Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 tık bekleyin biraz Zehra başlayacak konuşmaya. :D oturdum izledim resmen muhabbete gel ya. adamlar yaratıcı girip üye olucam şimdi en heyecanlı yerinde kesildi çünkü.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bambaskaymıs Zehra: gecelik vardı üstümde bir anda yırtıp parçaladı hayvan yaa
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Zehra: üstümdekileri parçaladıktan sonra kanepeye uzattı beni, PARA ÜSTÜMÜ UZATIYOSUN HAYVAN HERİF
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Angel-X: aaa noldu kız Berk1: selam kızlar nasılsınız Zehra: slm Berk1. sen nasılsın Berk1: iyi sizler nasılsınız Tuğçe: bizde iyiyiz. Zehra rahatsızmış biraz Berk1: geçmiş olsun Tuğçe neyin var aa pardon Zehra neyin var :-( Zehra: gece erkek arkadaşımla sorun yaşadım sabahtan beri bi kırgınlık var Berk1: hmm gece derken ilişki sırasındamı demek istedin Berk1: yoksa seninki seni mutlu edemiyormu :) Angel-X: aaa evet ya Zehra ali ile noldu dün gece hiç anlatmadın
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Neymiş bu ya... Bunlara para veren cingözler var mıdır acaba?
SkyberG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 nutella yerim said: Angel-X: aaa noldu kız Berk1: selam kızlar nasılsınız Zehra: slm Berk1. sen nasılsın Berk1: iyi sizler nasılsınız Tuğçe: bizde iyiyiz. Zehra rahatsızmış biraz Berk1: geçmiş olsun Tuğçe neyin var aa pardon Zehra neyin var :-( Zehra: gece erkek arkadaşımla sorun yaşadım sabahtan beri bi kırgınlık var Berk1: hmm gece derken ilişki sırasındamı demek istedin Berk1: yoksa seninki seni mutlu edemiyormu :) Angel-X: aaa evet ya Zehra ali ile noldu dün gece hiç anlatmadın Zehra: ya sorma gece 1 felandı geldi bana Zehra: baktım içkili ayakta zor duruyo Burak: eeeeeee :) Zehra: kahve felan yaptım ayıldı biraz bir anda üstüme saldırdı Zehra: gecelik vardı üstümde bir anda yırtıp parçaladı hayvan yaa Sedefim: slm herkese yeni üye oldum ben nasılsınız Angel-X: hahaha bizimkide azdığında öyle yapıyo üstümde ne varsa parçalıyo Tuğçe: yahu bu erkeklerin hepsimi böle hayvan Zehra: :) sanırım. ama varya beni yatırdığı gibi yatağa Sedefim: muhabbet baya iyimiş :) Berk1: eeeee Can: sonraa :) Bora: Zehra sustun Zehra: geldim pardon su içti az dün gece aklıma geldikçe azıyorum ister istemez :) Zehra: tamam canım sonra noldu Sedefim: heyecan bastı sonra noldu Zehra anlat Angel-X: Zehra anlat yahu çatladım burda Zehra: üstümdekileri parçaladıktan sonra kanepeye uzattı beni UAeuaheaueh super ya
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 SkyberG said: nutella yerim said: Angel-X: aaa noldu kız Berk1: selam kızlar nasılsınız Zehra: slm Berk1. sen nasılsın Berk1: iyi sizler nasılsınız Tuğçe: bizde iyiyiz. Zehra rahatsızmış biraz Berk1: geçmiş olsun Tuğçe neyin var aa pardon Zehra neyin var :-( Zehra: gece erkek arkadaşımla sorun yaşadım sabahtan beri bi kırgınlık var Berk1: hmm gece derken ilişki sırasındamı demek istedin Berk1: yoksa seninki seni mutlu edemiyormu :) Angel-X: aaa evet ya Zehra ali ile noldu dün gece hiç anlatmadın Zehra: ya sorma gece 1 felandı geldi bana Zehra: baktım içkili ayakta zor duruyo Burak: eeeeeee :) Zehra: kahve felan yaptım ayıldı biraz bir anda üstüme saldırdı Zehra: gecelik vardı üstümde bir anda yırtıp parçaladı hayvan yaa Sedefim: slm herkese yeni üye oldum ben nasılsınız Angel-X: hahaha bizimkide azdığında öyle yapıyo üstümde ne varsa parçalıyo Tuğçe: yahu bu erkeklerin hepsimi böle hayvan Zehra: :) sanırım. ama varya beni yatırdığı gibi yatağa Sedefim: muhabbet baya iyimiş :) Berk1: eeeee Can: sonraa :) Bora: Zehra sustun Zehra: geldim pardon su içti az dün gece aklıma geldikçe azıyorum ister istemez :) Zehra: tamam canım sonra noldu Sedefim: heyecan bastı sonra noldu Zehra anlat Angel-X: Zehra anlat yahu çatladım burda Zehra: üstümdekileri parçaladıktan sonra kanepeye uzattı beni UAeuaheaueh super ya
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 berk karakterine hasta kaldım,how i met your mother daki barney havası var
-007- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bunları yazan adamın içinde bulunduğu psikoloji var bi de.
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Zehranın tag da ; Bugün yine yanlızım :D
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Berk1: geçmiş olsun Tuğçe neyin var aa pardon Zehra neyin var :-( abi peki bunu yazarken silmek yerine niye aaa pardon yazıyor onu anlamadım
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 iyimiş. çok üye olan olmuştur zehranın fantazilerini gördükten sonra
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Neresi mükemmel.Misal ben üşenirim :)
PATA Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 üye olan biri var mı söylesin muhabbet var mı hakketen o kadar ? dfasdfasd
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 http://www5.picturepush.com/photo/a/1222043/640/1222043.jpg http://www5.picturepush.com/photo/a/1222048/img/1222048.jpg hot or not türevi resim oylama sitesiymiş tüh zehrayla tanışıcam die çok heyecanlanmıştım
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Sedefim: slm herkese yeni üye oldum ben nasılsınız Angel-X: hahaha bizimkide azdığında öyle yapıyo üstümde ne varsa parçalıyo Tuğçe: yahu bu erkeklerin hepsimi böle hayvan Zehra: :) sanırım. ama varya beni yatırdığı gibi yatağa Sedefim: muhabbet baya iyimiş :) Berk1: eeeee Can: sonraa :) Bora: Zehra sustun Zehra: geldim pardon su içti az dün gece aklıma geldikçe azıyorum ister istemez :) Zehra: tamam canım sonra noldu Sedefim: heyecan bastı sonra noldu Zehra anlat Angel-X: Zehra anlat yahu çatladım burda Zehra: üstümdekileri parçaladıktan sonra kanepeye uzattı beni
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 şu nedir abi nasıl bir smileydir yani. şimdi şöyle birşey desem garip diil mi. "azıyorum :)"
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yahut azdım yahu garıyı görünce:S:S
Fylonde Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 en heyecanlı yerinde Yönetim: Bu Sohbete Katılmak İçin ÜCRETSİZ Üye Olun! said: :(
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 900'lü hatlardan ne farkı var ki bu tarz sitelerin ?
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 siberalemi tek geçerim. Bunca yıl girmedim bundan sonrada es geçerim X(
Öne çıkan mesajlar