nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 29/11/2008 19:00 Lig TV Şükrü Saraçoğlu BİLET FİYATLARI: TELSİM VE MİGROS KALE ARKASI TRİBÜNÜ: 66.00.- YTL FENERIUM ÜST H-I BLOK: 132.00.- YTL FENERIUM ÜST E BLOK: 175.00.- YTL FENERIUM ALT G BLOK: 205.00.- YTL FENERIUM ALT B-F BLOK: 255.00.- YTL FENERIUM ALT C-E BLOK: 305.00.- YTL 26 Kasım 2008 Çarşamba gününe kadar Kongre Üyeleri ve Taraftar Kart sahiplerine, 27 Kasım 2008 Perşembe günü itibariyle genel satışa açılacaktır. Kulüp üyeleri ve Platinium Kart sahiplerine 3, Gold Kart sahiplerine 2 ve Classic Kart sahiplerine 1 adet bilet satışı yapılacaktır. Bilet satışında kart ibrazı mecburidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 fener tribünde bjk liler olarak arkadaşla gidicektik ama ben bu maçlarda çıldırabiliyorum sonra dişsiz dönebilrim eve diye vazgeçtim ahah edit: şimdi bjk daha avantajlı ama derbilerde ne zaman ne olucağı belli olmaz. bence çekişmeli bir maç olucak gibi. guiza bizim defansa çok ters bir forvet tipi. tek korkun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 fenerbahçe kazansın.. iyi olmasına gerek yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Fener alır gibime gelior, gerçi bi bize(gs) patlıyo fener ama neyse :) 3-2 fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 3 gün önceden açılır mı bu başlık... sonra quotela quotela bitmiyo nocomun blackin mesajlarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Üzeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 mac kadikoyde mi? yeniliriz o zaman. Biz bjkyi inonude harika yeniyoruz da, kadikoyde zor oluyor :( (yenemiyoruz demiyorum hemen heycanlanmayin, zor oluyor dedim... herkes gs degil asdadfg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 0-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 son senelerde kadıköyde hakem felaketleri oluyor bu sene olmasın lütfen. yani geçen inönüde yenildiğimiz maçta üzülmedim çünkü mal gibi oynadık ama hakem kötü değildi. hakem iyi olsun yeter. iyi olan kazanır zaten gerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 İyi olan biziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bLackcha0s said: İyi olan biziz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Hakem bünyamin gezer, mhk bi hafta önceden açıkladı, neden bilmiyorum. Maça gelince, son yıllardaki FB-BJK maçlarında hep alex'in adı var. Bu maçta da kilit isim alex olur. Alexi durdurabilirse, ki muhtemelen sivok'la eşleşecek, veya alex yine sahada gezinirse, bjk maçı alır. Ama alex önceki senelerdeki gibi yine sahneye çıkarsa FB en kötü beraberlikle bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Sivok kalede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 maçtan sonra quotelanacak baya malzeme var güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 beşiktaş rahat yener, 2 fark olur min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 fener moral bakımından kötü beşiktaşın hafta içi maçı yoktu. avantajlı olan biziz. 0-2 biter gibi ama bakalım. belli olmaz derbi maçı sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kötü olan fener bu tip maçlardan sonra gelip burda derbi kazanıyor. baya bi böyle maçı var. keşke porto'yu yenseydi diyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yok yok portoyu yense o gazla gelip bizi de yenerlerdi ama şimdi daha iyi oldu bizim için. en azından ben açık açık yazayım : takımda hocaya kıl olan futbolcular varmış. hoca için oynayacaklarını pek sanmıyorum. hani başlarında zico olsa ve bu durumda fener bizimle karşılaşsaydı bütün futbolcular kenetlenir birde zico için oynarlardı. bence bu hoca düşmanları için bir şans, bıraksınlar maçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 eheh bizde hocayı sevmeyenler varmıs, klubun icinde adamların var heralde. yeni bi terlik kavgası yuzunden oyuncularınız birbirine girmesinde :D 5-2 filan yener fenerbahçe, nocom futbol bolumune girmeyi birakır aglamaktan. yada derbi topiginde fenerbahce - ankaragucu macından bahseder filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Zegna said: eheh bizde hocayı sevmeyenler varmıs, klubun icinde adamların var heralde. yeni bi terlik kavgası yuzunden oyuncularınız birbirine girmesinde :D 5-2 filan yener fenerbahçe, nocom futbol bolumune girmeyi birakır aglamaktan. yada derbi topiginde fenerbahce - ankaragucu macından bahseder filan :) az kaldı zegna cumartesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 inşallah burda atıp tutan BJK li arkadaşlar Fenerbahçe yenince de burada olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 az kaldı maz kaldı bizim icin sorun yok, en azından takımımızın arkasında duruyoruz. yenilince gidip rakibin hedo hodoncu haftasındakı pozisyonları konusmuyoruz, yenıldıgımız mactan bahsediyoruz. bumudur yoksa beşiktaşlılık duruşu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 zegna senin için GELİYORUZ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 berabere bitsin cimbom şampiyon olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 fener ezerek berabere kalsin, besiktasta serefli 2. olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar