Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Beşiktaş 29.11.2008 @ 19:00

nocom

Öne çıkan mesajlar

Mumu said:
beşiktaş için kolay maç.

gerçekten kayseri ya da sivasspor maçlarından daha az çekiniyorum onu belirteyim.

fenerbahçe son 10 yılın en kötü fenerbahçesi hem kadro olarak hem oynadığı oyun olarak hem de form düzeyi olarak.

mental olarak bitik, fizik olarak zaten hiç olmamış bir takım fenerbahçe.

bu yüzden fenerbahçe taraftarlarına allah sabır versin diyorum şimdiden. şimdiden başlamışsınız abuk subuk konuşmaya, rewendor umuyorum ki yarın akşam burada olur ve ilgilenir konuyla. muhtemelen 10+ banlanan olacak bu gidişle.

ha bu arada aragones yarın kazımla başlarsa maça, ne kadar yüreksiz ve dengesiz olduğunu da göstermiş olur. sırf kendi karakterine gururuna yediremeyeceği için kazım 60 tan önce oyuna alınmaz diye düşünüyorum.

beşiktaş açısından güzel bir maç olacağı kesin ve net fakat fenerbahçe için aynı şeyleri malesef söyleyemiyorum. zor maç olacak sizin adınıza. uzun yıllardan beri beklediğim tarihi farkı bu maç kadıköyde bekliyorum. haydi beşiktaş utandırma bizi.
GS'ye 4 atmamız bile gözünüzü korkutmadıysa daha ne diyebilirim. Korkmadan oynar umarım sizin takım da şöyle bol gollü, farklı bir derbi izleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
Mumu said:
beşiktaş için kolay maç.

gerçekten kayseri ya da sivasspor maçlarından daha az çekiniyorum onu belirteyim.

fenerbahçe son 10 yılın en kötü fenerbahçesi hem kadro olarak hem oynadığı oyun olarak hem de form düzeyi olarak.

mental olarak bitik, fizik olarak zaten hiç olmamış bir takım fenerbahçe.

bu yüzden fenerbahçe taraftarlarına allah sabır versin diyorum şimdiden. şimdiden başlamışsınız abuk subuk konuşmaya, rewendor umuyorum ki yarın akşam burada olur ve ilgilenir konuyla. muhtemelen 10+ banlanan olacak bu gidişle.

ha bu arada aragones yarın kazımla başlarsa maça, ne kadar yüreksiz ve dengesiz olduğunu da göstermiş olur. sırf kendi karakterine gururuna yediremeyeceği için kazım 60 tan önce oyuna alınmaz diye düşünüyorum.

beşiktaş açısından güzel bir maç olacağı kesin ve net fakat fenerbahçe için aynı şeyleri malesef söyleyemiyorum. zor maç olacak sizin adınıza. uzun yıllardan beri beklediğim tarihi farkı bu maç kadıköyde bekliyorum. haydi beşiktaş utandırma bizi.
GS'ye 4 atmamız bile gözünüzü korkutmadıysa daha ne diyebilirim. Korkmadan oynar umarım sizin takım da şöyle bol gollü, farklı bir derbi izleriz.

bol gollü olsun bencede (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
1950 li dönemlerde fener bizi 7-0 yenmiş 1940 lı dönemlerde de biz feneri 7-1 yenmişiz
o zamanlar daha gollü maç geçiyomuş heralde yaw
dedemde kombine varmış beşiktaş maçlarına dfashgd

yanlış hatırlamıyosam 1941 ve 1958 sallıyoda olabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Çok ilginç bi kadro çıkardı mustafa denizli.

Bu kadroylada beraberliği düşündüğü belli. Ya maçı böyle rölantide tutup şansa bala gol bulmayı deneyecek. Ya da fenerbahçe nin düşen performansından sonra 2.yarı holosko ve bobo yu alarak holosko nun hızından faydalanacak.yorulan fenerbahçe de daha rahat oynamasını sağlayacak.Bobo ya daha etkili paslar gelecek.Forveti ikileyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

gecen sene hakem krizi vardi, son anda atilan gol oncesi iptal verdi diye. Ondan once kupa macinda fener yonetimi dahi herkes ayaga kalkmisti fener yenilince hakemler yuzunden, ondan once fener 10 kisi kalmis ve kalecisi olmayan besiktasi yenememisti cok olay tartisma olmustu.

soyle kadikoyde 90 dk olaysiz mac cok az :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...