paramecium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Selam, Audi, A4 modelinin L olarak isimlendirilen uzun modelini üretti. Sadece Çin pazarına sunulacağı ve B segmentinde ilk uzun şaseli araç olacağı bildirildi. Aracın aks mesafesinde 60mm'lik bir uzama söz konusu ve bu da arka tarafta yolculuk edenleri oldukça sevindirecek bir haber. Aracın uzunluğu 4.76m olarak açıklandı. Sadece 2 motor seçeneği sunuluyor A4L modeli için; 2.0TFSI 180HP ve 3.2FSI 265HP. Audi, 2000 yılından beri A6'nın L modellerini Çin pazarı için üretiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 o değilde plakada japon harfleri çok karizma durmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Türkiye pazarı için Skoda Superb var aynı ayarda yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Gözaltı farı çok tatlıı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Led onlar =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 5 serisinin L si de var orada. Mercedes in s serisi hariç L si yok zannedersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 tamam işte göz altı farı gibi olmuş ondan bahsediyorum.çok tatlı seksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Selam, Hafif de meşref sanki :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yeni audilerin elle tutulur tek yanı o ledler ztn.yoksa bi cacık olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Trapezoid ızgaraya sarmışlardı, bu ara da Led fara sardılar her arabaya koydular illa bi bokunu çıkarma olayına girişecekler. Fotoğrafın neresi L? Prozzak bizi mi kandırıyosun yoksa :) Bide bu çinliler niye L araba istiyor ki boyları mı uzunmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 cinde insanlar audi ye falan bindiklerinde kendilerini ceo falan saniyorlar a8 cok fazla geliyor onlara a4 te bir cok yonetici icin makam arabasi pozisyonunda is goruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Yüz milyonlarcasının aylık 10 dolar gibi komik maaşlara çalıştığını düşünürsek A4 bile iyi onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 @vodan:Bu resimde long oldugu belli oluo mu Yani 60mm lik uzama aks mesafesinde çok dışardan belli olmuo.. a4l yi yandan çekmiş olsalardı daha ii bir açı olabilirmiş ama haklısın anlaşılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 biraz offtopic olacak ama, 320d coupélerde neden stepne yok, bu arabanın lastiği illa patlar bir gün yani =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 run flat lastik koyuyorlar patlayinca 80km gidebiliyor ve patladigini soyluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 değişik bir pazar anlayışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 prozzak said: @vodan:Bu resimde long oldugu belli oluo mu Yani 60mm lik uzama aks mesafesinde çok dışardan belli olmuo.. a4l yi yandan çekmiş olsalardı daha ii bir açı olabilirmiş ama haklısın anlaşılmıyor bariz belli ya, arka kapıya baksaa upuzun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Bencede biraz belli ediyor ya. A4'te o farklılığı hiç algılayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 matama said: cinde insanlar audi ye falan bindiklerinde kendilerini ceo falan saniyorlar a8 cok fazla geliyor onlara a4 te bir cok yonetici icin makam arabasi pozisyonunda is goruyor bazi genc sirket yoneticileri hemen bir z4 aliyorlar. oldukca luks bir spor otomobil onlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 10cm uzun olunca ne fark ediyo anlamıyorum ben. Madem kısasını yapma, ya da araya ciddi bi fark koy ki farklı model olduğuna deysin be adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Selam, L sonrası XL XXL modeliyle sırf Roma trafiği için S ve XS modellerini de üretirler :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 aktiftablet said: 10cm uzun olunca ne fark ediyo anlamıyorum ben. Madem kısasını yapma, ya da araya ciddi bi fark koy ki farklı model olduğuna deysin be adam :) passattan 10-12 cm uzun superb'e binince anladım ben o 10 cm'i. arka koltukta bacak bacak üstüne atabiliyodum ayağım öndeki koltuğa değmeden. Ya da koltuktan kalkıp yana geçebiliyodum. Audi A8 L de aynı şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 O zaman kısa olanını üretmesinler. Trafikte 10cm kısa araç kullanmak çok da fark etmez, 10cm dar eder belki ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 İri kıyım insanlar için öndekilerin koltuklarını arkadakilerin sıkışmasını düşünmeden yaslayabilmesi, arkadakinin de o 10 cm in tadını çıkarması bence güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar