Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bu arada maçın kader anı beşiktaşın ofsayttan attıgı bi gol vardı.oydu bence.zapoydu sanırım.geriye çekilse arkada delgado atacak golu.orda acemilik yaptı sora 2. golu attı fener ztn bu arada @ecuvelera: şahsen fb-gs maçı olsasydı tam tersi sabaha kadar oynasak biz kazanamıyoruz.ama fener bu maçı cidden alamazdı.en en kötü beraberlikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 DarKRideR said: Maçı izleyemedim de yine ofsayttan gol verilmemiş vs. diyorlar,mesajları gezemeyecem acelem varda biraz nedir olayın gerçeği,ofsayt mi cidden ? hepsi bariz ofsayt :) Gidip itiraz bile etmedi topçular , diyenler maçın gazındadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 DarKRideR said: Maçı izleyemedim de yine ofsayttan gol verilmemiş vs. diyorlar,mesajları gezemeyecem acelem varda biraz nedir olayın gerçeği,ofsayt mi cidden ? beşiktaşlı olarka söyliyim 2 gol verilmedi ofsayttan 2side temiz ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ofsayt hepsi, ama pozisyon hatası resmen beceriksizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ofsayt o goller, sivok'un attığı , son dakikalarda atılanda açık ofsayt zaten. Sivok'unki eşşeklikten başka birşey değil adam gol sevinci ile koşarken delgado arka planda kafasını tutuyordu 'gerizekalı bıraksa gol olacak diye'. Bizim takıma zaten nerede salak varsa alıp doldurmuşuz IQ testi yapıyorlar herhalde en düşük değerdekileri koyun modunda oynatırız biz diye alıp takıma koyuyorlar. Gökhan Zan nasıl oluyor halen bir büyük takımda yada onuda geçtim NASIL milli takımda oynuyor anlamak mümkün değil. İbrahim toroman da bu maç süper beyinsiz modundaydı saolsun, böyle olunca saçma sapan goller yemeniz kaçınılmaz oluyor doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Bu bJk'nin taraftarıda futbolcusuda topdan anlamıo peh. o deilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 sivok bıraksa 1 adım arkasındaki delgado dokunsa delgado ofsaytta değildi.. şaka gibi olmş o.. bu arada güiza çok bomba attıı gol güzel ama kaçırdıkları attıı golü bastırıyor, carlosun direkten dönen topu bişey sanmıştım defansa çarpıp gitmiş, cisse nin 2 sarı kartıda kepazelik 2. ye faul bile verilmeyebilirdi bence... (not pozisyonların tekrarını izlemedim) ama fener 2. yarı ipleri eline almış rahat rahat oynamış gibi geldi bana.. ofsayt gollerin 2 side net ofsayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Nobreyi indiren luganoya vermedi, teget gecti onu hamdolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Her seferinde söylüyorum büyük konusmayın diye her seferinde GG oluosunuz Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 10 kişi kalmış ve forvetsiz oynayan bir takıma karşı 6 kişi defans yapan ve cok ezik top oynatan fenerbahceyi kutlarım . 40 dk kırmızı kart gösteren hakemide kutluyorum yada direk allah belasını versin . BEŞİKTAŞIMADA FENERE BU KORKUYU YAŞATTIĞI İÇİNDE TEŞEKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM . HERŞEYE RAĞMEN ...................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Kim yendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Aman üstünüze başınıza gelmeyin de.. dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 KİM YENDİ DEDİM HÜLEAHAADSFGASDFGHLKAJSDFGHASDJFG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 satilmis hakem bariz fenerlilerde burda konusuyor iyi oynayipta kazanmislar gibi yazik adam gibi pozisyonunuz yok macta hala konusun haftaya bi 4 tane yersiniz gene anadolu takimindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 CEVAASDŞLFJHASŞKDASDFĞP VERİAUSDUFBASGBADJFGHMADFJHNADFG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hoh amma cok aglayan olmus be. bakin gslilerde buyuk konustular sonra efendi gibi susup gittiler lol. hic kankalariniza cekmemissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ya hala bıdı bıdı ediosunuz yok 40 dk korkuttuk yok ağlattık.. Başınızdaki tüpçünün taktiği bunlar.. Yenemediniz mi? hemen .ok atın hemen biz öle kanırttık öle dağıttık 3 puanı gol atana veriolar.. yol alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 İyice çirkef oldular. Yenildiler susup oturacaklarına hala yok geliyoruz vs. Geldiğiniz gibi gidersiniz hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Revenant said: satilmis hakem bariz fenerlilerde burda konusuyor iyi oynayipta kazanmislar gibi yazik adam gibi pozisyonunuz yok macta hala konusun haftaya bi 4 tane yersiniz gene anadolu takimindan maçta pozisyon yok mu? günün şebeği misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 2pacAmaruShakur said: pek gelemediniz sanki :( bi de.. Revenant said: satilmis hakem bariz fenerlilerde burda konusuyor iyi oynayipta kazanmislar gibi yazik adam gibi pozisyonunuz yok macta hala konusun haftaya bi 4 tane yersiniz gene anadolu takimindan ahahahaha diyip sesli güldüm. 4-5 yeriz yemeyiz sorun diil bu, el şeyiyle gerdeğe girmek atasözü cuk oturuyo ama bu yoruma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Cissenin de allah cezasını versın sarı kartın var orta sahadakı adamın ne dıye kıcına yapısırsın be beygir herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mumu said: uzun yıllardan beri beklediğim tarihi farkı bu maç kadıköyde bekliyorum. Güiza/Uğur/Kazım'ın dangalaklıkları olmasa gerçekten oluyordu tarihi fark, iyi tahmin etmişsin de ters tarafa olmuş, insanlık hali. Daha çok bekleyeceksin galiba. Konuşmaya yüz bulanları anlamıyorum. Dedik size çok gevezelik etmeyin maçtan önce diye, nato mermer nato kafa. Sarı kartlarda hata olduğunu sanmıyorum da tribünden nereye kadar tabi. Ofsaytlar da ofsaytmış diye duydum, penaltıdan ne haber, doğru muydu karar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 2-3 sene daha 4-3 lük maçı getirirler önümüze,tek başarıları nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Black de "15 dakkamız vardı 4 oldu, 40 dakkamız olsa 7-8 olurdu" diyodu o maç hakkında, nerelerde kendisi? Verdik 50 dakika, hiçbişey olmadı, hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar