Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sella Turcica - anket

elesso

Öne çıkan mesajlar

said:

Türk ırkının Fiziksel Özellikleri nedir?

- Açık ten rengi
- Düz veya dalgalı saçlar
- Brakisefal kafa yapısı
- Düz burun
- Çok ince veya çok kalın olmayan dudak yapısı
- Dar olmayan alın
- Çıkık ve köşeli olmayan yüz kemikleri
- Çok yakın olmayan gözler
- Az kıllı vücut yapısı

Çekik gözlü demeye bir tarafları yememiş, dese kendi de Türk olmayacak çünkü. Ulan madem orjinal Türkleri dudak yapılarına kadar incelemişsin gözlerini nasıl fark etmedin, rüzgardan mı kısıyorlar gözlerini?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:

- Açık ten rengi
- Brakisefal kafa yapısı
- Düz burun
- Dar olmayan alın
- Az kıllı vücut yapısı

Yapılacaklar:

- Türk coğrafyasında yaşayan etnik azınlıklar minimum seviyeye indirilmelidir. Dominant (baskın) gen özellikleri taşıyan, nüfus artışları çok hızlı olan Fars ve Sami ırkından etnik toplulukların (Kürt, Ermeni, Zaza, Oset, İranlı Fars, Talış, Tacik, Peştun, Arap, Yauhudi, Fellah vs.) defedilmesi çok önemli ve önceliklidir.

- Mevcut melezlerin ve Türk ırkının özelliklerine uzak olan kişilerin çoğu elenmelidir.

- Toplum hazır olunca ırk dışı evlilikler yasaklanmalıdır.

- Hedef ırk özelliklerini taşımayan Türk ailelerin çocuk yapması sınırlandırılmalıdır.

Hiç birine uymuyorum lan ben, ne edeceğim şimdi!
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
said:

- Açık ten rengi
- Brakisefal kafa yapısı
- Düz burun
- Dar olmayan alın
- Az kıllı vücut yapısı

Yapılacaklar:

- Türk coğrafyasında yaşayan etnik azınlıklar minimum seviyeye indirilmelidir. Dominant (baskın) gen özellikleri taşıyan, nüfus artışları çok hızlı olan Fars ve Sami ırkından etnik toplulukların (Kürt, Ermeni, Zaza, Oset, İranlı Fars, Talış, Tacik, Peştun, Arap, Yauhudi, Fellah vs.) defedilmesi çok önemli ve önceliklidir.

- Mevcut melezlerin ve Türk ırkının özelliklerine uzak olan kişilerin çoğu elenmelidir.

- Toplum hazır olunca ırk dışı evlilikler yasaklanmalıdır.

- Hedef ırk özelliklerini taşımayan Türk ailelerin çocuk yapması sınırlandırılmalıdır.

Hiç birine uymuyorum lan ben, ne edeceğim şimdi!

Önce senin gibileri toplayıp kamplara göndereceğiz orda çeşitli aktiviteler yapacaksınız, gaz odasında en fazla kim nefesini tutabilmece yada fırına verildikten sonra kısık ateşte en çabuk kim pişmece gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

oha baya şaşırdım az önce, senelerdir sürer gider benim kafamın arkasındaki çıkıklık, ailede bildiim kadarıyla başka kimsede yok, ve baya tartışma konusudur, berberim sertleşmiş yağ bezesi gibi bişey sıkmıştı, doktor anatomik bi deformasyon sadece demişti filan, böyle bi anlamı olmasını beklemiyodum :) ayrıca evet bana da tatarları tarif etmiş gibi geldi o yazı, bende hepsine uyuyorum, ve ailede de tatarlık var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam olsun soydaşlarım. Ben de bir Manav'ım. Paticik'e geliş amacım olan Alp Er Tunga'yı da yeri gelmişken anmak isterim.

Alp Er Tunga öldü mü,
Kötü dünya kaldı mı,
Felek öcünü aldı mı,
Şimdi yürek yırtılır!

Buyrun bu da Alp Er Tunga Destanı. Tüm soydaşlarımın okuması gerektiğine inanıyorum.
http://tr.wikisource.org/wiki/Alp_Er_Tunga_Destan%C4%B1

Tanrı Türk'ü Korusun.

Sosyal ağlarda paylaş

olmamış eternalus olmamış

istanbul türkçesi kesmez o destanı

alp er tunga öldi mü
isız ajun kaldı mu
ödlek öçin aldı mu
emdi yürek yırtılur.

ödlek yarağ közetti
oğrun tuzağ uzattı
begler begin azıttı
kaçsa kah kurtulur?

begler atın urgurup
kadgu anı turgurup
mengzi yüzi sargarup
korkum angar türtülür.

uluşıp eren börleyü
yırtıp yaka urlayu
sıkrıp üni yırlayu
sığtap közi örtülür.

könglüm için ötedi
yitmiş yaşıg kartadı
kiçmiş ödig irtedi
tün kün kiçip irtelür.
Sosyal ağlarda paylaş

Geç gelen açıklama: Anatomi dersi görmüş biri olarak ve gerçek bi Cella Turcica'ya dokunmuş biri olarak Cella Turcica kafatasının içinde yer alır ve hipofiz bezini koruyan kemikten oluşmuş bir fossadır (çukur, girinti). Sağlıklı herkeste bulunur ve kafanın arkasındaki çıkıntıyla alakası yoktur, doğal olarak dokunmayla da anlaşılamaz. Ayrıca ismini de atlarla olan bağımızdan almıştır.

Kafatasının arkasındaki çıkıntıyla alakalı da anatomik bi bilgim yok maalesef. Türk ırkçılarının bahsetmeye çalıştığı şey Cella Turcica değil arkadaki çıkıntıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...