Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Beşiktaş 29.11.2008 @ 19:00

nocom

Öne çıkan mesajlar

bu arada maçın kader anı beşiktaşın ofsayttan attıgı bi gol vardı.oydu bence.zapoydu sanırım.geriye çekilse arkada delgado atacak golu.orda acemilik yaptı sora 2. golu attı fener ztn

bu arada @ecuvelera: şahsen fb-gs maçı olsasydı tam tersi sabaha kadar oynasak biz kazanamıyoruz.ama fener bu maçı cidden alamazdı.en en kötü beraberlikti
Sosyal ağlarda paylaş

Ofsayt o goller, sivok'un attığı , son dakikalarda atılanda açık ofsayt zaten. Sivok'unki eşşeklikten başka birşey değil adam gol sevinci ile koşarken delgado arka planda kafasını tutuyordu 'gerizekalı bıraksa gol olacak diye'.

Bizim takıma zaten nerede salak varsa alıp doldurmuşuz IQ testi yapıyorlar herhalde en düşük değerdekileri koyun modunda oynatırız biz diye alıp takıma koyuyorlar. Gökhan Zan nasıl oluyor halen bir büyük takımda yada onuda geçtim NASIL milli takımda oynuyor anlamak mümkün değil. İbrahim toroman da bu maç süper beyinsiz modundaydı saolsun, böyle olunca saçma sapan goller yemeniz kaçınılmaz oluyor doğal olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

sivok bıraksa 1 adım arkasındaki delgado dokunsa delgado ofsaytta değildi.. şaka gibi olmş o.. bu arada güiza çok bomba attıı gol güzel ama kaçırdıkları attıı golü bastırıyor, carlosun direkten dönen topu bişey sanmıştım defansa çarpıp gitmiş, cisse nin 2 sarı kartıda kepazelik 2. ye faul bile verilmeyebilirdi bence...
(not pozisyonların tekrarını izlemedim)
ama fener 2. yarı ipleri eline almış rahat rahat oynamış gibi geldi bana..
ofsayt gollerin 2 side net ofsayt.
Sosyal ağlarda paylaş

10 kişi kalmış ve forvetsiz oynayan bir takıma karşı 6 kişi defans yapan ve cok ezik top oynatan fenerbahceyi kutlarım .
40 dk kırmızı kart gösteren hakemide kutluyorum yada direk allah belasını versin .
BEŞİKTAŞIMADA FENERE BU KORKUYU YAŞATTIĞI İÇİNDE TEŞEKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM .

HERŞEYE RAĞMEN ......................................

Sosyal ağlarda paylaş

2pacAmaruShakur said:

pek gelemediniz sanki :(

bi de..

Revenant said:
satilmis hakem bariz fenerlilerde burda konusuyor iyi oynayipta kazanmislar gibi yazik adam gibi pozisyonunuz yok macta hala konusun haftaya bi 4 tane yersiniz gene anadolu takimindan

ahahahaha diyip sesli güldüm.
4-5 yeriz yemeyiz sorun diil bu, el şeyiyle gerdeğe girmek atasözü cuk oturuyo ama bu yoruma bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
uzun yıllardan beri beklediğim tarihi farkı bu maç kadıköyde bekliyorum.

Güiza/Uğur/Kazım'ın dangalaklıkları olmasa gerçekten oluyordu tarihi fark, iyi tahmin etmişsin de ters tarafa olmuş, insanlık hali. Daha çok bekleyeceksin galiba.

Konuşmaya yüz bulanları anlamıyorum. Dedik size çok gevezelik etmeyin maçtan önce diye, nato mermer nato kafa. Sarı kartlarda hata olduğunu sanmıyorum da tribünden nereye kadar tabi. Ofsaytlar da ofsaytmış diye duydum, penaltıdan ne haber, doğru muydu karar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...