Sotto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Knoxville farkındayım LigTV'ye gönderme olduğunu...Ama yine de beşiktaşlıların direk maçı şikeye şaibeye varmasını,oradan işi şampiyonluğa bağlamalarını anlamadığımı belirttim... Yani beşiktaşta öyle bir mantık var ki hemen bir hakem hatasına "bizm şampiyonluğumuzu engelliyorlar" damgası vuruluyor,daha dur bakalım,beşiktaş şu an 2. durumda...Ayrıca dediğim gibi beşiktaş fenere kendi hatalarından yenildi orada burada aranmasın suç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ya ben şampiyon olmamızı istemiyolar falan demiyorum ama ligtv'nin bu davranışı bence direkt taraftara yönelik. yani ne hakem bjk ne fener hakem arasında bişey. direkt ligtv ve fb taraftarı için gibi geldi. ilginç bi resmi paylaşmak istedim sadece de bebek resimleriyle karşılandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Sotto bak haklısın ama Beşiktaş çekmek zorunda mı bunları ? Maç adam gibi yönetilsin 6-0 yenilelim tamam. Bak fb-gs maçında 6-0 üzerine yorum yapıldı mı? Fener 10kişi oynadı üstelik herhangi bir tartışma yapılmadı maç sonrası. Beşiktaş taraftarı zaten yönetimin grupların futbolcuların oyunlarının iki yüzlüğüğünün farkında. Bunları dile getirince +1 ler havada uçuşuyor ama federasyon hakkında ki şikayetleri söyleyince ağlıyor oluyoruz. Beşiktaş ın Fenerbahçe maçın da yediği golleri 3lig takımı yemez. İlk gol de ön direk bomboş gökhan zan kafasına göre takılıyor.Selçuk u tutan adam yok. Böyle büyük bir hata yapılır mı yahu ? Derbi maçı kritik maç.Ölü toplarda çok iyi olan bir takım var karşında.Adam kaçırmak bir yana adam tutmuyorlar. Kaleci bi etrafına bakmaz mı? Gökhan Selçuk u al. Sivok guiza yı al demez mi? 2. gole bakıyoruz sivok topu izliyor.Arkadan adam yaldır yaldır.Guiza topçu olsa. O fırsatları değerlendirebilecek bi adam olsa 5tane atardı fener.Fener in her bulduğu pozisyon gol pozisyonuydu. Hepsi de bireysel hatadan kaynaklanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Knoxville dediğin gibi,bence o konunun araştırılması gerek eğer öyleyse farkındayım ne amaçla koyduğunu.... Blackchaos,anlıyorum ne demek istediğini ama bak ben GS'liyim,maçı da tarafsız gözle izledim daha önce yazdım...Hakemin kararlarında açıkçası o kart pozisyonlarında tekrarları görmeden 2 sinede hak vermiştim,tekrarları görünce ilknin yanlış olduğunu gördüm...Ama maç içinde bunlar olabilir ne yanlış kartlar,standartı olmayan olaylar gelişiyor,orada Cisse'nin ne kadar gereksiz gördüğünü 2. kartın da sorgulanması gerek diye düşünüyorum... Ofsaytlara birşey diyemem,bana doğru geldi.. İşte bazen maçlar oluyor,pozisyon olmuyor tartışılıcak,bazen goller oluyor ofsayt mı değil mi futbolda var.. Beşiktaşın burda yapması gereken,eğer düşünüyorsa bir komplo,masaya yumruğunu vursun,yönetimi güçlü dursun,ki ben sanmıyorum böyle birşey olduğunu... Ama böyle her pozisyonu biriktirip,video yapıp,ağlamaklı şarkılarla beşiktaş kendi kendini yıpratıyor,bitti gitti derbi hala üsttesin boşver.. O yüzden seviyorum takımımı 6 tane yese bile fenerden gidip şampiyonluğa oynuyor,4 tane yiyor şampiyon oluyor 2 hafta sonra,bunlar hakemle yenilmekten daha bile acı olsa gerek? Bugün beşiktaşa olur,yarin fenere,hemen her kulup belli zamanlarda hakemlerden federasyondan şikayetçi olmuştur,ama sonuçta diğer takımlardan iyi olan şampiyon olur... Beşiktaşın hatası burada,birşeylere takıp kendi önünü kesmesi bazen,bundan kurtulması lazım...İlk defa hakem hatası olmuyor beşiktaşa,son kez de olmayacak,her klup içn geçerli,ama bunlara takıp "şampiyonluğumuz istenmiyor" dersen,kendi önünü tıkarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 -geyik- smoke yanlış olmuş , pati albüm bölümü garbageda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 komplo teorileri basladı kacın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 umut fakirin ekmeği beşiktaş dua etsin 7 tane gol yemediğine burda birinin deyimiyle ona PU HA HA diye gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ne umut fakirliği ne komplo teorisi yav. şu yolladığım resim ağlama falan değil. ilginç gelmemesi de mümkün değil. 2 postluk fanatikliğinizi kenara koyun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ama cidden lig tv nin çizgi abartı yamuk. insan biraz daha dikkatli yalan atar. :D lig tv de bu sene fb ye şirin gözükme havası seziyorum şaka bi yana. lincoln kart isteyince kendisine sarı kart gösteren hakeme methiyeler dizen erman ("aslanım hakem, sen lincoln isen ben hakemim. kart mı istiyon? al sana sarı." ) bu hafta hacettepeli oyuncunun atılmasına "yazıktır, günahtır. anadolu takımlarını ezdiriyorlar" diye laçka bir yorum yapabiliyor. yine aynı erman lincoln'un orta sahada top sektirerek ilerlemesine "ben futbolcu olsam bu adamı takip ederim" diyebilecek kadar da yüzsüzleşebiliyor. biliyoruz seni erman. kazma bir stoper oldugun için bu tip teknik oyuncuları sevmezsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Masquerade said: ama cidden lig tv nin çizgi abartı yamuk. insan biraz daha dikkatli yalan atar. :D lig tv de bu sene fb ye şirin gözükme havası seziyorum şaka bi yana. lincoln kart isteyince kendisine sarı kart gösteren hakeme methiyeler dizen erman ("aslanım hakem, sen lincoln isen ben hakemim. kart mı istiyon? al sana sarı." ) bu hafta hacettepeli oyuncunun atılmasına "yazıktır, günahtır. anadolu takımlarını ezdiriyorlar" diye laçka bir yorum yapabiliyor. yine aynı erman lincoln'un orta sahada top sektirerek ilerlemesine "ben futbolcu olsam bu adamı takip ederim" diyebilecek kadar da yüzsüzleşebiliyor. biliyoruz seni erman. kazma bir stoper oldugun için bu tip teknik oyuncuları sevmezsin zaten. Haklısın artı işin garibi tüm Türkiye'de adamıo izlemek için kitleniyor,vay Erman ne dicek diye....Sonra bi de haklı buluyorlar,orda otur stüdyoda durdur oynat yavaş oynat,çizgi çek,pilottan al yandan al öle bende yorumlarım,hakem eleştiririm o kadar kolay,kendi hakem oldu hiç mi hata yapmadı bu adam acaba merak ediyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 insanlar derbinin ne anlamını ne ruhunu biliyor artık yazık... ayrıca geçen sene postlara bakmadım ama kendimce inönüde maçı fenere kaynettikten sonra hiç üzülmemiştim. kimsede hakem makem demedi etrafımdaki. ondan önceki senede bu böyleydi. neden? çünkü hakem adam gibi yönetti iyi olan kazandı. ama kadıköyde son 5 yılda 1 kere hakem maça damgasını vurmamazlık yapmadı. bu maçlardan sadece 1 i bjk lehine oldu. ama ne oldu hakem maçı katletti ama genede kalecisiz 10 kişi bjk feneri yendi ve o stad alkışladı o takımı. o maçın ruhu cmartesi sahada yoktu. olmalıydı da kesinlikle. benim sindiremediğim bir fenerli arkadaşta çıkıp evet lan cisse nin ilk sarı kartı alakasızdı. toraman neden sarı kart gördü anlamadım demiyor. millit fanatik olmuş artık. heryeri tuttukları takımın rengiyle görüyor. evet bjk kaybetti ama fenerbahçe şu durumu unutmamalı. bjk o kadar defansif kadro ile bile feneri sahasına kitledi 10 kişi. şimdi çıkıp o kadar gol kaçırdık bilmem ne dicek birileri. futbolcular daha birbirini tanımıyor. bir pozisyonda kazım bomboştu uğur topu atmadı şut çekti saçma sapan ve kazım pozisyon sonu triplere girdi. kendi adıma çok sevindim çünkü önümüzdeki 1-2 atağın içine edicek bu adam dedim. nitekimde etti. 3e 1 pozisyonda topu dağlara taşlara attı kazım pas vermek yerine. şurdaki insanların çoğu şunu anlamamış hala. bugün fenerbahçe galatasaray beşiktaş varsa ve bunlar büyük takım olabilmişse, birbirleri ile olan rekabetidir bunun altında olan. birbirini tamamlayan unsurlardır. futbolun bi güzelliği var ama insanlar bunu hep bi kenara atıp saçmalamayı tercih ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Masquerade said: ama cidden lig tv nin çizgi abartı yamuk. insan biraz daha dikkatli yalan atar. :D lig tv de bu sene fb ye şirin gözükme havası seziyorum şaka bi yana. lincoln kart isteyince kendisine sarı kart gösteren hakeme methiyeler dizen erman ("aslanım hakem, sen lincoln isen ben hakemim. kart mı istiyon? al sana sarı." ) bu hafta hacettepeli oyuncunun atılmasına "yazıktır, günahtır. anadolu takımlarını ezdiriyorlar" diye laçka bir yorum yapabiliyor. yine aynı erman lincoln'un orta sahada top sektirerek ilerlemesine "ben futbolcu olsam bu adamı takip ederim" diyebilecek kadar da yüzsüzleşebiliyor. biliyoruz seni erman. kazma bir stoper oldugun için bu tip teknik oyuncuları sevmezsin zaten. Bu olaya bende feci biçimde takılmış durumdayım yani yüzsüzlüğün sınırlarını zorlamaya başlamış Erman. Düpedüz hedef gösterdi Lincoln'ü o programları sadece biz izlemiyoruz futbolcular da izliyor top sektirdi diye pislik ilan etti lincoln'ü yarın hacettepe maçında biri dalar ayağını kırarsa o adamın hiç şaşırmam çünkü kafasından geçeni onaylamış oluyorsun adamın.O mantıkla C.Ronaldo'nun Ronaldinho'nun futbol oynayamaması gerekir her maç girerler ayağına .... Çizgi konusu zaten yazan insan da yazmış yan hakem bunu yakalayamaz sorun o değil sorun ligtv'nin şu çizgiyi düz çekmekten aciz(!) olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 BiTcH_oFBaT said: insanlar derbinin ne anlamını ne ruhunu biliyor artık yazık... şurdaki insanların çoğu şunu anlamamış hala. bugün fenerbahçe galatasaray beşiktaş varsa ve bunlar büyük takım olabilmişse, birbirleri ile olan rekabetidir bunun altında olan. birbirini tamamlayan unsurlardır. futbolun bi güzelliği var ama insanlar bunu hep bi kenara atıp saçmalamayı tercih ediyor. şu yazdığın 2 şeye kesinlikle katılıorm. eger fb bjk gs den biri şu ligde olmasa yada batsa bişi olsa ortadan kalksa takım ligin butun zevki heyecanı deişir. yoksa ben fb nin gidipte kocaeli ile olan maçını izlemek istemem. gs ile olan maçını izlemek isterim cunku bilirim eger kaybediceksek onlar benle, kazanıcaksakta ben onlarla eglenicem. bu işin guzelliği bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 deathl0rd said: Masquerade said: ama cidden lig tv nin çizgi abartı yamuk. insan biraz daha dikkatli yalan atar. :D lig tv de bu sene fb ye şirin gözükme havası seziyorum şaka bi yana. lincoln kart isteyince kendisine sarı kart gösteren hakeme methiyeler dizen erman ("aslanım hakem, sen lincoln isen ben hakemim. kart mı istiyon? al sana sarı." ) bu hafta hacettepeli oyuncunun atılmasına "yazıktır, günahtır. anadolu takımlarını ezdiriyorlar" diye laçka bir yorum yapabiliyor. yine aynı erman lincoln'un orta sahada top sektirerek ilerlemesine "ben futbolcu olsam bu adamı takip ederim" diyebilecek kadar da yüzsüzleşebiliyor. biliyoruz seni erman. kazma bir stoper oldugun için bu tip teknik oyuncuları sevmezsin zaten. Bu olaya bende feci biçimde takılmış durumdayım yani yüzsüzlüğün sınırlarını zorlamaya başlamış Erman. Düpedüz hedef gösterdi Lincoln'ü o programları sadece biz izlemiyoruz futbolcular da izliyor top sektirdi diye pislik ilan etti lincoln'ü yarın hacettepe maçında biri dalar ayağını kırarsa o adamın hiç şaşırmam çünkü kafasından geçeni onaylamış oluyorsun adamın.O mantıkla C.Ronaldo'nun Ronaldinho'nun futbol oynayamaması gerekir her maç girerler ayağına .... Çizgi konusu zaten yazan insan da yazmış yan hakem bunu yakalayamaz sorun o değil sorun ligtv'nin şu çizgiyi düz çekmekten aciz(!) olması. şimdi burdaki sorun şu. Lincoln'ün yaptığı ile onların yaptıkları bir değil. rakibi ile dalga geçmek farklı kimsenin yapamadığı hareketlerle çalım atmak farklı. erdoğan arıca güzel demiş. metalist maçında yapsaydı ya diyerek. edit: direk ortaya yazmışım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Matlab dediğiniz çizginin, bir önceki saha desen çizgisiyle uzaklığı başta da aynı, diğer uçta da aynı. Sizce bu mantıklı mı? Daha perspektifi öğrenemeden Matlab öğrenip "büyük usta" kesilenler düşünsün. typokare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Baggio said: Matlab dediğiniz çizginin, bir önceki saha desen çizgisiyle uzaklığı başta da aynı, diğer uçta da aynı. Sizce bu mantıklı mı? ve biz buna paralel çizgi diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Çaprazdaki kameradan paralel çizgi çekersen böyle lapin gibi atlarsın ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kameranın çaprazda olması , paralel olmasına engel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 millet artık can sıkıntısından top sektiren oyunculara sardı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 abi şaka mısınız. :D erdoğan kendi takımına adam gibi futbol oynatsın önce. lol ya bir de peşine düşüyor lincoln'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 tunch said: kameranın çaprazda olması , paralel olmasına engel değil. Bilgisizliğin ve bilmediğini de bilmemen üzerine ben de uğraştım azıcık, buyur: Burada 6 ve 7 no'lu çizgiler gerçek hayatta 100% paralel bildiğin gibi, çünkü onları sahanın desen çizgileri üzerinden yürüttüm. Şimdi, bu çizgiler resimde paralel mi? Değil. Neden değil? Perspektif. Peki madem böyle olması gerekiyor, neden MATLAB ÇİZGİSİ dediğiniz uyduruk şeyle, 7 numaralı çizgi resimde paralel? Çünkü yanlış, saçmalık, senin bilmeden yürüttüğün fikirlerin üzerinden çizilmiş. Başka bir ispat/açıklama: aşağıya yakın olan lacivert ok ile, yukarıdaki lacivert ok birebir kopya. Peki 5 numarayla belirttiğim yuvarlaktaki nerdeyse yarı yarıya fazlalık nerden kaynaklanıyor? Yine perspektif. Köylü çıkarımlarınızdan, manipülasyonlardan önce biraz temel bilgi edinmeniz gerekiyor. MATLABLA ÇİZDİK OO denilen çizgi saçmalığın daniskası, perspektifi gözardı ediyor. Adamlar kaç senedir futbolla uğraşıyor, kameranın hangi açısından perspektifin etkisi ne kadar, onu biliyorlar ki o çizgiyi ona göre yamuk çekiyorlar. Bilimden anlamayanlar da bilimsel bir isim görünce kefal gibi atlayıp karalama çalışmalarına devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 2pacAmaruShakur said: olay acık ve net ortada lig tv fenerbahceyi potaya sokup satışlarını artırmak istiyor . geçen dönemlerde aziz yıldırım havuzdan cıkarız tehtidi savuruyodu sağa sola bi bakıyosun önümüzdeki hafta fenerbahce şampiyon olmuş . bunlar alışıldık durumlar artık şike şaibe fenerbahcenin diğer adı olmuş. bLackcha0s said: Be birader adamlar oraya üşenmemiş matlab falan EŞŞEK şeyi gibi çizgi çizmiş hala bıdı bıdı ediyorsun. O kadar kör ki gözünüz yerçekimini bile hiçe sayarsınız bu kafayla. knoxville said: pff mff deil de ligtv'nin olayı ilginç. hani ofsayt olup olmamasında deilim emek hırsızlığı falan demiyorum hakem için ama ligtv'nin o çizgiyi öyle çekmesi kafada soru işaretleri bırakıyo Soru işaretleriniz silinip, bilgi sandığınız cahilliğinizin geçtiğini umuyorum. Anlamadığınız yeri sorabilirsiniz, gayet açık anlattım gerçi ama olsun. Elinize geçen herşeye dört elle sarılıyorsunuz ya lol, OHA ŞİKEYMİŞ FB ZATEN HEP ŞİKE SATIŞLAR OYUNLAR MATLAB TEZGAH RERÖRE diye. Çok çabuk gaza gelmeseydiniz keşke bilmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 takdir ettim baggio hani böle öğretmenler vardır öğrenci öğrenmek istemesse döve döve öğretir bi o eksik kaldı sende hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar