Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ah ulan guiza 4-1'lik tarifeye bağlayacaktık kaçırmasan. hem de sabit ücret ödemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 boşverin ya geçen seneki tarifeden ücretlendirdik yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 onu bunu bilmem, ilk yari seker gibi giden maci iki moktan sari kartla katleden bir hakem vardi, baska da bir sey yoktu macta. hayirlisi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 öff yine aynı oldu ya. haftaya ilk 4lü 4 büyüklerden oluşur yine. değişmeyecek türk futbolunun tablosu sanırım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 valla yine saçma bi puan tablosu var.trabzon yavaştan iner aşagılara.sivas yine ilk 3 u zorlar son haftalara kadar. da bizim (gs) fixtur zor ya.hacettepe maçından bile suphe duymaya başladım.sora gençler deplasman.herta maçı sora beşiktaş.kupa maçları sora sivas deplasman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 UĞRAŞMAYA DEĞMEZSİNİZ! UĞRAŞSAK KADIKÖY'E GELEMEZSİNİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 eehuheuhe nihahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 fizban said: mustafa denizlinin 2 kişi adam-adama yaptığı beşiktaş a karşı geçen seneki fener oynasa, 10 olurdu. bu sene araya koşmaya dahi üşenen bir takım, yedekte bir kazım>all, 1-0 falan yener fener.deivid le güiza çapraz koştu, kazım da biraz onlara katıldı, pozisyon bulduk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 fenerbahce deplasmanına gidip; 50 dk 10 kişi oynayıp 2 tane golu offside ile sayılmayıp 1 topu direkten dönüp 10 kişilik haliyle topa daha cok sahip olup kendini en ufak sekilde ezdirmeyip kartallar gibi oynayan takımı tebrik ediyorum. Maç sonunda 70lerinde olan bir fenerli amca ile sohbet ederken amcam kendisi bile bu kadar utanmamıştım dedi. Sen fenerbahceyken, karsında 10 kisi kalmıs bir takım warken, alexi cıkarıp josicoyu oyuna alıorsan, ilerde guizadan baska adam brakmayıp 10 kisi besiktas karsısında kendi sahandan zor cıkıyorsan, demekki birşeyler eksik. 1 Çift laf da bunyamin .tine söylenmeli. Fenerbahcenin bu macta kazanmasının tek şansı wardı, 11-11 oynayarak kazanamayacagını görmek icin futbol simsarı olmaya gerek yoktu. Ancak besiktası 1 kisi eksilterek fenere galibiyeti getirdi. Allah belanı wersin bunyamin, aldıgın kararlar sonrası yedigin bedduaların 10.000de biri tutsa kucuk emrahtan beter olursun(inşallah da olursun).Besiktas cok guzel top oynuyor, dilerim ki bu maglubiyet moralleri bozmaz, bu sekilde oynayan takımı degil bunyamin gezer, tum federasyon gelse durduramaz. GE-LI-YO-RUZ, İnadına daha buyuk bir şevkle GELIYORUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Bünyamin bu sene rezalet valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 maç 11-11 ken 2-1 fenerbahçe öndeydi ayık ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Ortam sakinleşmiş biraz bende maç hakkındaki görüşlerimi yazayım ; Beşiktaş maça çok akıllıca başladı bana göre , galatasarayın düştüğü hataya düşmeyerek saldırmadı fenerbahçenin üstüne. Geride kontrollü oynayarak ve kazandığı topları ilk delgado ile buluşturup aynı zamanda hızlı oyuncuları ekrem ve Serdar ile topu ileri taşıdı. Daha olgun ve düzenli bir takım görüntüsü veren Beşiktaştı. Fenerbahçenin artık kurtarıcı silahı haline gelen korner organizasyonundan golü yedik , fakat yinede maça asılıp 1-1 yakaladık. Direkten topumuz döndü sonra o top gitti gol oldu acaip bi şekilde hemde , şans işte. Hakeme gelince , ben ömrümde ilk defa bu kadar kolay kart çıkarılan bir maç gördüm zaten maçta topu topu yanlış hatırlamıyosam 3 tane sarıkar var bunlarda toromana olanı gerçekten facia bir kart. Cisse'nin ilk sarı kartında faul olmadığını sabaha kadar herkesle tartışırım burda. 2. pozisyona lafım yok ama. Kartlardaki çifte standartı birkez daha gördük , luganoya gökhana selçuğa çıkarılmayan kartlar komikti gerçekten. Ben Beşiktaşın yenilmesine değil sadece çok güzel ve gollü başlayan bir derbinin bu şekilde kırmızı karttan dolayı bozulduğuna üzüldüm. Zaten kadıköy deplasmanına 0 puan yazmak çokta anormal bir durum değil yani , fener ne durumda olursa olsun. Bence objektif fenerbahçeliler bile "bu maçı nasıl kazandık yaw" demişlerdir. Galatasaray maçında çok farklı bir maç izledik bence ve ben takımımla sonuna kadar gurur duyuyorum , helal olsun kartallar gibi çıkıp oyunu çirkinleştirmeden efendi gibi toplarını oynadılar ve ekrem dağ konusunda yanılmadığım için ayrıca çok sevindim. Gerçekten mükemmel bir maç çıkarttı ekrem. suBzer0 said: Maçın kilit oyuncusu bence Ekrem Dağ olacaktır. Carlosun üzerine bindirmelerle gidebilirse o kanadı yıpratır ve Fenerbahçe'nin kanat üstünlüğünü elinden alır. http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=49262 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kadıköy'de tarihi fark bekleyenlere verecek kapak kalmamış. her hafta başkası aliyor kapakları, siparişler yetişmiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Gerçekten maç için söylenebilecek tek doğru cümle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 gene kan aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bu arada ekrem dag ı begendım ben baya, en etkili ataklar ve gol ordan geldi zaten besiktasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Özete bakınca şimdi dikkat ettim, bjknin ilk golde top rüştüden geliyor oraya , fenerin ikinci golde volkan asisti direk yapıyor hatta, iki savunmada felaketleri oynuyor. Sergenin chealseye attığı gollerin yandan yemişi olmuş ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Kart konusunda fb-gs maçında da aynı şeyi söyledim bu maç içinde geçerli oldu geçen hafta da luganoya sarı kartı çıkaramayan hakemler bu hafta da aynı kafadaydılar. Beşiktaş ve Galatasaray,ayrıca diğer rakiplerine, bu kadar kolay sarı kartlar çıkarken Fenerbahçeli oyuncuların bu kadar kartlardan uzak kalmaları kusura bakmayın ama insanı geriyor. Bakın bunu daha önce de söyledim avrupa şampiyonasında eğer bir hakem maçın başında defansın veya ortasahanın göbeğine(ön libero) sarı kart çıkarıyorsa hiç yoktan veya çok ucuz şekilde o hakeme bakışlarım değişir diye. Bu maçta böyle başladı kartlar çıktı zaten sonucu da kırmızı kart belirledi bana göre kimse hani 2-1 di falan demesin Beşiktaş gayet de güzel oynuyordu ve 10 kişi kalmalarına rağmen oldukça golü kovalayabildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 suBzer0 said: fakat yinede maça asılıp 1-1 yakaladık. Direkten topumuz döndü sonra o top gitti gol oldu acaip bi şekilde hemde, şans işte. Golünüzde Rüştü'nün degajı gol pası oluyor, bizim ikinci golde de Volkan'ınki aynı şekilde. Gel gör ki sizinki "maça asıldık attık" oluyor, bizimki "şans işte" oluyor. Gerçekten çok objektif yorumlamışsın, tebrikler. Keke sesi duymuşam, yoksa keke, sen mi geldin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 güzel maç olmuş ama izleyemedime pişman oldum bol gollü değil ama çekişmeli bir maç olmuş.gerçi her iki takımda gol kaçırma yarışına girmiş maçta:D inanılmaz goller kaçmış hele guiza nın boş kaleye atamadığı pozisyon komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Robert_Poche said: fenerbahce deplasmanına gidip; 50 dk 10 kişi oynayıp 2 tane golu offside ile sayılmayıp 1 topu direkten dönüp 10 kişilik haliyle topa daha cok sahip olup kendini en ufak sekilde ezdirmeyip kartallar gibi oynayan takımı tebrik ediyorum. Sıkılmadınız mı bu şerefli ikinci/üçüncü/beşinci/mağlup ayaklarından senelerdir? :) Arkadan müdahaleden sarı kart verilmeyecek bir pozisyon değil, kaldı ki haklı olduğunuzu farzetsek bile sağda solda tartışılan ilk kart, ikincisinde sorun yok. Sarı kartlı adam kontraya giden Uğur'a arkadan faul yapıyor, Uğur kurtulup kaçarken uzanıp bir daha yapıyor. Hiç kabahati yok tabi onun, hepsi FB ile hakemin suçu. Hep aynı filmler hakkaten, ne zaman birileri yenilse ya hakem suçludur, ya teknik direktör, ya da başkan. Oyuncular hep sütten çıkmış ak kaşık. Ofsayt goller "gol attık ama iptal edildi" diye sayılıp bir üstünlük göstergesi olmaz, forvetlerinizin işi bilmediğini veya bizim defansın güzel çizgi yaptığını gösterir. Ofsaytlar 2'ye 5 mesela, bir fikir verir belki. İsterseniz 5 tane atın, sonra hakeme falan bakmadan meşaleler yakın, eğlenceli oluyor. Çeşitli hareketler yapıyoruz biz de neşeylen :p Topla oynama konusunda yalan söylemişsin resmen, kafa kafaya malesef, 51-49 FB hatta. Direkten dönenimiz de var, çizgiden kaçanımız da, pas vermek yerine boktan çekilen şutlarımız da. Herkesin ezilmeme anlayışı farklı tabii, her takımın kendi büyüklüğüne göre bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 şerefli ikincilikten sıkılınmaz da şerefsiz şampiyonluklar şerefsiz galibiyetler sıkıcı olabilir, dokunabilir, dokunmalı hatta. konu neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ahah gene yenmisiz. kapak fabrikasi olduk masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Baggio said: Daha maçtan önce ağlamaya başlamıştınız hakem hakkında, sürpriz değil bunlar :) (Hak aramak = "ağlamak" değildir benim için normalde de, daha maçtan önce başlanıyorsa belli ki adı budur, kusura bakmayın.) Hatırlatılası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 GEd said: Özete bakınca şimdi dikkat ettim, bjknin ilk golde top rüştüden geliyor oraya , fenerin ikinci golde volkan asisti direk yapıyor hatta, iki savunmada felaketleri oynuyor. bjk nin attığı golde defansın pek bi olayı yoktu. bjk nin yediği golde defans rezaletti. cado said: güzel maç olmuş ama izleyemedime pişman oldum bol gollü değil ama çekişmeli bir maç olmuş.gerçi her iki takımda gol kaçırma yarışına girmiş maçta:D inanılmaz goller kaçmış hele guiza nın boş kaleye atamadığı pozisyon komedi bence 45-70. dakikalar çok sıkıcıydı. yani futbol oynanmıyordu adam gibi son yıllarda türkiyede gökhan gönülü bu kadar zorluyan ve onu zaman zaman alt edebilen bi adamı ilk defa gördüm. ekrem çok güçlü bi oyuncu. ben çok beğeniyorum. mustafa denizli'nin en büyük hatası; guiza gibi bi adam varken gökhan zan ve zapo ile çıkması idi. toraman guiza yı yer bitirirdi markaja alsa. neden böyle bişey yaptı hala anlamıorm. yani beyni olmayan gökhan zan gene şovunu yaptı. feneri bu kadar güçsüz bitmiş yakalayıp bu kadar saçma goller yiyip yenilince yazık dio insan. ayrıca alex gripmiş ve ateşi varmış. ayrıca guiza çok kötü bir forvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar