni mutlu edemiyormu :) Angel-X: aaa evet ya Zehra ali ile noldu dün gece hiç anlatmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Neymiş bu ya... Bunlara para veren cingözler var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 nutella yerim said: Angel-X: aaa noldu kız Berk1: selam kızlar nasılsınız Zehra: slm Berk1. sen nasılsın Berk1: iyi sizler nasılsınız Tuğçe: bizde iyiyiz. Zehra rahatsızmış biraz Berk1: geçmiş olsun Tuğçe neyin var aa pardon Zehra neyin var :-( Zehra: gece erkek arkadaşımla sorun yaşadım sabahtan beri bi kırgınlık var Berk1: hmm gece derken ilişki sırasındamı demek istedin Berk1: yoksa seninki seni mutlu edemiyormu :) Angel-X: aaa evet ya Zehra ali ile noldu dün gece hiç anlatmadın Zehra: ya sorma gece 1 felandı geldi bana Zehra: baktım içkili ayakta zor duruyo Burak: eeeeeee :) Zehra: kahve felan yaptım ayıldı biraz bir anda üstüme saldırdı Zehra: gecelik vardı üstümde bir anda yırtıp parçaladı hayvan yaa Sedefim: slm herkese yeni üye oldum ben nasılsınız Angel-X: hahaha bizimkide azdığında öyle yapıyo üstümde ne varsa parçalıyo Tuğçe: yahu bu erkeklerin hepsimi böle hayvan Zehra: :) sanırım. ama varya beni yatırdığı gibi yatağa Sedefim: muhabbet baya iyimiş :) Berk1: eeeee Can: sonraa :) Bora: Zehra sustun Zehra: geldim pardon su içti az dün gece aklıma geldikçe azıyorum ister istemez :) Zehra: tamam canım sonra noldu Sedefim: heyecan bastı sonra noldu Zehra anlat Angel-X: Zehra anlat yahu çatladım burda Zehra: üstümdekileri parçaladıktan sonra kanepeye uzattı beni UAeuaheaueh super ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 SkyberG said: nutella yerim said: Angel-X: aaa noldu kız Berk1: selam kızlar nasılsınız Zehra: slm Berk1. sen nasılsın Berk1: iyi sizler nasılsınız Tuğçe: bizde iyiyiz. Zehra rahatsızmış biraz Berk1: geçmiş olsun Tuğçe neyin var aa pardon Zehra neyin var :-( Zehra: gece erkek arkadaşımla sorun yaşadım sabahtan beri bi kırgınlık var Berk1: hmm gece derken ilişki sırasındamı demek istedin Berk1: yoksa seninki seni mutlu edemiyormu :) Angel-X: aaa evet ya Zehra ali ile noldu dün gece hiç anlatmadın Zehra: ya sorma gece 1 felandı geldi bana Zehra: baktım içkili ayakta zor duruyo Burak: eeeeeee :) Zehra: kahve felan yaptım ayıldı biraz bir anda üstüme saldırdı Zehra: gecelik vardı üstümde bir anda yırtıp parçaladı hayvan yaa Sedefim: slm herkese yeni üye oldum ben nasılsınız Angel-X: hahaha bizimkide azdığında öyle yapıyo üstümde ne varsa parçalıyo Tuğçe: yahu bu erkeklerin hepsimi böle hayvan Zehra: :) sanırım. ama varya beni yatırdığı gibi yatağa Sedefim: muhabbet baya iyimiş :) Berk1: eeeee Can: sonraa :) Bora: Zehra sustun Zehra: geldim pardon su içti az dün gece aklıma geldikçe azıyorum ister istemez :) Zehra: tamam canım sonra noldu Sedefim: heyecan bastı sonra noldu Zehra anlat Angel-X: Zehra anlat yahu çatladım burda Zehra: üstümdekileri parçaladıktan sonra kanepeye uzattı beni UAeuaheaueh super ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 berk karakterine hasta kaldım,how i met your mother daki barney havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bunları yazan adamın içinde bulunduğu psikoloji var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Zehranın tag da ; Bugün yine yanlızım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Berk1: geçmiş olsun Tuğçe neyin var aa pardon Zehra neyin var :-( abi peki bunu yazarken silmek yerine niye aaa pardon yazıyor onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 içerik olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 iyimiş. çok üye olan olmuştur zehranın fantazilerini gördükten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 üye çekmek için mükemmel bi yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Neresi mükemmel.Misal ben üşenirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 üye olan biri var mı söylesin muhabbet var mı hakketen o kadar ? dfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 http://www5.picturepush.com/photo/a/1222043/640/1222043.jpg http://www5.picturepush.com/photo/a/1222048/img/1222048.jpg hot or not türevi resim oylama sitesiymiş tüh zehrayla tanışıcam die çok heyecanlanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 fiyatları geyet uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Sedefim: slm herkese yeni üye oldum ben nasılsınız Angel-X: hahaha bizimkide azdığında öyle yapıyo üstümde ne varsa parçalıyo Tuğçe: yahu bu erkeklerin hepsimi böle hayvan Zehra: :) sanırım. ama varya beni yatırdığı gibi yatağa Sedefim: muhabbet baya iyimiş :) Berk1: eeeee Can: sonraa :) Bora: Zehra sustun Zehra: geldim pardon su içti az dün gece aklıma geldikçe azıyorum ister istemez :) Zehra: tamam canım sonra noldu Sedefim: heyecan bastı sonra noldu Zehra anlat Angel-X: Zehra anlat yahu çatladım burda Zehra: üstümdekileri parçaladıktan sonra kanepeye uzattı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 şu nedir abi nasıl bir smileydir yani. şimdi şöyle birşey desem garip diil mi. "azıyorum :)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yahut azdım yahu garıyı görünce:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bu ne lan hahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 en heyecanlı yerinde Yönetim: Bu Sohbete Katılmak İçin ÜCRETSİZ Üye Olun! said: :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 900'lü hatlardan ne farkı var ki bu tarz sitelerin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 siberalemi tek geçerim. Bunca yıl girmedim bundan sonrada es geçerim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar