Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 http://yesisthenewno.warnerbros.com/ bruce almighty gibi cok eglenceli bir filme benziyor. dahasi bu sefer daha buyuk bir mesaj veriyor gibi. bir aya kadar sinemalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 liar liar'ı anımsadım ehueh... guzel bi film olacak =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kfg said: liar liar'ı anımsadım ehueh... tam aynını dediydim 2-3 gün önce traileri izleyince. güzel olacak. çok özledik be jim carrey'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Çok çok iyi olacak bu bence. Konu falan iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 yaşlanmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Zooey Deschanel var, olurum ya kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 harbi yaşlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Jim Carrey a gerektiği saygı gösterilmeli.Hakkaten severim adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 cok güzele benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 şu adama bayılıyorum ya . Yalniz son yıllarda güzel film yapamiyor bir tek aman tanrım'i sevdim .Bu jim carrey'den kaynaklı değil senaristlerin b.k yemesi. Adam yaşlanıyor harbiden. Yaşı ilerledikçe eski filmlerinde ki gibi güzel filmler yapamiycak miş gibi geliyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 çok iyi yaa hadi bakalım bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 dadından yinmez şimdi. jim carrey özletti kendini :P btw:jim - i am the walrus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Fragman çok güzel sevdim ben izlerim kesin. Şarkı çok başarılı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ahah jim carrey'nin mayosu süpermiş eternal sunshine of the spotless mind'ı beğenmediysen ilginç yalnız, tabi o geçen bi kaç seneye giriyo mu emin değilim ben de gidicem kesin jim carrey görünce hep kesin gidicem diyorum bazen gidemiyorum ama bu sefer valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 az once izledim, herkese tavsiye ediyorum. finali biraz sonuk kalmis fakat film cok eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 23'ü sevmeyen ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Masticore said: Adam yaşlanıyor harbiden. Yaşı ilerledikçe eski filmlerinde ki gibi güzel filmler yapamiycak miş gibi geliyo :S aynı hisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bana sorarsaniz jim carrey'nin yeni filmleri de eskileri kadar guzel. sadece farkli bir kitleye, farkli bir mizah anlayisiyla hitap ediyor. hatta o kadar da mizah kaygisi yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Jim carry'nin bir film'i vardı adını hatırlayamadım. Jim carry polis memuruydu. Karısı zenci bir cüceyle aldatıyordu üçüz zenci bebekler başına kalıyordu , karısı cüceyle kaçıyodu fln. Neydi o film'in adı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 me myself and irene galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 evt doğru, Me, Myself & Irene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 evet o film'miş sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 olmamış be.. hiç mimik yok bi kere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bence espiriler süperdi.. ben eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mum_Chamber said: me myself and irene galiba Just because i rock, that doesn't mean i'm made of stone. Süper bi repliktir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar