Twisty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 obama da turkmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 abi nası bakıyosunuz anlamadım kafatasının içinde değil mi bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yok abi kafanın arkasında bir cıkıklık olacak işte ensenin 3-4 parmak ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 oh neyse lan türkmüşüm (meğerse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 olm benim kafa yamuk yumuk, ben uzaylıyım galiba küçükken paso yerlere kafa atarsam, patlatırsam böle olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 said: Türk ırkının Fiziksel Özellikleri nedir? - Açık ten rengi - Düz veya dalgalı saçlar - Brakisefal kafa yapısı - Düz burun - Çok ince veya çok kalın olmayan dudak yapısı - Dar olmayan alın - Çıkık ve köşeli olmayan yüz kemikleri - Çok yakın olmayan gözler - Az kıllı vücut yapısı Çekik gözlü demeye bir tarafları yememiş, dese kendi de Türk olmayacak çünkü. Ulan madem orjinal Türkleri dudak yapılarına kadar incelemişsin gözlerini nasıl fark etmedin, rüzgardan mı kısıyorlar gözlerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yok yav yazmamışlarda çekik gözde lazım, ama çinli gibi değil tabi, hafif olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Atsızcıların forumunu gezerken gülüp eğlenen tek kişi olmadığımı öğrenince sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 türk eyeri, evet işte bakın biz üstün ırkız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben türkmüşüm lan ciddi ciddi..kıllıyım bi o da göbek çevresinde falan..o da olmasa tam türk olcakmışım.. ben kendimi piç bi ermeni sanıyordum,intihara az kalmıştı ki.. oh sana şükürler yüce bozkurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 tatari tarif etmis bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 said: Türk ırkının Fiziksel Özellikleri nedir? - Açık ten rengi - Düz veya dalgalı saçlar - Brakisefal kafa yapısı - Düz burun - Çok ince veya çok kalın olmayan dudak yapısı - Dar olmayan alın - Çıkık ve köşeli olmayan yüz kemikleri - Çok yakın olmayan gözler - Az kıllı vücut yapısı Yapılacaklar: - Türk coğrafyasında yaşayan etnik azınlıklar minimum seviyeye indirilmelidir. Dominant (baskın) gen özellikleri taşıyan, nüfus artışları çok hızlı olan Fars ve Sami ırkından etnik toplulukların (Kürt, Ermeni, Zaza, Oset, İranlı Fars, Talış, Tacik, Peştun, Arap, Yauhudi, Fellah vs.) defedilmesi çok önemli ve önceliklidir. - Mevcut melezlerin ve Türk ırkının özelliklerine uzak olan kişilerin çoğu elenmelidir. - Toplum hazır olunca ırk dışı evlilikler yasaklanmalıdır. - Hedef ırk özelliklerini taşımayan Türk ailelerin çocuk yapması sınırlandırılmalıdır. Hiç birine uymuyorum lan ben, ne edeceğim şimdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hiçbişey edemiyeceksin, çocuk yapmanı sınırlayacaz, çavuşu tokatlayacan sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bende var o cıkıntı fazlasıyla ben ne oluyorum şimdi kusura bakmayın mevzuyu anlamadımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bunları takanlar falan cidden Nazi vari Türkler var mı yani? :S Şaka gibi ya, get a life! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Cidden var bunları takanlar, evet. Görünce kaçmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 GERGE said: said: Türk ırkının Fiziksel Özellikleri nedir? - Açık ten rengi - Düz veya dalgalı saçlar - Brakisefal kafa yapısı - Düz burun - Çok ince veya çok kalın olmayan dudak yapısı - Dar olmayan alın - Çıkık ve köşeli olmayan yüz kemikleri - Çok yakın olmayan gözler - Az kıllı vücut yapısı Yapılacaklar: - Türk coğrafyasında yaşayan etnik azınlıklar minimum seviyeye indirilmelidir. Dominant (baskın) gen özellikleri taşıyan, nüfus artışları çok hızlı olan Fars ve Sami ırkından etnik toplulukların (Kürt, Ermeni, Zaza, Oset, İranlı Fars, Talış, Tacik, Peştun, Arap, Yauhudi, Fellah vs.) defedilmesi çok önemli ve önceliklidir. - Mevcut melezlerin ve Türk ırkının özelliklerine uzak olan kişilerin çoğu elenmelidir. - Toplum hazır olunca ırk dışı evlilikler yasaklanmalıdır. - Hedef ırk özelliklerini taşımayan Türk ailelerin çocuk yapması sınırlandırılmalıdır. Hiç birine uymuyorum lan ben, ne edeceğim şimdi! Önce senin gibileri toplayıp kamplara göndereceğiz orda çeşitli aktiviteler yapacaksınız, gaz odasında en fazla kim nefesini tutabilmece yada fırına verildikten sonra kısık ateşte en çabuk kim pişmece gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kıllı olmayan türk var mı la türkiyenin en türk insanı tan sağtürk çıktı hatta.. sağ kalan tek türk tan sağtürk.. nası ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 oha baya şaşırdım az önce, senelerdir sürer gider benim kafamın arkasındaki çıkıklık, ailede bildiim kadarıyla başka kimsede yok, ve baya tartışma konusudur, berberim sertleşmiş yağ bezesi gibi bişey sıkmıştı, doktor anatomik bi deformasyon sadece demişti filan, böyle bi anlamı olmasını beklemiyodum :) ayrıca evet bana da tatarları tarif etmiş gibi geldi o yazı, bende hepsine uyuyorum, ve ailede de tatarlık var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Selam olsun soydaşlarım. Ben de bir Manav'ım. Paticik'e geliş amacım olan Alp Er Tunga'yı da yeri gelmişken anmak isterim. Alp Er Tunga öldü mü, Kötü dünya kaldı mı, Felek öcünü aldı mı, Şimdi yürek yırtılır! Buyrun bu da Alp Er Tunga Destanı. Tüm soydaşlarımın okuması gerektiğine inanıyorum. http://tr.wikisource.org/wiki/Alp_Er_Tunga_Destan%C4%B1 Tanrı Türk'ü Korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 olmamış eternalus olmamış istanbul türkçesi kesmez o destanı alp er tunga öldi mü isız ajun kaldı mu ödlek öçin aldı mu emdi yürek yırtılur. ödlek yarağ közetti oğrun tuzağ uzattı begler begin azıttı kaçsa kah kurtulur? begler atın urgurup kadgu anı turgurup mengzi yüzi sargarup korkum angar türtülür. uluşıp eren börleyü yırtıp yaka urlayu sıkrıp üni yırlayu sığtap közi örtülür. könglüm için ötedi yitmiş yaşıg kartadı kiçmiş ödig irtedi tün kün kiçip irtelür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Geç gelen açıklama: Anatomi dersi görmüş biri olarak ve gerçek bi Cella Turcica'ya dokunmuş biri olarak Cella Turcica kafatasının içinde yer alır ve hipofiz bezini koruyan kemikten oluşmuş bir fossadır (çukur, girinti). Sağlıklı herkeste bulunur ve kafanın arkasındaki çıkıntıyla alakası yoktur, doğal olarak dokunmayla da anlaşılamaz. Ayrıca ismini de atlarla olan bağımızdan almıştır. Kafatasının arkasındaki çıkıntıyla alakalı da anatomik bi bilgim yok maalesef. Türk ırkçılarının bahsetmeye çalıştığı şey Cella Turcica değil arkadaki çıkıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ya gitsene seviniyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ya kardeşim anatomi amerikanın uydurduğu birşey bize böyle emperyalistliğin doğurduğu bilgilerle gelme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar