nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 BiTcH_oFBaT said: mustafa denizli takımın başına geçti, daha 1 kere yönetimden biri görülmedi ortalıkta. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 aquila said: skibbe donemi baslamadan bitmisti zaten. skibbeye inanmıştım ya /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzbass Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 skibbe nin kariyerini araştırın. Hep şut yemiş takımlardan. Hangi akla hizmet bizimkiler aldıki bu herifi anlamıyorum. Al babagibi luce yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Jazzbass said: skibbe nin kariyerini araştırın. Hep şut yemiş takımlardan. Hangi akla hizmet bizimkiler aldıki bu herifi anlamıyorum. Al babagibi luce yi hani gs yi şampiyon yaptıktan sonra kovduğu adamı mı? aklı varsa luce'nin gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 skibbeden önce adnan sezgini gönderse gs daha hyırlı olacak onlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 kalli geliyormuş :D skibbe yi fln takımı kurmada yardımcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Lucescu geldiği anda tüm gs store alışverişimi keserim, maçlarada gitmem bir daha. 90 dakika defans yapacağımıza ligden düşelim daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 yoktan var eden tek adam lucescu'dur teknik direktorler arasında benim gozumde. ama yokluk falan yok kadromuz harika. orta seviye herhangi biri gelse skibbe'den daha iyi goturur isi. kalli'nin gelmesi de kotu değil, teknik direktor olarak gelmedi sonucta ilk 11'i belirlemeyecek. alman ekolunu ornek almaya basladı galatasaray bikac senedir, devam ettirmek istiyolar. sanırım skibbe'nin de gelmesinin en buyuk sebeplerinden biri alman olması, ve konustugu dili takımdakilerin %90'ının biliyo olması. zaten futbolcuların skibbe'yi cok sevdigi alınan galibiyetlerden sonra anlasılıyor. kalli ya da aragones gibi askeri kamp sıkılıgında bir ortam olacagına, skibbe ve cevat guler gibi baba-ogul iliskisi olsun cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Alman ekolü TSL ye uymuyor.Ayrıca Lucescu'da gelmesin bence.Beşiktaş'ın başındayken bize yaptıkları ortada.Sırf Galatasaray'a gelmesin diye oynatmayacağı oyuncuları Beşiktaş'a aldırdı.Örnek:Ahmed Hassan,Okan Koç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Bu geceden sonra olayı bitti bence. Tribünlerden bile homurdanmalar başladı. En geç devre arası gg Skibbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Max Damage said: Alman ekolü TSL ye uymuyor.Ayrıca Lucescu'da gelmesin bence.Beşiktaş'ın başındayken bize yaptıkları ortada.Sırf Galatasaray'a gelmesin diye oynatmayacağı oyuncuları Beşiktaş'a aldırdı.Örnek:Ahmed Hassan,Okan Koç... Tam bir komedi...Adam beşiktaşı kaç yıl sonra şampiyon yaptı,UEFA'da çeyrek oynattı,daha ne yapsın onu anlamadım...Hani beşiktaş her sene şampiyon olan bir takım olsa anlicam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Masquerade said: Bu geceden sonra olayı bitti bence. Tribünlerden bile homurdanmalar başladı. En geç devre arası gg Skibbe. öf, yeter vallahi, daral geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Evet yani. Daral geldi adamdan yahu. Ne kısır bir futbol anlayışı, başlıcam alman ekolüne. getirelim reykardı çatır çatır barça ekolü oynatsın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Masquerade said: Evet yani. Daral geldi adamdan yahu. Ne kısır bir futbol anlayışı, başlıcam alman ekolüne. getirelim reykardı çatır çatır barça ekolü oynatsın. (:P) barça ekolünü yaz bakalım neymiş. adam gibi anlatırsan tamam, gelsin anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 o tür ekolleri bosque getirmeye çalıştı ama futbolcuların potansiyeli yeterli olmadığı için t.direktör suçlu oldu kovaladılar adamı :) bizim ligde o tür taktiklerle oynatamazsın takımları, yetemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Sotto said: Max Damage said: Alman ekolü TSL ye uymuyor.Ayrıca Lucescu'da gelmesin bence.Beşiktaş'ın başındayken bize yaptıkları ortada.Sırf Galatasaray'a gelmesin diye oynatmayacağı oyuncuları Beşiktaş'a aldırdı.Örnek:Ahmed Hassan,Okan Koç... Tam bir komedi...Adam beşiktaşı kaç yıl sonra şampiyon yaptı,UEFA'da çeyrek oynattı,daha ne yapsın onu anlamadım...Hani beşiktaş her sene şampiyon olan bir takım olsa anlicam... Bizden kastım Galatasaray'dı.Yoksa Beşiktaş'a tabiki katkısı oldu.Ona bi lafım olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hacettepe maçına tek forvet çıkacaksa yürüsün gitsin nonda umit baros kewell arda lincoln hepsini oynatmasını ve 8-0 bitmesini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Max Damage said: Sotto said: Max Damage said: Alman ekolü TSL ye uymuyor.Ayrıca Lucescu'da gelmesin bence.Beşiktaş'ın başındayken bize yaptıkları ortada.Sırf Galatasaray'a gelmesin diye oynatmayacağı oyuncuları Beşiktaş'a aldırdı.Örnek:Ahmed Hassan,Okan Koç... Tam bir komedi...Adam beşiktaşı kaç yıl sonra şampiyon yaptı,UEFA'da çeyrek oynattı,daha ne yapsın onu anlamadım...Hani beşiktaş her sene şampiyon olan bir takım olsa anlicam... Bizden kastım Galatasaray'dı.Yoksa Beşiktaş'a tabiki katkısı oldu.Ona bi lafım olamaz. Ben yanlış anlamışım kusura bakma:) Ama haklı adam,ne halde gönderdik Fatih'i getirecez diye,bence vefa borcumuz var Luce'ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 geçen sene kalli gittiğinden beri luce luce diye ağlıyorum ben..nolur gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 keske aragones te gitse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar