sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Sotto said: (Bi işte arada 92-93 sezonunda tezahuratı başlıyor,son hatırladığım zamanında Hasan Kabze imzayı atmıştı son saniyede;)) O gole sevinen beşiktaşlı sayısı az değildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mumu said: beşiktaş için kolay maç. gerçekten kayseri ya da sivasspor maçlarından daha az çekiniyorum onu belirteyim. fenerbahçe son 10 yılın en kötü fenerbahçesi hem kadro olarak hem oynadığı oyun olarak hem de form düzeyi olarak. mental olarak bitik, fizik olarak zaten hiç olmamış bir takım fenerbahçe. bu yüzden fenerbahçe taraftarlarına allah sabır versin diyorum şimdiden. şimdiden başlamışsınız abuk subuk konuşmaya, rewendor umuyorum ki yarın akşam burada olur ve ilgilenir konuyla. muhtemelen 10+ banlanan olacak bu gidişle. ha bu arada aragones yarın kazımla başlarsa maça, ne kadar yüreksiz ve dengesiz olduğunu da göstermiş olur. sırf kendi karakterine gururuna yediremeyeceği için kazım 60 tan önce oyuna alınmaz diye düşünüyorum. beşiktaş açısından güzel bir maç olacağı kesin ve net fakat fenerbahçe için aynı şeyleri malesef söyleyemiyorum. zor maç olacak sizin adınıza. uzun yıllardan beri beklediğim tarihi farkı bu maç kadıköyde bekliyorum. haydi beşiktaş utandırma bizi.GS'ye 4 atmamız bile gözünüzü korkutmadıysa daha ne diyebilirim. Korkmadan oynar umarım sizin takım da şöyle bol gollü, farklı bir derbi izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 soyle 5-5, 6-6 falan bitse de biraz heyecan duysak izledigimiz mactan. gecen haftaki 0-0 lardan sonra iyice sogudum bu ligden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Holy said: Mumu said: beşiktaş için kolay maç. gerçekten kayseri ya da sivasspor maçlarından daha az çekiniyorum onu belirteyim. fenerbahçe son 10 yılın en kötü fenerbahçesi hem kadro olarak hem oynadığı oyun olarak hem de form düzeyi olarak. mental olarak bitik, fizik olarak zaten hiç olmamış bir takım fenerbahçe. bu yüzden fenerbahçe taraftarlarına allah sabır versin diyorum şimdiden. şimdiden başlamışsınız abuk subuk konuşmaya, rewendor umuyorum ki yarın akşam burada olur ve ilgilenir konuyla. muhtemelen 10+ banlanan olacak bu gidişle. ha bu arada aragones yarın kazımla başlarsa maça, ne kadar yüreksiz ve dengesiz olduğunu da göstermiş olur. sırf kendi karakterine gururuna yediremeyeceği için kazım 60 tan önce oyuna alınmaz diye düşünüyorum. beşiktaş açısından güzel bir maç olacağı kesin ve net fakat fenerbahçe için aynı şeyleri malesef söyleyemiyorum. zor maç olacak sizin adınıza. uzun yıllardan beri beklediğim tarihi farkı bu maç kadıköyde bekliyorum. haydi beşiktaş utandırma bizi.GS'ye 4 atmamız bile gözünüzü korkutmadıysa daha ne diyebilirim. Korkmadan oynar umarım sizin takım da şöyle bol gollü, farklı bir derbi izleriz. bol gollü olsun bencede (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 berabere biter umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 rüyamda gördüm lan Hull City ve Newcastle United alıcak bu gün maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 galatasaray'a eskişehir de 4 attı holy o açıdan garip gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Allahım sana geliyoruzzzzzzz bu akşam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 holoskodan gol bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kermit said: rüyamda gördüm lan Hull City ve Newcastle United alıcak bu gün maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 süpriz zaten ajsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 inleyen nameler ruhumu sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 1950 li dönemlerde fener bizi 7-0 yenmiş 1940 lı dönemlerde de biz feneri 7-1 yenmişiz o zamanlar daha gollü maç geçiyomuş heralde yaw dedemde kombine varmış beşiktaş maçlarına dfashgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paflar da Beşiktaş 4 - 1 almış Batuhan 3 gol atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 İki tarafa da başarılar ama BJKya daha çok :) FB yönetimden 2 arkadaş ile izleyeceğiz maçı. Kazanırsak baya kara geçiyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kermit said: 1950 li dönemlerde fener bizi 7-0 yenmiş 1940 lı dönemlerde de biz feneri 7-1 yenmişiz o zamanlar daha gollü maç geçiyomuş heralde yaw dedemde kombine varmış beşiktaş maçlarına dfashgd yanlış hatırlamıyosam 1941 ve 1958 sallıyoda olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Holosko,Bobo,Tello oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 aynen onu yazmaya girdim denizli napmaya çalışıyo anlamadım sakat makat da değiller yani galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Rıdvan ı cıldırttılar %100 futbol da ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 mac olaysiz, hakem sorunu olmadan gecsin de, sonucuna ben katlanirim iyi kotu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 fener beşiktaş maçı hatırlamıyorum ben öyle abartı olaylı bi maç volkan lincoln olayı felan gibi yani asdjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Çok ilginç bi kadro çıkardı mustafa denizli. Bu kadroylada beraberliği düşündüğü belli. Ya maçı böyle rölantide tutup şansa bala gol bulmayı deneyecek. Ya da fenerbahçe nin düşen performansından sonra 2.yarı holosko ve bobo yu alarak holosko nun hızından faydalanacak.yorulan fenerbahçe de daha rahat oynamasını sağlayacak.Bobo ya daha etkili paslar gelecek.Forveti ikileyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 gecen sene hakem krizi vardi, son anda atilan gol oncesi iptal verdi diye. Ondan once kupa macinda fener yonetimi dahi herkes ayaga kalkmisti fener yenilince hakemler yuzunden, ondan once fener 10 kisi kalmis ve kalecisi olmayan besiktasi yenememisti cok olay tartisma olmustu. soyle kadikoyde 90 dk olaysiz mac cok az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 o her maçta oluyo hakem hatalarından ama futbolcular hakeme atıyolar lafı felan birbirlerine girmiyolar canım asjdhd ümidim kesildi benim bu kadroyu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 denizli akıllı bir hamle yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar