burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 aquila said: alice in wonderland gibi manyak bi kitabi anca tim burton gibi manyak bi adam yapabilir bence. katılıyorum buna. bir de kitabın adı alice's adventures in wonderland diye biliyorum ben. ayrıca bir de cheshire cat nasıl olacak acaba çok heyecanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 esas humpty dumpty kim olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 SoulCube said: Tim burtonın hiç bir filmini beğenmeyen bir ben mi varım. ben varım :). önceki alice in wonderland uyarlamasını hiç bitiremedim.hep sıkıldım.böle bana daral geliyo onu izlerken.kalbim sıkışıo intihar etmek istiyorum.gerçekten bende böyle etki yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Tarantino ceksin nedir ya oha. Yok Zeki Demirkubuz ceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 off oyuncular inanilmaz alan rickman falan yonetmen zaten bu tarz filmlerin ustadi konu da olabilecek en guzel en efsane konu inanilmaz bi film olacak salyalar akacak virgul tusunu bulamadim bu lanet klavyede sori _) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 tim burtona koyayım tarsem singh çeksin bunu ya dsjkfhks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 shamalmayam ceksin, sonunda alice erkek ciksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 sonrada uyansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bu topiğin ilk mesajını okumuştum tim burton görünce bakmadım.white queeni anna hathaway oynuyomuş lan. anaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 aquila said: esas humpty dumpty kim olcak? Danny De Vito olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 aquila said: shamalmayam ceksin, sonunda alice erkek ciksin! Cuce said: sonrada uyansın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Penthesilea said: efsane olacak efsane Katılıyorum, Tim amca tam kendine göre bir hikaye bulmuş seçmiş yine. Her şeyiyle süper bir uyum. Tek korkum Alice rolünde Johnny Depp'i görmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bone said: keşke tarantino çekseydi. full dialog izleyip eğlenirdik. tarantino çekseydi film tahminen şöyle geçerdi: "Alice elinde katanasıyla sağı solu doğrayarak giderken bi delik görür içine atlar. Bir konuşan kedi iki elinde uziyle Alice'e ateş etmeye başlar, Alice bundan kaçar yaralanır saklanır. Sonra iskambil kartı krallığına düşer, hepsini tabanca ve kılıçlarıyla keser. Hampti Dampti rolünde Tarantino kendisi oynamaktadır, yine odun gibi durup rol yapamayarak kameraya sırıtır. Ardından Alice'in çıplak ayaklarını okşayıp şarap falan içer bolca ayak fetişi sahnesi görürüz. Bu arada hikaye de sürekli bir sağdan bir soldan ilerlemektedir. Arka planda 3-5 zekice ve güzel diyalog, ama yanında da bol miktarda abartılmış ve boş yere beğenilecek söz öbeği sunulur. Sonunda alice el bombasıyla herkesi patlatıp delikten çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ahaha alice in bloodbath. tarantino da ceksin, tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mümkünse Tarantino bi daha film çevirmesin :) Eskiden büyük yönetmen olduğunu düşünürdüm. Ama zaman geçtikçe sadece başlangıçta Pulp Fiction ve Reservoir Dogs ile şans eseri 2 şaheser yaratmış ama genel anlamda tırt bi adam olduğunu düşünmeye başladım. Sonrasında bi daha düzgün filmi olmadı çünkü gözümde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 şans eseri nasıl oluyo :D kill bill falan boktandı tamam kabul ama inglorious basterdsdan cok umutluyum ben neyse konuyu saptırmayalım, alice in wonderland tam burtonluk bi film, oyuncular da izlemeye doyulmayacak türden, sırf alan rickman için zaten izlemeye deger, gelmiş geçmiş en büyük üstatlardan kanımca kendisi. Sweeney Todd'da toplasan 10 dklık rolu vardı ama hala acıp acıp bakarım sahnelerine harry potter izleme sebebimdir ayrıca kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 tim burton johnny depp e aşık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 çok sinir bozucu bir filmdi alice in wonderland.sonuna kadar izleyemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 tipler çok iyi. hazır bide comic con fln varken trailer da görsek çok süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 1- tim burton mümkünse ne kadar masal ve çocuk hikayesi varsa çeksin uyarlasın 2- bunalrın hepsinde jhonny depp olsun 3- ben hep çılgın kedi rolünü depp e daha çok yakıştırıyordum.. (ben çeksem böyle yapardım) -kanka yaa ben bir film daha eçvireceğim böyle abidik gubidik -oynarım tabii yaz beni başa twist twist -kanka halı saha var cumartesi 9-10 -hay hay gelirim kanka -ama nouma yı oynaycaksın -tombalaya bakar bence aralısndaki muhabbet bu tarz bir şey ve evet ben de bu tarz bir yönetmen olsam jhonny depp i her filmde oynatırım adamın gideri var be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 tim burton her filminde oynanacak kadar iyi yonetmen, depp her filme oynayabilecek kadar iyi oyuncu. tamamliyorlar iste birbirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ben artık sevmiyom tim burton'ı eskisi kadar, abidik gubidik filmler yapmasın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Alakasız belki ama benim hoşuma gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 hevesle bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kralicemiz de acemi prenses bu arada hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar