Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 arcane said: Ben Naruto olmak istiyorum ama renk paletim uymuyor. Cosplay olmuyorsa ruhunu yaşatırım, believe it ulan! renk paletim derken?uydururuz ya bak sarı peruk kıyafet tamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ssj4songoku said: Apachai Hopachai'ın Cosplay'ini yapcaksak ben varım lol. sen apachai ol ben de Akisame Koetsuji olurum :D Böylece kenichi cosplayi de yapmış oluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mihael_Keehl said: arcane said: Ben Naruto olmak istiyorum ama renk paletim uymuyor. Cosplay olmuyorsa ruhunu yaşatırım, believe it ulan! renk paletim derken?uydururuz ya bak sarı peruk kıyafet tamam :P Bir renk paleti olarak arcane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 arcane haci senden naruto olmaz be yane dsunuyrumda ron jeremy gibi adamsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 cok iyi cosplay yaparim http://forum.paticik.com/thumbnails/a09/2f9/f37/d99/46d/79d/9c5/a1e/e0a/480/b6_450xNULL.jpg para ciksin kostum ayarliyim komutan adama gibin gezicem sokaklarda ancak turkiyede con filan olursa adamim hazir: dagilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 dağılın? :D akatsuki grubuna katılmayı düşünen yoksa reply olayını bırakıcam zaten.kimseyi de tanımıyorum o yüzden kime kim yakışır bişey diyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 otobuste veya vapurda sunu yapin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ahah pein olanı tanıyorum Deviantarttan.Brezilyadan bu grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Terorist diye nezarete atarlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 dart vedir maskesi giydim ben polis cevirdi mey di fors bi vit yu diyip birakti ole iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 nedir bu gençliğin hali nedir bu yozlaşmışlık özentilik. japonmusun sen japon çizgi filmine cosplay yapıyosun ha? japonlar senin bu halini görse bi taraflarıyla gülmezlermi ha? bu vesileyle yeni bir oluşum başlatmak istiyorum arkadaşlar. türk çizgi filmlerinin cosplaylerinde bulunmaya hevesli arkadaşlar lütfen pm yoluyla irtibata geçsin benle. ilk projelerim şunlar; SULTAN İLE KÖYLÜ http://img245.imageshack.us/img245/1224/bscap0000ey5.jpg AKILLI ÇOBAN http://img256.imageshack.us/img256/6641/bscap0000hw7.jpg http://img1.blogcu.com/images/i/n/t/internettekifilmler/canakkale-gecilmez-cizgi-film-izle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 cosplay ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bunu konuyu baltalamak amacıyla yazdığın kesin o yüzden ciddi bir cevap bile vermiyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 İsteyen istediği şeyi yapar size ne ?Bekçisi misiniz insanların.Japonyada cosplay festival havasında geçiyor. Dünyanın 4 yanından insan toplanıyor oraya.Japonlar kültürlerini tanıtmaya fırsat verdiği için animeye çok önem veriyorlar. Dalga geçicekseniz bile adam kılığında dalga geçin.Atatürkün anlatıldığı çizgifilmi oraya koymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Daha kötü troller de gördük. Emeğe saygı 2/10 elle sos / kırasti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 BonePART said: Sam var kendisi mesela Bodrumda yasayan bi japonda bize turkum diyor o mesela japonca felan sarki soluyoduen sons ayilirsa. güzel abicim, ben cosplay olmasa bile cosplay yapan arkadaşlara seslendirme yaparım. çok güzel shounen kötü adamı naraları atarım mesela, akatsuki üyeleri üzerinde çalışmışlığım var. bi kakatto koi olsun, bi yüküzo olsun. ama gel gör ki arcane gibi renk paleti sorunu var, elden geçirilebilir elbette ama elaleme motivasyon posteri olmak da var işin sonunda heh. benden olsa olsa fma'den hughes tayço olur sanırım sırıtmayacak lol ama arkadaşlarımızın uğraşı bir yana medeni cesaretlerini takdir ettim, belki de bizim forumun anime bölümünün kurtarılmış bölge olduğunu bilmediğinden ama olsun varsın. :) arkadaşların çalışmasını merakla bekliyorum şahsen, sasori & deidara ikilisi naruto'da en beğendiğim kötüler grubuydu. sasori'yi canlandırmak isterdim aslında ama mekan da imkan da yok maalesef. troll faaliyetine aldırış etmeyin, yola devam. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 forumumuzun haşin erkekleri banan anında gereken cevabı vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 http://i26.tinypic.com/2yva05v.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 BonePART said: arcane haci senden naruto olmaz be yane dsunuyrumda ron jeremy gibi adamsin 2009 modelim çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Kıyafetlerle birlikte iyi bir fotoğraf makinesi alın derim, bir de çekimleri nasıl yapmanız gerektiğine bakın diğer cosplay fotolarından. Çünkü ne kadar uğraşmış olursanız olun böyle çekmeye devam ederseniz netloga falan düşersiniz. Onun haricinde böyle şeylerle uğraşmak gayet eğlenceli, ayrıca her ne kadar cosplay conventionları olmasa da çoğu üniversite FK conventionlarından sonra kostümlü partiler düzenliyor, cosplaylerinizle oralara katılabilirsiniz ve deli gibi de ilgi çekersiniz. Fantastik kurgu bölümünde con'ların tarihleri veriliyor yaklaştıkça, takip edin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 buraya cevap atmayalı bir süre oldu,konu durdu sanmıştım yorumlar için saolun.Genel bi cevap yazıyorum,evet açıkçası cosplay işi cesaret meselesi biraz da ..o yüzden ne durumda olduğumu anlamanızı ben de takdir ettim. fotoğraf makinesi var bi arkadaş da çekicekmiş bakalım bizi şimdilik yeni fotolarım var çünkü matt jeevas yeleğimi tamamladım ve yeni kıyafet vs geldi; bunlar benim amatör fotolarım arkadaşlar ben fotoğraf eğitimi almadım zaten telefonla çekebildiğim kadarıyla teaser olarak gösteriyorum biraz edit yapıyorum üstüne o kadar. bu eski foto bu gecenin bi vakti dışarıda 2 saniyede çekildi ve arkadaşımla da yeni tanışmıştık burda eski gogglesı giyiyorum saçım değişik fln farkı görün diye koyuyorum. yine hızlı bi çekim,akatsuki cloak geldi deneme olsun-arkadaşıma gösteriyim diye çektim birde peruk giyiyorum yeni goggles şeysi fln,kiriban olmuştu başka related foto yok bunu gösteriyorum bu da yaptığım Matt Jeevas yeleğim-tamamlanmış hali. yorumlar foto kalitesinden çok cosplay adına olursa şimdilik sevinirim,hemen olmuyor herşey kaç ayda toparladım herşeyi inanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 fail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 deneme :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar