di Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Gereksiz pahali abicim ikea. 2009 Katalogunu bulun bakin bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Koçtaş Ben oradan aldım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ikea genelde pahalı. ama bazı şeyler de bayağı ucuz. işte o ucuz mallar ile müşteriyi mağazaya çekip, ondan sonra pahalı malları saplıyorlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ankara olsa saman pazarı derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retawis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sanırım di artık evlenmiştir, ben yeni evlilik planı yapıyorum acaba nerden aldı beyaz eşya ve mobilyaları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bursa İnegöl. Mobilya cenneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retawis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 istanbulda yaşıyoruz, gitmeye değermi sizce oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 modoko, masko falan.. her butceye gore mal var buralarda. beyaz eşya da aynı şekilde. kızıltorakta var bi dükkan içinde envayi çeşit ankastre var.mediamarkt falan da iş yapar hale geldi beyaz eşyada. ne kadar ekmek o kadar köfte aslında. inegöl harbi cennet olmuş geçen gittim iş için, binaları bile yenilemişler komple camekan dizayn.. artık tamamen italyan tasarım araklayıp üretiyolar. fiyatları da baya makul tutyorlarmış. ikeayı ise direk önermiyorum. artık her genç çiftin evinde öktorp sandalye, langediyk zigon takımı olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retawis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 mobilyaları ider mobilya diye bir yerden almayı planladık pek pahalı olmayan tarz bi yer, netten bulduk :) ikeadaki mobilyalar açıkçası pekte uygun değil beyaz eşya konusunda ise bosch ve siemens arasındayız, tamam aynı firma ikiside ve sağlam fakat bunları uygun nerden buluruz :) kızıltoprakta dediğin yer neresi acaba???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bütün mobilyaları bir yerden lamak kötü bu arada bir den fazla yere gidip eşya toparlamak en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 retawis said: sanırım di artık evlenmiştir, ben yeni evlilik planı yapıyorum acaba nerden aldı beyaz eşya ve mobilyaları :) Yuh, nerden buldun konuyu =) Simdiii, beyaz esyalari taa Mersin'deki bayi arkadasimdan aldim. Sadece ihtiyacim olani soyledim, o benim icin secti az elektrik harcayanini kaliteli olanini. Ustune de kar koymadan verdi. Haliyle -azicik yanlis hatirliyor olabilirim- 1500 lira gibi bir karimiz oldu. Yaklasik 5000 lira tutacakken, 3100-3200 lira falan odedik. Televizyonu falan mediamarkt'dan ladik. Ayakkabilik, raf vesaire kismini koctas, ikea, bauhaus'dan hallettik. Zaman zaman kampanyalari oluyor. Takip edip onlari almak lazim. Giysi dolaplari, TV'nin altindaki vitrin (TV unitesi almadik evimiz kucuk oldugu icin), masa, sandalye olayini evimizin yakinindaki bir mobilyaci ile goruserek hallettik. Teleset'in guzel bir takimini bozdurup, begenmediklerimizi ozel yaptirdik. Ne pahali ne ucuza geldi onlar da. Teleset'e bakabilirsin yani. Koltuklarimizi modoko'da prestij magazasindan aldik. Almaz olaydik. Paramiz olsa birine hayrina verip yenisini alacagiz. 1 sene gecmeden mahfoldu. Tavsiye etmiyorum. Lakin su aralar herkesin memnun oldugu ve inanilmaz ucuz olan ider mobilya diye bir yer var. Oraya bakabilirsiniz. Sitesinden de bakabiliyor olmalisiniz. Eger hediye ya da ceyiz ile gelmeyecekse tava tencere olayini da yine kampanyali setler ile cozebilirsiniz. Kalkip 1000 lira para veriyosun ama set kaliteli ise sorun etmemek gerek. Diger turlu 3 ayda bir eskiyen her bir dandik tencere tavaya 20-30 lira para bayiliyorsun. Bir de tadilat tarzi seyler yapacaksaniz yine koctas ve bauhaus. Banyo felaket durumdaydi bizde. Onun bi kismini yeniledik. Yeni klozet de dahil totalde 600 liraya halletmistik. Aklima gelenler bunlar. Lazim olursa sor yine. Basina bu kadar kotu(!) birsey geliyorken yanliz birakmayalim, destek olalim =P ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bir de wishlist yapin gencler. Oturup internetten secin, arkadaslariniza dagitin. Kimin cani ne istiyorsa alsin. Ufak tefek ama milyon kere bolunmenizi saglayacak ve gercekten ihtiyaciniz olacaklari yazin. En sonunda kimse almazsa alin onlari. Sizi coook buyuk dertten ve hatiri sayilir bir maddiyattan kurtaracaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retawis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 wishlist yaptık zaten kalanları almak istiyoruz şuanda beyaz eşya konusunda arkadaşın bizede kıyak geçermi acaba :D bide hangi marka beyaz eşya almıştın acaba sen :) modokoya baktık, bizim istediğimiz modern mobilyalar pahalı idi, uydurukta bişi almayalım diye bakıyoruz hala ider de sadece koltuk takımı ile yemek masası beğendik ve evet her tanıdık memnun onlardan, teleset hiç aklıma gelmemişti, hemen onuda bir kolaçan edeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Beko aldik biz. Cogu kisinin begenmedigi bir marka ama hic basimizi agritmadi. Valla bize epey kiyak gecti. Aynisini baskasina yapmaz sanirim =) Alacaklarinin listesini cikarirsan sorarim bi yine. Baska yerden alacagin fiyatlarla kiyaslarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 retawis said: wishlist yaptık zaten kalanları almak istiyoruz şuanda beyaz eşya konusunda arkadaşın bizede kıyak geçermi acaba :D bide hangi marka beyaz eşya almıştın acaba sen :) modokoya baktık, bizim istediğimiz modern mobilyalar pahalı idi, uydurukta bişi almayalım diye bakıyoruz hala ider de sadece koltuk takımı ile yemek masası beğendik ve evet her tanıdık memnun onlardan, teleset hiç aklıma gelmemişti, hemen onuda bir kolaçan edeyim :D yataş a bakın. ucuz italyan stili var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Arkadaşlar fazla yer soylemeyin bi yerde sabit kalın yeter. İmanım gevredi haftalardır orayı burayı gezmekten ehehe. Tutarlı pati güçlü pati :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 mobilya icin modoko spotcular carsilarinada bak mesela kucukyali sapagindan gir e5ten asagi dumduz in spotcular sokagi wardir 20 30 dukkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 aslında yemek takımı sandalyeleri için kelebeğin çoook eski ama günümüzde hâlen satılan bir serisi var nereden baksan 25 senelik seridir ki inanılmaz sağlam hem modern, ikinci el eşya satan yerlere bak ufak bir bakımla cillop sandalyen olur jhatta evlenirken ben annemlerden o sandalye setini almayı düşünüyorum.. tabii annenanemden kalma yemek masasını kullanmazsam.. hoş ben evin çoğunu antika ya da reprodüksiyonla düzenlemeyi düşünüyorum o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 senin ilacın spotçular topkapı gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yataş / enza vs iyi değildir.. yumuşak mobilya için tercih edebilirsiniz ama iyi olduğunu söyleyemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ardeth said: tanıdığım biri yok fakat bir ara televizyonlarda geçiyordu böyle istanbulun ucunda bir yerde böyle sanayi satış bölgesi gibi bir yerde defolu mal satan satıcılar vardı (misal kenarında çizik olan bir lcd televizyon 1.500 dan 1.000a inmiş falan gibi). Malesef ismini hatırlamıyorum ama belki birilerine sorarsan hatırlarlar... Ayrıca ben eve çıkarsam bi tahta sanldaye, bi tahta masa bi de mum alcam eşya olarak sdf bu eşya yerinde sorun sadece çizik mizik se sorun yok. bana uyar. bir de bir mum bir sandalye olmuyor. mutlaka birşeyler gerekiyor. hem çevren diyor hem de ihtiyacı sen görüyorsun evet patiler var sa bildiğiniz yerler ve püf noktaları paylaşalım. bir yatak odasına adamlar 4 milyar para biçiyor veya bir sete 3 milyar para biçiyorlar ben 3 milyarı 300 milyon görecek kadar zengin değilim şahsen bir de ikea lar bana mı pahalı geldi anlamadım ben bir daha adımımı bile atmam demiştim gezdikten sonra , 600 tl iki kişilik kanapeyi gördükten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ya boyle firmalar var, evi komple 5-6 liraya döşüyolar. onlardan bul istersen, bizim bi arkadaş öyle döşedi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Yeni ev döşedim, hemen sayayım. Beyaz eşyalar Bosch (çamaşır, bulaşık makinaları, buzdolabı ve ocak), Philips 42" lcd televizyon 4500 lira. Mobilyaları da Tepe mobilyadan aldık, 3'lü koltuk, tekli koltuk, bilgisayar masası, etajer, salondaki ufak masa, tek kişilik yatak, yatağın tahtası, giysi dolabı, ufak dolap tamamı 3000 lira tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Arçelik buzdolabı alana çamaşır ya da bulaşık makinesi veriyor bedavaya. Hangisi unuttum annem söyledi geçen gün dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ardeth said: tanıdığım biri yok fakat bir ara televizyonlarda geçiyordu böyle istanbulun ucunda bir yerde böyle sanayi satış bölgesi gibi bir yerde defolu mal satan satıcılar vardı (misal kenarında çizik olan bir lcd televizyon 1.500 dan 1.000a inmiş falan gibi). Malesef ismini hatırlamıyorum ama belki birilerine sorarsan hatırlarlar... Ayrıca ben eve çıkarsam bi tahta sanldaye, bi tahta masa bi de mum alcam eşya olarak sdf abi sen bilim adamısın ya sonuçta, ileride böyle integralli falan bişey bi kanun bi olay bulursan "SADECE TAHTA SANDALYESİ VE MASASI VAR BUNUN" diye başlıklar atılmalı gazetelere. O yüzden sen lcd de almaya kalksan vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar