Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Fenerbahçe - Porto 25.12.08 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Haftasonu olucak maça baktığımızda Fenerbahçe'nin bu oyun temposu ile Beşiktaş'ın iştahını ve saldırışını kıyaslıyorum da Beşiktaş çok çok üstün gibi gözüküyor Fenerbahçe'den. Bugün yanlış anlamayın laf sokmaya çalışmıyorum ama "iyiki Fenerbahçeli" değilim dedim. Heralde kanser filan olmuştum şuan.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Haftasonu olucak maça baktığımızda Fenerbahçe'nin bu oyun temposu ile Beşiktaş'ın iştahını ve saldırışını kıyaslıyorum da Beşiktaş çok çok üstün gibi gözüküyor Fenerbahçe'den. Bugün yanlış anlamayın laf sokmaya çalışmıyorum ama "iyiki Fenerbahçeli" değilim dedim. Heralde kanser filan olmuştum şuan.
ne yaptın abi konu kızışcak şimdi ortalık dağılcak sandalyeler havalarda uçuşcak
Sosyal ağlarda paylaş

Tırnak işaretini kullanmayı bile bilmeyen adam laf etti diye mi sandalye uçacak :p En son "kaleye pota asın" diyenler pota oldular gittiler, belli olmaz derbilerin havası.

Maçtan geldim de tekrarları izlemedim, pek niyetim de yok. Tribünden görülen hakemin genel takdirini Porto lehine kullandığıydı ama bilmiyorum öyle miydi, öyleyse de birşeyi değiştirmiyor zaten. Altıpastan goller kaçır, Selçuk'tan bin beter paslar at toplar kaybet, biri kalecin olmak üzere 4-5 adamın rezalet oynasın, adam taçtan gelen topu düzeltip 3 kişinin içinden gol atsın, sonra CL'de maç kazan. Oldu canım.

edit: Hemen hemen bütün kornerleri taca, bütün frikikleri de auta atmak faktörlerini eklemeyi unutmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan süper valla, Serdar gidince tekel oldu adam resmen, bıraktı çabayı gazı mazı komple. Eskiden hangisi geçse %90 iyi oynarlardı ne güzel. Şimdi defansla gelen topa çıkıyor, hadi çıktı sonra vazgeçiyor, aşırılan topu seyrediyor, top direkten dönüyor döneni de seyrediyor. Defansın bıraktığı topu algılayıp çıkıp alamıyor. Yan toplar malum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...