rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yapma, harciyacagin vakte, emege ben acidim simdi. yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 @gimli kimse ofsaytı tartışmadı burda, çizgi yamuk mu düz mü diye konusu geçti ama bazı arkaşlar ofsayt diyosunuz bilmem ne filan diye galyana geldi. bu arada yörünge dışı gördüm sanki 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 eaaaahh yeter yav.. 4-1 YANA HABER SALIN 2 DE 1 KARŞIMIZA ÇIKMASINLAR fdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 mokoko said: ii para kazandık walla bu tişortlerden. Fener bu pazarlama işini iyi yapıyor, fena halde takdir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yannıs oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 adamlardaki pazarlama olayı kimsede yok, oysaki bizde ne malzeme war :P bkz: Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aruda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 tabı fenere yapılanlar hiiicc söz konusu bıle degıl degılmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Robert_Poche said: adamlardaki pazarlama olayı kimsede yok, oysaki bizde ne malzeme war :P bkz: Sdf gönderdiğin linkte bjk zaferleri diyo, içinden aydınspor-fenerbahçe maçıyla ilgili haber çıkıyor. bu mudur zafer anlayışınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 49 fotodan nereden baksan 40 ı fener sen ordaki hatayı bulmuşsun , fena gocunmuş olmalısın hemen konuyu aydınspor fenere geciriyorsun. 3-6-11-31 e bi bak sonra düsün bi. 2-1 yenioz hep die t-shirt cıkarmakla aradaki fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hahaha bu ne ya Ya işte bu gordon milne - metin ali feyyaz zamanları Beşiktaş o zamanlar fener karşısında inanılmaz üstündü. Fenerbahçe berabere bile kalamıyormuş.Resimlerde hep o dönemden zaten. Ama Gel gör şimdi halimizi. Ağıza sakız etti yıldırım demirören. Böyle yöneticeler gelmeseydi başımıza daha çok marizlerdikte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Robert_Poche said: 49 fotodan nereden baksan 40 ı fener sen ordaki hatayı bulmuşsun , fena gocunmuş olmalısın hemen konuyu aydınspor fenere geciriyorsun. 3-6-11-31 e bi bak sonra düsün bi. 2-1 yenioz hep die t-shirt cıkarmakla aradaki fark. of evet çok gocundum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 @gimli: matlab kullanmasam da odada tartışırken o ölçütlerin bilinmesi gerektiğini ben de söylemiştim hatta ertesi günü hocaya da gidicektim ama sabah baggio'nun koyduğu resimden anladım kolpayı. ha onlar gerçi şike rörörö dediğimi düşünmüş ama olsun. ligtv ofsayt çizgisini yanlış çekme gibi bi naneyi yedi önceden çünkü. hatta bi fener maçıydı bariz ofsayt olmayan bi poziyonda fenerli futbolcu ofsaytta çizilmişti. gene yaptılar zannettim olay buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 fb-gs maçının post sayısını geçmicek kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 fortis türkiye kupası bjk tşörtleri geldi aklıma .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 2003 sezonu geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 önümüzdeki bi 40 sene daha o sene gelir aklınıza =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 catlikethiief said: önümüzdeki bi 40 sene daha o sene gelir aklınıza =) HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kesin biri yazmıştır bunuda içimde kalmasın " olmayacak duaya büny-amin! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar