dieevil Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 turkcell faturalı hat sahıbıyım nasılsa cok da bı para degıldır dıe pazar gunlerı dısarda oldugum ıcın mecbur sahıbınden.com a gırmek zorunda kalıyodum. bu ay faturam da 43 YTL mobıl net fıyatlandırması gordum oha dedım ne oluyor aradım musterı ılıskılerını karsındakıne bozuk atmaya megıllı bı hanım kızımız anlatıyor sole bole . la bunun mb ı ne kadarkı dedıgımde turkcell serefsız paket almayanlara KB basına (dıkkat cekıyorum KB) 0,007 kurus olarak gecıyor buda MB a 7 YTL ye gelıyor Turkcell gene yaptı yapıcanı kazıgı soktu orama baydırdı artık lımıtsız nete 39 ytl verılen bı ulkede mb a 7 lıra verıyoruz fena hallerdeyız vallahı Telde nete baglanabılcek butun herseyı sıldım attım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 50 milyona sanirim 1 gb kotlai satiyo turkcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Yahu açık gözlü olucaksın ve okuyacaksın her anlaşmayı yoksa geçirirler zaten dünyanın en pahalı telefon görüşmeli uzun yıllar sadece ülkemizde yapıldı ve bütün bu telefon şirketleride eski yıllarda yani ilk geldikleride yeterince geçirdiler o kadar geçirdiler ki şimdiki beleş veya bedavamsı kampayaları bu sayede ön plana sürüyorlar kaldı ki türkcellin çoçuk reklam furyasına girmiyorum bile neyse sana 1 seferlik geçmiş olsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Turkcell'in burada suçu ne anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 adamların kazıkçı olduğu ortada, ama suçlu değiller, ihmal senin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Ülke şartlarına göre kazıkçı da sayılmazlar aslında. Bilip bilmeden cepten internete girersen, sonuçlarına katlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 dieevil said: ..turkcell serefsız paket almayanlara KB basına (dıkkat cekıyorum KB) 0,007 kurus olarak gecıyor buda MB a 7 YTL ye gelıyor.. 0.007 kuruş / 1000(24) = 7kuruş yapmıyormu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 funq said: adamların kazıkçı olduğu ortada, ama suçlu değiller, ihmal senin bence avea (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 0.007 YTL demeye çalışmış sanırım arkadaş, 0.7 kuruş yani. Avea da 10KB başına bir kontör alıyor mesela, Vodafone tarifesini bilmiyorum da çok da ucuz değildir. Turkcell'de 100 MB 9 YTL, 1 GB 35 YTL gibi paketler var, normalde aylık paketler ama sıkışırsan ayda iki kereye kadar da alabiliyorsun. Tarifeleri açık seçik belli yani adamların, avantajlı paketleri de var, gizli kapaklı bahaneler üretip de para yazmış değiller ki? Onlarınki hayvanlıksa araştırmadan iş yapıp sonra adamlara hakaret etmek ne ola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Ben MB başına 2YTL diye biliyorum herhangi bir internet üyeliği yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar