MeSh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 yazık oldu.. dinamoyu yenerek uefa'ya kalırsak bu sene bizim için daha hayirli olur zaten. (züğürt tesellisi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Uefa'ya kalması bile fenerin zararına.En azından hatalar örtbas edilir saklanır. Yani bu takımda resmen amatörlük var.Koşamıyorlar bir kere adamlar.Çok yavaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Haftasonu olucak maça baktığımızda Fenerbahçe'nin bu oyun temposu ile Beşiktaş'ın iştahını ve saldırışını kıyaslıyorum da Beşiktaş çok çok üstün gibi gözüküyor Fenerbahçe'den. Bugün yanlış anlamayın laf sokmaya çalışmıyorum ama "iyiki Fenerbahçeli" değilim dedim. Heralde kanser filan olmuştum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bu kadar gol kaçırıp aptal gol yersek hiçbişy olmaz bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 suBzer0 said: Haftasonu olucak maça baktığımızda Fenerbahçe'nin bu oyun temposu ile Beşiktaş'ın iştahını ve saldırışını kıyaslıyorum da Beşiktaş çok çok üstün gibi gözüküyor Fenerbahçe'den. Bugün yanlış anlamayın laf sokmaya çalışmıyorum ama "iyiki Fenerbahçeli" değilim dedim. Heralde kanser filan olmuştum şuan.ne yaptın abi konu kızışcak şimdi ortalık dağılcak sandalyeler havalarda uçuşcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Ben cevap vermicem bişey diyen olursa , sadece oynanan futbolu tasvir etmeye çalıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Tırnak işaretini kullanmayı bile bilmeyen adam laf etti diye mi sandalye uçacak :p En son "kaleye pota asın" diyenler pota oldular gittiler, belli olmaz derbilerin havası. Maçtan geldim de tekrarları izlemedim, pek niyetim de yok. Tribünden görülen hakemin genel takdirini Porto lehine kullandığıydı ama bilmiyorum öyle miydi, öyleyse de birşeyi değiştirmiyor zaten. Altıpastan goller kaçır, Selçuk'tan bin beter paslar at toplar kaybet, biri kalecin olmak üzere 4-5 adamın rezalet oynasın, adam taçtan gelen topu düzeltip 3 kişinin içinden gol atsın, sonra CL'de maç kazan. Oldu canım. edit: Hemen hemen bütün kornerleri taca, bütün frikikleri de auta atmak faktörlerini eklemeyi unutmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bu emreye ne olmuş ya ayağında top tutmaktan korkar olmuş cok rezil oynadı.gerçi sırf ayar olsun diye yapılan transferler şöyle ellerinde patlayınca bi sevindirik oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 fener iyi oynadı gibi ama volkan ve özellikle yasin batırdı. guiza, emre, çosiko, yasin ve volkanın yerlerine adam baksın fener devre arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 lugano yoksa dedim kesin kaybeder fener lugano benim beğendiğim fizik olsun hırs olsun mücadele olsun türkiyedeki en iyi defans oyuncusu abi zaten fenerin defans berbat çoğu maçta bide lugano yok dedim kaybeder ki öyle oldu fenerli değilim ama lugano hastasıyım asdjgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Volkan süper valla, Serdar gidince tekel oldu adam resmen, bıraktı çabayı gazı mazı komple. Eskiden hangisi geçse %90 iyi oynarlardı ne güzel. Şimdi defansla gelen topa çıkıyor, hadi çıktı sonra vazgeçiyor, aşırılan topu seyrediyor, top direkten dönüyor döneni de seyrediyor. Defansın bıraktığı topu algılayıp çıkıp alamıyor. Yan toplar malum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ahah roberto araya gs'yi sokuşturmadan edemiyor. :) neyse annemizin ligine hoşgeldiniz. gs mi ?? biz de grup liderliği maçına çıkıcaz işte perşembe. ha bi de. Yasin her maç oyna lütfen. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 CL'de miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ı ıh kupa 2. hani başkanızın tesadüf diyerek kendinizi avuttuğunuz. ps: laf dalaşına giremicem roberto. son postumu atıp dersime dönücem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 FB iyi oynadı ama olmadı. Keşke yenebilselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Ön elemesini geçemediğiniz şampiyona için benle laf dalaşına girmen zaten yüzsüzlük olur biraz. Sen GS'liydin ama yav, sorun değil o zaman yüzsüzlük zaten, pardon :p Allah zihin açıklığı versin evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ban pls gslilere yüzsüz dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 zuaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 üzülüyorum bu fenere hsonu da biz varız =( cnmms <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 fener'in gs'den fazla bi basarisi olmadi cl'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bLackcha0s said: üzülüyorum bu fenere hsonu da biz varız =( cnmms <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 100 tane fener formam olsa 1 tanesini yasine vermem yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 nocom said: porto ezer editliyim volkan ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kendini cok basarili goren fenerin kalesinde hala volkan adami oynatmasi cok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Volkan taraftara atarlanmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar