SbNN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Cisse yerine Lugano olsa atarlar mıydı bence atmazlardı. Ya oydu buydu diye tartışmanın da fazla anlamı yok yani mesela geçen hafta da Lugano kart işareti yaptı cezalı duruma düşecekti sarı göstermediler. Şuydu buydu. Tebrikler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Hakemden önce bjknin yediği ikinci golü konuşun , guiza bile gol atıyorsa bir terslik vardır. Her maç gol atmamak için yarışan adam gol attı ,bir anda önüne düşünce top ,şaşkınlıkla vurup golü atıverdi, beklemiyordu demekki defanstan böyle bir hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 nocom said: az kaldı zegna cumartesine. cumartesi burda ggcom nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 "kırmızı olmasaydı da bişi değişmezdi"ciler de var tamamdır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Masquerade said: gg nocom. :D feci hemde :) bişi dikkatimi çekti, fenerli oyuncuları ilk defa çirkefe yatmadan oynadıklarını gördüm. hakem için bişi ekliycem. yavaş yavaş kıydı maçı. sahaya 4 defa top atıldı, 6 oyuncu değişikliği var, volkan topu 1 dkk da oyunu sokuo falan 3 dkk uzatıo, ustune ustelık uzatmada volkan resmen topu oyuna sokmamak ıcın duruo çat diye oyunu bitiriyor. yahu yazık insaf o toramana verdiğin pozisyondaki sarı neydi ? yazık be yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 röröröröröörörr beşktaş beşktaş hihihih hohohoho ahahahah ahehaha huhuhuhu ehahahhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bLackcha0s said: Abi geçmişten gelen zaten bi üstünlüğümüz hep vardı. Yok Kadıköy ü 45bin kişi yaptık kimse çıkamaz artık burdan dediler.Açılış günü yendik. Yok seri yaptık bu sefer yenemezsiniz dediler.Seriyi bozduk! Kalecisiz de yenin helal olsun lan size dediler e öyle de yendik. Ne yapalım artık siz söyleyin? Çok fantazi tutkunu bi ebedi dostumuz var yetemiyoruz =p seri 5 maça çıktı hadi gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Oğuz Sarvan gibi bir adam varken MHK'da Kadıköy'de fenere her hakem toleranslı davranır. Cisse'nin bugün atılısına bakın, Lugano'nun geçen hafta sarı kart görmediği pozisyona bakın. :P İlk yarı maç gayet zevkliydi, ikinci yarı bayıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 cry more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 agate ben bjklı değilim. dikkat edin gs elle gol atıp maç kazandığı hafta bile fb li yöneticiler çıkıp konusamadı. neden? çünkü mhk'de fb kongre üyesi bir adam var. got it? ayrıca fb nin kazanması iyi oldu bizim için. ;) tabi beraberlik şukela olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ya ben sayamadım güiza kaç tane kaçırdı,atılan golleri bırakalım bir yana,güiza kaçırdıklarının yarısını atsa fener 5 lerdi heralde.adam tam bir bomba,sen kalecıyle karsı karsıya veya boş kaleye atama sonra git manyakça aşırt ve gol olsun,gol olunca ben dahıl hiçkimse sıçramadı gol dıye okadar emındık atamayacagından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bLackcha0s said: Üzeriz. 2pacAmaruShakur said: bLackcha0s said: Forzanın resmi KANARYAM GÜZEL KUŞLUM BEN SANA VURULMUŞUM ZUAHAHAHAHA nocom said: Zegna said: 3 senedir kazanamıyosunuz kadıkoyde, baggio yazmıs inonude puan bile alamıyorsunuz. bu durumda evet tebrik ediyorum her turlu fanteziye acık oldugunuzu baya bi gostermissiniz son 3 senede. yarın sizi ezecez, neyin mücadelesi bu :) bLackcha0s said: ahahahaha Fenerliler olarak futbol tarihine yabancımısınız yoksa bikaçınız mı böyle? Haklısınız tarihiniz yok ki tarihe bakasınız =) bLackcha0s said: Abi geçmişten gelen zaten bi üstünlüğümüz hep vardı. Yok Kadıköy ü 45bin kişi yaptık kimse çıkamaz artık burdan dediler.Açılış günü yendik. Yok seri yaptık bu sefer yenemezsiniz dediler.Seriyi bozduk! Kalecisiz de yenin helal olsun lan size dediler e öyle de yendik. Ne yapalım artık siz söyleyin? Çok fantazi tutkunu bi ebedi dostumuz var yetemiyoruz =p nocom said: ahha fenerin bu rezil durumunda bile hala üste çıkmaya çalışmanız beni çok duygulandırdı :) DoubleW said: Neyse haftaya inönüde japon bayrağı açarız yine, her sene aynı tarife kadıköyde :D:D aha bu fenerbahçeyi yenmeyide gelmiyo futbolculuarını dövüyolar fenerbahçe taraftar duruşu:D bLackcha0s said: heryerinize geliriz diyip seviyede bambaşka boyutlar yaratmak istiyorum! korkarım maça kadar ban alırım =( 2pacAmaruShakur said: fenerbahce portadan az yemenin vermiş olduğu moralle cıkcak maçaa. o bir avantaj olabilir fener için . onun dışında favori gene beşiktaş bi düzüne gol atarız gibime geliyo . başarılar kartalımaa . GELİYORUZ bLackcha0s said: İyi olan biziz. ÖPTÜK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 mokoko birikmiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 eğer selçuk gol atabiliyorsa zaten karşı takım gg dir.geçmiş olsun bjk lilere.guiza yada hayırlı olsun :D en son ne zaman gol atmıştı unutmuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Fener 2-1 öndeyken birde bjk 10 kişi kalınca, baktı maç garanti basmadı hiç yoksa gs'a saldırdıgı gibi saldırsa 6 değil 7-1 falan alırdı. tabi lig uzun maraton yorulmaya gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Skora etki etmezdi ne demek ya? ilk yarı başa baş oynuyorduk 2. yarı hiç yokuz? 40. dakikada kırmızı alın bakalım siz nasıl etki etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bassaydı 7 tane o zaman lafa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 eğer 2 tane sarı kartlık hareket yapıosa bi oyuncu sarı kartları gorur we kırmızı kart olur. bjk lılar bunu anlayamıorm. tıpkı samsun-cem papila olayında olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 haticeleri konuşmayın netice 2-1. kartalın kanatları kırık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Red said: tarafsız yorum yapayım galatasraylı olarak.öncelikle zevkli maçtı.fener her zamanki gibi cok sanslıydı.ilk gol rüştü hatası.2. gol ztn belli. eğer 11 e 11 bi maç olsaydı fener sabaha kadar alamazdı bu maçı.idda ediyorum yani. guiza gol attı ama maçı da sattı yani.kaçırdıgı goller 1 değil 2 değil cisse den once beşiktaş kotu oynuodu diyen adam futbol bilmiyordur.fenerin goller harici topla oynadıgı yoktu. okuduğum yorumlardan en güzeli gerçekten, ama hakemin hatasını yine de fenere yıkmak yanlış. fenerede tebrikler, beşiktaşlılarada 2-3 ü hariç helal olsun , 11kişiykende 10kişiykende oynadıkları top helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 mokoko said: eğer 2 tane sarı kartlık hareket yapıosa bi oyuncu sarı kartları gorur we kırmızı kart olur. bjk lılar bunu anlayamıorm. tıpkı samsun-cem papila olayında olduğu gibi. 2 side sarı kartlık pozisyon yani, oldu. Sorun zaten hakemin gösterdiği UCUZ sarı kartlar, amma meraklısınız karşınızdaki takımın handikaplı oynayıp yenilmesine bu sene kaçıncı oluyor kendi sahanızda 3? 4?, zaten ilk maçlardada rakip 10 kişi olmasa yenermiydi fener orası meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 urasamıcam fenere sikeli yollarında basarılar diliorum guizayıda çinçinspor a transferinde destekliorum.. maçı izlemeden radyodan dinleyenler misali fener üstündü gibi vecizeler yapmayı bariz kartal ın önünü tıkadınız hakem hatalı fln değil hatalı bi hareketi yok bilerek kıyıyo beşiktaş a bariz daha ne konuşuonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Masquerade said: agate ben bjklı değilim. fbye karşı olunca tanıdığım her gsli en fanatik bjkliden daha bjkli oluyo, gerek yok o yüzden böyle açıklamalara sdf Red said: eğer 11 e 11 bi maç olsaydı fener sabaha kadar alamazdı bu maçı.idda ediyorum yani. kusura bakma red ama sesli güldüm, kadıköyde derbi sıfatı olan bi maçı kaybetmemiz mümkünsüz. mesela haftaya kesin berabere falan kalcaz ondan eminim ama bizimkilere derbi lan bu maç dediğinde bitiyor olay. fazla kasmaya gerek yok o yüzden. bi de 3 tane beşiktaşlı arkadaşım maçın sonunda taraftarları beşiktaş diye bağırıp sesini duyurdu diye mesaj attı bak kadıköyde kimin sesi çıkıyo diye. yazık lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Delirdim maçı izleyip. Tam düzgün oynuyor dedik takım, Cisse "mal" gibi "bomboş" pozisyonda gitti kırmızı kart gördü. Tamamen kendi hayvanlığı ve piç etti beşiktaş adına maçı. Sinirlendim resmen, en kibar haliyle olay bu. En üzücü kısmıysa, ikinci yarı bi 20-25 dakka fenerbahçenin 10 kişilik beşiktaşa karşı skora yatması, alexi çıkarıp josicoyu olması, zevksiz bi futbol izletmesiydi. Sonuçta ilk yarısı izlemesi keyifli bi maçtı, sağol cisse rezil ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Maçı izleyemedim de yine ofsayttan gol verilmemiş vs. diyorlar,mesajları gezemeyecem acelem varda biraz nedir olayın gerçeği,ofsayt mi cidden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar