BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Sam var kendisi mesela Bodrumda yasayan bi japonda bize turkum diyor o mesela japonca felan sarki soluyoduen sons ayilirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mihael_Keehl said: Virus said: aksine çok fazla cıkar bayan üyelerin isteklerine hemen cevap veren bir communityiz =p erkek çoğunluğuz galiba?en azından anime fanları açısından neyse en azından cosplay konusunu ortaya atmış biri oldu ki benim çok manyak arkadaşlarım vardı anime izleyen; jutsuları falan ezberlerlerdi ben o kadar aklımda tutamam ama baya uzun bi süredir anime izliyorum. paticik bildigin yildiz makina ile itu insaat arasi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 BonePART said: Sam var kendisi mesela Bodrumda yasayan bi japonda bize turkum diyor o mesela japonca felan sarki soluyoduen sons ayilirsa. diyosun?ya valla topic amacını kaybetti derler ya öyle galiba.ben umudumu kaybettim zaten birde anime conu niye yok diye merak ediyodum.almanyada yazın giderim artık bi cona hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 BonePART said: Mihael_Keehl said: Virus said: aksine çok fazla cıkar bayan üyelerin isteklerine hemen cevap veren bir communityiz =p erkek çoğunluğuz galiba?en azından anime fanları açısından neyse en azından cosplay konusunu ortaya atmış biri oldu ki benim çok manyak arkadaşlarım vardı anime izleyen; jutsuları falan ezberlerlerdi ben o kadar aklımda tutamam ama baya uzun bi süredir anime izliyorum. paticik bildigin yildiz makina ile itu insaat arasi bisi eheh hadi ya?aslında bunu biliyorum çünkü daha önce frp oynayan tanıdıklarım hep o bölümdeydiler nedense.ben ise matematik insanı değilimdir.Neyse artık anime konuşunda bilgili olsanız bile(forum halkı) cosplay için çok yol var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Vioxx said: Olay budur. evet evet benim istediğim bu işte böyle yapsak ya ;_; eh artık bi ay sonra fln yapınca Saori/Deidara buraya koyarım.Ama açıkçası bu yabancılar içinde geçerli direkt olarak cosplay yapmayanın lafına pek bakmam.deneyim olmadan konuşmak kolaydır çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Apachai Hopachai'ın Cosplay'ini yapcaksak ben varım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ist olmak vardı... neyse şu akatsuki cloaklar gelınce bi ss gonderırmısın yakından bır bakalım neye benzıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Vioxx said: ist olmak vardı... neyse şu akatsuki cloaklar gelınce bi ss gonderırmısın yakından bır bakalım neye benzıyor. tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 KKTHXBYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 sakalları kesince L oluyorum bende biraz biraz :P bende cosplay işine merak sardımda işte etrafta meraklı insanlar olmayınca olmuyor. Alucard kostümü gelicek inşallah banada yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ASFAFAS yere dustum bunu gene gorunce ya ahaha superdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ilerde çoluğunuz çocuğunuz baba bu ne diyince ne diyeceksiniz? "oğlum sapık japonların salakça çizgi filimlerindeki hıyar karakterlere özeniyordum bide para verip kostümünü aldım" mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Lol... Ben bu olayın mantığını kavrayamadım bir türlü? Öyle giyinip dolaşmak komik geliyor. Zaten ilkokuldayken bale yaptırmışlardı, acaip giyisiler giydirmişlerdi, gösteriden sonra tebrik etmeye gelenlerden utanmış kaçmıştım, Şubat'ın ortasında sokaklarda hasta olmuştum bale kıyafetleri içinde. İğne bile vurdular sonra. O gündür bu gündür kostüm giymeye karşıyım. Çok küçükken aklıma kazınmış giyme! emri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Giyip, kurtuluş ta zeytinburnun da gezsenize bi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Sen olduğunu bile anlamamışım yazmasan tanıyamıcaktım yani :D Ne kıl cevap atayım comunity önünde. Benim kıllığım sadece ve sadece sana. Ama başarılar dilerim şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Cosplayciler gelmiş hahaha.Resimleri bekliyoruz buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 eh bu tepkilerden sonra ne hevesim kalmadı buraya yazmaya ne bişey ,anneme babama bişey açıklamak zorunda değilim ki zaten yardımcı oluyorlar dediğim gibi çocuğumaysa öyle bi anlatırım ki o da ister eminim.niye yapıyoruz?hobi yi nasıl açıklarsın ki?herkes giyinmeyi sevmez tabi hatta üşenen hiç uğraşmasın.ben niye başladım diye soran olursa,ben roleplayini yaptığım karakter gibi görünebileceğimi kanıtlamak istedim ve ayrıca bunu bi arkadaşınla-bilen biriyle yapmak çok eğlenceli ama ben düşündümki grup halinde olsa hani Akatsuki vs iyi olur.Ama anlaşılan yanlış yere yazmışım.Salak anime mi oldu izledikleriniz şimdi? komik doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Anime izlemeyenlerin tepkilerine takılmışsın.Kız olduğunu söylersen patide taunt +10 la çağırırsın trolleri.Burada anime izleyen kimse cosplaye salak bunlar muamelesi yapacağını sanmıyorum. İzlemesi çok güzeldir cosplayin yapın işte fotoları yollayın.Ya da videoları.Güzel olursa buradan çok daha fazla destek görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Saldıran ya da alay eden yok ya. Pati topluluğu genel olarak birbirleriyle 4-5 yıldır mesajlaşan insanlardan oluştuğu için birbirimizle bu şekilde takılıyoruz. Friendly teasing olayı, dostça alay etme. Genelde kendi başımızdan geçen bu konu ile uzaktan yakından ya da kel alakalı olayları anlatıyoruz. Okul sonrası nargile sohbeti gibi. Rahat ol yani, Dragonfire'a da sor, o da aynı şeyi söyler. Ben de bu forumun en çok alay edililen üyelerinden biriyim ama ciddi olmadığını, gerçekten insanların beni kırmaya, üzmeye çalışmadıklarını bildiğimden pek takmıyorum. Eğer insanlar öyle olsaydı burası internette bildiğim en yardımsever yer olmazdı. Yine de yeni üyelerle konuşurken smiley koymayı unutmamak lazım :) Bu arada cosplay ile ilgiliymişsin, şu anda okuduğun epey iyi bir naruto fanfiction'ı var, linkine vereyim ilgini çekerse oku. İlk 4-5 bölümü bıraz sıkıcı ama sonra aşırı sarıyor : http://www.fanfiction.net/s/2755569/1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 forumlara yazmayalı çok oldu cidden o yüzden ne diyeceğimi şaşırdım hani tabiki full gaz "OO COSPLAY MI ?HEMEN VAR BENDE vs vs" beklemiyodum ama bahsettiğim şey belli ilgi duyan varsa yapalım,daha iyi olalım,geliştirelim.Bu arada link için saol bakıcam bugün. Being female sucks diyeceğim o olcak.Ben erkek olmak istiyorum cosplay yaparak XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 hmm bazi cidden trolluk yapannar warda yoksa biz hic karsi deliz cosplaye yapin bakariz yane forumcanak hatun sever insannariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 BonePART said: hmm bazi cidden trolluk yapannar warda yoksa biz hic karsi deliz cosplaye yapin bakariz yane forumcanak hatun sever insannariz yapın bakarızla olmuyo :P yani herkesin bakacağını biliyorum animesever olarak..artık karşı cins olarak mı desem.ama potansiyel cosplayer aranıyor yani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 iyide tiyatrocu arkadaslar gelip gelin oynayin demiyo ki burda oynadilarsa izleyin diyolar muzik yapannarda mp3unu koyuyolar ha siz gruba adam ariyosunuz oda cikar elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar