Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi A4L (sadece Çin için)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selam,

Audi, A4 modelinin L olarak isimlendirilen uzun modelini üretti. Sadece Çin pazarına sunulacağı ve B segmentinde ilk uzun şaseli araç olacağı bildirildi.

Aracın aks mesafesinde 60mm'lik bir uzama söz konusu ve bu da arka tarafta yolculuk edenleri oldukça sevindirecek bir haber. Aracın uzunluğu 4.76m olarak açıklandı. Sadece 2 motor seçeneği sunuluyor A4L modeli için; 2.0TFSI 180HP ve 3.2FSI 265HP.

Audi, 2000 yılından beri A6'nın L modellerini Çin pazarı için üretiyor.

Saygılar.

Mesaj tarihi:
Trapezoid ızgaraya sarmışlardı, bu ara da Led fara sardılar her arabaya koydular illa bi bokunu çıkarma olayına girişecekler.

Fotoğrafın neresi L? Prozzak bizi mi kandırıyosun yoksa :)

Bide bu çinliler niye L araba istiyor ki boyları mı uzunmuş?
Mesaj tarihi:
cinde insanlar audi ye falan bindiklerinde kendilerini ceo falan saniyorlar

a8 cok fazla geliyor onlara

a4 te bir cok yonetici icin makam arabasi pozisyonunda is goruyor
Mesaj tarihi:

@vodan:Bu resimde long oldugu belli oluo mu

Yani 60mm lik uzama aks mesafesinde çok dışardan belli olmuo..

a4l yi yandan çekmiş olsalardı daha ii bir açı olabilirmiş ama haklısın anlaşılmıyor
Mesaj tarihi:
prozzak said:

@vodan:Bu resimde long oldugu belli oluo mu

Yani 60mm lik uzama aks mesafesinde çok dışardan belli olmuo..

a4l yi yandan çekmiş olsalardı daha ii bir açı olabilirmiş ama haklısın anlaşılmıyor

bariz belli ya, arka kapıya baksaa upuzun işte.
Mesaj tarihi:
matama said:
cinde insanlar audi ye falan bindiklerinde kendilerini ceo falan saniyorlar

a8 cok fazla geliyor onlara

a4 te bir cok yonetici icin makam arabasi pozisyonunda is goruyor

bazi genc sirket yoneticileri hemen bir z4 aliyorlar. oldukca luks bir spor otomobil onlar icin.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:
10cm uzun olunca ne fark ediyo anlamıyorum ben. Madem kısasını yapma, ya da araya ciddi bi fark koy ki farklı model olduğuna deysin be adam :)

passattan 10-12 cm uzun superb'e binince anladım ben o 10 cm'i. arka koltukta bacak bacak üstüne atabiliyodum ayağım öndeki koltuğa değmeden. Ya da koltuktan kalkıp yana geçebiliyodum. Audi A8 L de aynı şekilde...
Mesaj tarihi:
İri kıyım insanlar için öndekilerin koltuklarını arkadakilerin sıkışmasını düşünmeden yaslayabilmesi, arkadakinin de o 10 cm in tadını çıkarması bence güzel bir şey.
  • Yeni Oluştur...