Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 a be atasın bir göbecik bre! *hayali roman darbukatör eşliğinde gerdan kırar, diz kapağı çatlatır*[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Yaaa rcane yok ortada satışa getirdi valla getirmedi stepneyi. Kemikıl sen de var mı stepne. Hani yakcaktık. Kapsan gelsen diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 eh yarın gene tonla lastik yakılacak, atmosfere solumamız üzere birazcık daha fazla karbongoeesskiing ve chemical salınacak..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 şşş Şurada altı üstü "SeyhZıra" sıra sayarken,gidip bir fren telini sökeyim,yeni gidonu takayım,yarın sabaha güleç uyanayım felan diyordum :) ne iş? Baharı mı kutluyoruz?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 resmi bayram olsaydı resmi araç lastiği yakmak gerekirdi,zahmetli iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 "tüm paticiğe" olunca başlık, bi de epey kalabalık topic olunca. "aha ayvayı yedik, ghald bize vaaz vercek şimdi" diye düşünmüştüm. ama geyik bir topic olmuş o da ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 üwe... gece gül ağacına adak şeytçektim, uyuyakalmışım. emote ile halletsem mi acaba? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 valla ben her sene olduu gibi on bahcemizde atladım ateşten fln :) aslanları da hazırlamıştım ama komşular fln istemedi ..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 *! Kafasını örümcek ağı kaplı test kitapından kaldırır ve gene örümcek ağlı pencerenin yanına doğru yürür ve açar* Bahar mı geldi ?[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 örümcek ağlı test kitapları? yoksa sen öss'de olmana rağmen kitapların kapaklarını bile açmıyor musun? yoksa sen annenleri öss'ye çalışıyormuş gibi kandırıp pc başında oyun mu oynuyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 dimi megerse adam kasmiş klavyeyi öss kitabı modeline sokmuş 24 saat çalışıyo :) (ayy tamam irençti)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Bonecrusher, 06 Mayıs 2004 11:19 tarihinde demiş ki: örümcek ağlı test kitapları? yoksa sen öss'de olmana rağmen kitapların kapaklarını bile açmıyor musun? yoksa sen annenleri öss'ye çalışıyormuş gibi kandırıp pc başında oyun mu oynuyorsun :) OHA anladı.[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 cık cık kınadım o zaman seni :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Emaleth, 06 Mayıs 2004 10:43 tarihinde demiş ki: gece gül ağacına adak şeytçektim, uyuyakalmışım. emote ile halletsem mi acaba? haha süper bu olay, saol Ema.sorumluluk almak gerektiğinde forumda kullanırım bu emote ile halletmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 puh gec gordum neyse artık calıp oynamayacakmıyız...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 haaa ne ne noluyo yaw?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 sen annamassın anti kemikıllar annamaz[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ama bak bundan kan çıkar işte[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar