papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ben anime sevmiyorum ama güzelsen bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Yahu şöyle bir Hinata olsa, bakılmaz mı yawsssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Türkiye için zaten hem yeni hemde zor bir olay cosplay. Yapanları takdir ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Salire said: ? ama bu çooooooooooook güzelmiş yaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Eğer 10/10 olmuyorsa cosplay çok bayık bir olay. Ya çok iyi olacak ya hiç olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ilk denemede de 10/10 olur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 hayır ama yayınlamayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Boşver hatun cosplayi heryerde var. Gel Xunn'u al yanına trap/reverse trap mako-chan/touma cosplayi yapın http://img76.imageshack.us/img76/2184/traplovesreversetrapwl2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Of Salih çok kötü bir koz geçicek elime birgün kendini 4chan meme'si olmuş bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Google agreed http://img253.imageshack.us/img253/893/googleagreedki8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Yaoi için kıyafet lazımsa, aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz; http://forum.paticik.com/read.php?62,3723497 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ben baya katılım bekliyordum şaşırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 "Yaoi" kelimesinin geçmesi talihsiz oldu bu konu için =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Kaede said: Google agreed http://img253.imageshack.us/img253/893/googleagreedki8.jpghade len yazdım oyle birşey sormadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 kefal? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Asteroth said: Yaoi için kıyafet lazımsa, aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz; http://forum.paticik.com/read.php?62,3723497 Zuahuah bu ne lan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ben Naruto olmak istiyorum ama renk paletim uymuyor. Cosplay olmuyorsa ruhunu yaşatırım, believe it ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Kakashi ftw! Ama bleach daha güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Olmaz, Naruto benim. Cosplay gelicek yakında Shippuuden. Kaptım o rolü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 papadapulos said: ilerde çoluğunuz çocuğunuz baba bu ne diyince ne diyeceksiniz? "oğlum sapık japonların salakça çizgi filimlerindeki hıyar karakterlere özeniyordum bide para verip kostümünü aldım" mı? Aaa salak var. Eğlenin! asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 hadi beni tentaclelarınla öldür _-=xxKaRaMeLeKxx=-_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 akatsuki yerine yapılmamıs daha ilgi cekici bir cosplay guzel olurmus aslında misal souleater olabilir karakterler acısından bana göre :)misal soul eaterdaki excalibur tiplemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 şimdi cosplay seçmek zor,kıyafeti yapabilmek/alabilmek açısını bırak karar vermek zor ama biz şimdilik en uygun bunları yapıcaz.Zaten Soul Eaterı henüz izlemedim ama bikaç cosplayine bakmışlığım var. Şimdilik hedef benim Matt Jeevas kostümünü tamamlamak,bi tane kırmızı/kızıl bi peruk aldım artık saçlarım siyah olduğundan Sasori/Matt için en uygun o oluyor. P.S:saol dragonfire ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Theghosthand said: Anime izlemeyenlerin tepkilerine takılmışsın.Kız olduğunu söylersen patide taunt +10 la çağırırsın trolleri.Burada anime izleyen kimse cosplaye salak bunlar muamelesi yapacağını sanmıyorum. İzlemesi çok güzeldir cosplayin yapın işte fotoları yollayın.Ya da videoları.Güzel olursa buradan çok daha fazla destek görürsünüz. fotoları koyabilirim anca sanırım.birde kendikendine çekmek zor ama bulucaz çekicek biri heralde,birde mekan bulmak gerekiyor iki kişi uğraşmak zahmetli gerçekten-birde şu etken var arkadaşımın vakti yok okuldan o yüzden bana çok iş düşüyor hazırlanma konusunda .Umarım güzel olur.Destek için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar