Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 XBMC ile kullanmak için bir kumanda sistemi almak istiyorum. PCMCIA olur, USB olur, pek fark etmez. 10 metrelik bir mesafeden çalışması ve söylediğim media center'ı desteklemesi ve Linux sürücüsü olması gerekiyor. Yardım edebilir misiniz? Not: Şimdi kendim derleyim XBMC'yi diye giriştim, dependenciler çoşmuş, neyseki neredeyse hepsi zaten var (Debian dışında paket halinde bulunmuyor ondan söyleyeyim dedim): ==> xbmc dependencies: - alsa-lib (already installed) - curl (already installed) - enca (package found) - faac (already installed) - freetype2 (already installed) - fribidi (already installed) - glew (package found) - hal (already installed) - jasper (already installed) - libcdio (already installed) - libgl (package that provides libgl already installed) - libjpeg (already installed) - libmysqlclient (already installed) - libxinerama (already installed) - libxrandr (already installed) - lzo2 (already installed) - pmount (already installed) - sdl_gfx (package found) - sdl_image (already installed) - sdl_mixer (already installed) - smbclient (already installed) - sqlite3 (already installed) - streamripper (package found) - unrar (already installed) - unzip (already installed) - autoconf (already installed) - automake (already installed) - boost (already installed) - cmake (package found) - gcc (already installed) - gperf (package found) - libtool (already installed) - make (already installed) - nasm (package found) - patch (already installed) - pkgconfig (already installed) - subversion (already installed) - zip (already installed) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Tam olarak istedigin aygiti anlayamadim, bunun gibi universal remote tarzi bisey mi istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?37,3727337 da bahsettigim gibi ben wiimote ile cozdum =) zupper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Bluetunes benim istediğim özellikleri desteklemiyor ve Windows için sadece, araştıracağım ama WiiMote ile halletme işini, ucuz bir çözüm olur. LOGITECH Harmony gibi birşey aramıyorum. Notebook'u plasmaya bağlayacağım, bir kumanda alacağım, notebook'dan şu programı çalıştıracağım, kumanda ile programı kontrol edeceğim. Üçlü kanepeme uzanıp, elime içkimi çerezimi alıp keyif çatacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 On metre menzilli kablosuz fare de olur aslında ama öyle bişi var mıdır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Nano aliyorsan duvarin arkasindan dahi 5-10 metreye kadar minumum crosstalk ile kullanabiliyorsun. Basit islemler icin yeterli bi hadise. Ayni sekilde klavyelerde 10 metreye kadar problemsiz calisiyor. Birde kumanda olarak benimde isime gelebilecek bi hadise oldugu icin arastirmaya basladim da, su gozume hos gozuktu. http://www.snapstream.com/products/firefly/default.asp bakalim bu sefer tutturduk mu =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Evet işte, böyle birşey istiyordum ben de. Ama böyle rastgele almak istemediğimden sordum burada. Arch forumlarına danışayim bir de. Nano çalışır diyorsan onu denedikten sonra bakarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Yukarıı! Ben de Vista'da çalışan basit bir kablosuz kumanda arıyorum. Ses açıp kısma, mute İleri geri Pause/stop gibi basit işleri görsün yeter. Fiyatı da uygun olsun mümkünse. 150 tuşlu canavar bir şey istemiyorum. Sadece pili cart diye bitmesin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Eğer Sony Ericsson telefonunuz varsa, o telefonlarda bilgisayarı bluetooth ile kumanda etme özelliği var. Ek hiç bir program yüklemenize gerek yok. Ayrıca kısayol tuşlarını kendinize göre ayarlayabileceğiniz bir editör programı da var. Ben onu kullanıyorum, çok hoş bişi, masrafsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4543 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Computers - Mice & Presenters adı altında bakmak daha mantıklı bence. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5764 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Oi. PC için ararken iPod için süper bi dock + kumanda buldum. Çok şık bir şey. http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_productid_SJM3151_27_US_CONSUMER/Universal-remote+SJM3151-27 PC de kontrol edebilir miyim acaba bunla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mirage said: Oi. PC için ararken iPod için süper bi dock + kumanda buldum. Çok şık bir şey. http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_productid_SJM3151_27_US_CONSUMER/Universal-remote+SJM3151-27 PC de kontrol edebilir miyim acaba bunla? abı 145 dolar? ayrıca ipoddan büyük şeyi ne yapıcan? o kadar tuş gereksiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 müzik setine falan bağlanıyosa mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 multi controller onlar. logitech in harmony serisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 a remote that controls the universe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mum, amazon.de'de 40 euro ama işime yaramaz gibi görünüyor. Şeytan diyor XInput ile gamepad'i kullan kumanda yerine. Ama çok tembelim, uğraşır mıyım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 oha arada dev fiyat farki olsaymis.. ben galiba dealextreme'den soyliycem bir presenter. evdeyken remote olarak kullanirim, derslerde de sunumlarda. yoksa aliyorlar mouse ile sunum yapiyolar, dusurecekler diye gozum kaliyo, dersi dinleyemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 40 eur mu? Türkiye de Harmony serisi kumandalar 200 liralara falan satılıyordu teknosalarda yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 40 euro olan ilk sayfadaki Philips iPod kumandası. Fiyat ise Almanya fiyatı (amazon.de). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar