DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 volkanı trafikte görsem kenara çeker gitmesini beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 portokal orda kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kaPORTOyu dagittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sPORTOto oynadım son maçtan yattım bende 13 bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 fenasi Porto ben bulamadım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 fener PORTOyla sicti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ayy feyil olmus o, montla sici sanki paltoyla sic gibi dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 KODOKOYDE PORTO VOR HORKOSO BOKLOROS http://forum.paticik.com/read.php?13,2962674,2962691#msg-2962691 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 evinde 3 maçta bile galibiyet alamayan bir takım fener helal yine rekor kırdı sanırım evinde hiç öne geçemeyerek :) sadece evinde mi :D 5 maçtada hiç öne geçememişler, içler acısı bir durum şaşırdım :D heh az kaldı cumartesi eze eze yenecez feneri, acı çektire çektire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bu senede şl de takımız olmicak. uefa dan da pek umudum yok ama umarım iyi bişeyler olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 lanet olsun içimdeki fener sevgisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 eheh ezecez edecez diyenlerin sonu gsliler gibi olmasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ahahaha arsenal-fenerbahce konusuna nekadarda çok benziyor bu konu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yalnız volkan tam bir dram ya. umarım fenerin kalesinde bi 10 yıl daha oynar ama milli takımda oynamasın o kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Harika yenilmisiz yine (tu) takimimi cok seviyorum, sevinc ve husrani kisa sureli araliklarla hissettiren ender takimlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ağzın doluyken konuşma. ZUHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 eline avcuna doldururum seviyesizlik yapma prcun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bu fener haftasonu bize patlarsa iste o zaman kizicam.. Elin gavuruna oynama bjk ye karsi oyna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Adamların içinde var abi, derbilerde azıyor adamlar tutamıyorsun dağıtıyorlar, avrupaya gelince arkalarına baka baka geri geliolar, tslde geçiyo sözü fenerin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 fener guizayla daha çok üzülür. adam burak yılmazla eşdeğer bir topçu ki bu da dünyanın en kötü 2 oyuncusundan biri demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Geçen seneki başarı tesadüfmüş demek ki. Özüne döndü kanaryalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 İki-üç sene daha izleyelim bakalım, o zaman belli olur esas. İnşallah değildir tesadüf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 geçen sezon demiştim, fenerbahçe seneye gruplardan dahi çıkamayacak diye. buyrun. anlık gazlar türk takımlarında hep mevcuttur. gelir ve gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Geçen sene transferleri, teknik direktörü, nasıl oynayacağımızı falan hiçbirşeyi bilmeden salladın da tuttu diye birşey mi ifade ediyor yani bu :) Aziz transferlerin içine etmeseydi gayet devam edebilirdi, seneye de hala düzelebilir. Görücez artık, kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Tuncay, Mehmet Aurelio'nun yaptıkları ortada. Koy ikisini şu Fb'ye yine adam gibi top oynardı. Tabi Aragones dışında bir TD ile. Ha bir de beğenilmeyen Kezman gol atıyodu be abi arada. Guiza'da hala tık yok. Koş koş nereye kadar. Guiza İspanyanın adeta Zafer Biryolu, Okan Yılmazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar