Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skibbe dönemi bitiyor mu?

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

yoktan var eden tek adam lucescu'dur teknik direktorler arasında benim gozumde. ama yokluk falan yok kadromuz harika. orta seviye herhangi biri gelse skibbe'den daha iyi goturur isi. kalli'nin gelmesi de kotu değil, teknik direktor olarak gelmedi sonucta ilk 11'i belirlemeyecek. alman ekolunu ornek almaya basladı galatasaray bikac senedir, devam ettirmek istiyolar. sanırım skibbe'nin de gelmesinin en buyuk sebeplerinden biri alman olması, ve konustugu dili takımdakilerin %90'ının biliyo olması. zaten futbolcuların skibbe'yi cok sevdigi alınan galibiyetlerden sonra anlasılıyor. kalli ya da aragones gibi askeri kamp sıkılıgında bir ortam olacagına, skibbe ve cevat guler gibi baba-ogul iliskisi olsun cok daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Max Damage said:
Alman ekolü TSL ye uymuyor.Ayrıca Lucescu'da gelmesin bence.Beşiktaş'ın başındayken bize yaptıkları ortada.Sırf Galatasaray'a gelmesin diye oynatmayacağı oyuncuları Beşiktaş'a aldırdı.Örnek:Ahmed Hassan,Okan Koç...

Tam bir komedi...Adam beşiktaşı kaç yıl sonra şampiyon yaptı,UEFA'da çeyrek oynattı,daha ne yapsın onu anlamadım...Hani beşiktaş her sene şampiyon olan bir takım olsa anlicam...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
Max Damage said:
Alman ekolü TSL ye uymuyor.Ayrıca Lucescu'da gelmesin bence.Beşiktaş'ın başındayken bize yaptıkları ortada.Sırf Galatasaray'a gelmesin diye oynatmayacağı oyuncuları Beşiktaş'a aldırdı.Örnek:Ahmed Hassan,Okan Koç...

Tam bir komedi...Adam beşiktaşı kaç yıl sonra şampiyon yaptı,UEFA'da çeyrek oynattı,daha ne yapsın onu anlamadım...Hani beşiktaş her sene şampiyon olan bir takım olsa anlicam...

Bizden kastım Galatasaray'dı.Yoksa Beşiktaş'a tabiki katkısı oldu.Ona bi lafım olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Max Damage said:
Sotto said:
Max Damage said:

Bizden kastım Galatasaray'dı.Yoksa Beşiktaş'a tabiki katkısı oldu.Ona bi lafım olamaz.

Ben yanlış anlamışım kusura bakma:)
Ama haklı adam,ne halde gönderdik Fatih'i getirecez diye,bence vefa borcumuz var Luce'ye..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...