Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 85 ila 95 yılları arasında çıkmış, şimdi PC'de oynanabilecek oyunlar arıyorum. Misal GameTrailers'da şu oyunu gördüm http://www.gametrailers.com/player/43088.html Daha önce oynamamıştım Jungle Strike (Nuclear Strike oynamıştım ama az). Görünce ilgimi çekti. Oynamadığım veya unuttuğum oyunları tekrar oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 screw attack ın önceki bölümlerine bakabilirsin. illaki çocukluğunda unutamadığın oyunlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 screwattack hep konsol oyunları üstüne bölümler yapıyor yalnız. nes genel olarak. o yüzden buraya sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Commander Keen I-IV Full Throttle Monkey Island 1-2 Day of the Tentacle Indiana Jones and the Fate of AtlantisLucas Arts adventure'larını sevdiğim çok mu belli oldu ne? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 home of underdog a bakmanı tavsiye ederim. Gerçi ben old games collection a denk geldim torrentte ve indirdim. artık ordan açıp oyunuyorum istersem eski oyun. (5 dvd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Eski SSI oyunlarını oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Off, Time Commando süperdir hakkaten. Activision'dan action oyunu görünce Little Big Adventure geldi aklıma. Relentless: Twinsen's Adventure olarak da geçiyor. Thumbs up. LBA2: Twinsen's Odyssey daha da zevkli ama 97 oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Doom 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 winuae kullanırsan gel sensible oynayalım, hem de online :) sadece ben degil, oynayan dolu insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Time Commando güzel oyundu hakkaten. Bir yerden bulup tekrar oynamak lazım :) Bir de neden Doom 2? Neden ilk oyun değil de ikincisi? Doom'un graphic mod'u vardı, onu da kurup baştan oynamayı düşünüyorum. Bambaşka bir oyun oynuyormuş gibi oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 vay anasını time commando...ortaçağ kısmını çok severdim kılıç kalkan şovalyeler falan..şimdi baksam bu ne lan derim muhtemelen ama inanılmaz bir oyundu şuan oynayıp da efsanesini lekelemek istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Full throttle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Bunun gibisi yok, oynamalı senin gibi bilgisayar oyunları ile ilgili birisi: http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Sun:_Shattered_Lands Devamı da var, ikisini de ücretsiz indirebiliyorsun. (wikide link var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Dark Sun mithiş dünyadır. PC Oyunlarını hiç oynamadım gerçi, yaptığım en büyük hatalardan biridir herhalde :) TSR (WotC) Planescape ve Dark Sun'ı önemsememesi ağrıma dokunur biraz da. Gerçi Bioware ve Obsidian gibi firmalar değinebilirdi bu dünyalara, ama onlar da hiç uğraşmadı şimdiye kadar. Bedavaya indirilebiliyorsa indirip oynayayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 (tu)beneath a steel sky(tu) canım çekti hemen bulayım bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 buldum hatta http://prdownloads.sourceforge.net/scummvm/bass-cd-1.2.zip?download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Beneath a Steel Sky (tu)(tu)(tu) Ne durumda XP de çalışıyorsa haber ver ruhumu satarım gene bulurum o oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Vistada bile calisiyor. Aslinda adventure tecrübem iyi sayilir ama oyunda bir saat ugrasip ilk mekandan cikamayinca bayip birakmistim. Epey gecti aradan aslinda tekrar deniyeyim bir ara. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Öl mir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Kaede said: Beneath a Steel Sky (tu)(tu)(tu) Ne durumda XP de çalışıyorsa haber ver ruhumu satarım gene bulurum o oyunu çözüm: scummvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Emulatör oyunlarını sayabiliyorsak FRONT MISSION (SNES) PSX ve DS remake'leri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Selamlar , bu oyunlarin pc versionu varmidir bilmiyorum. Emulator ile de bulurum calistiririm dersen eger : Syndicate Moonstone(baya bi eski) Golden Axe ;) Cannon Fodder I-II Jungle Strike & Desert Strike Flashback Another World Hatirladigim eski pc oyunlarindan : Jagged Alliance Might & Magic serileri Crusader : No Remorse Theme Hospital Phantasmagoria I - II (Efsane oyundur , adventure seversen) Harvester Gabriel Knight : The Beast Within Destruction Derby Outlaws (Fps , online da oynanabiliyordu tcp/ip uzerinden) Bad Mojo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Moonstoneu lisenin yeto bilgisayarlarında 4 lü oynanmak nasıl bir zevkti yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 heroes 3 kaç çıkışlıydı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar