Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alice in Wonderland

uyurgezer

Öne çıkan mesajlar

SoulCube said:
Tim burtonın hiç bir filmini beğenmeyen bir ben mi varım.

ben varım :).

önceki alice in wonderland uyarlamasını hiç bitiremedim.hep sıkıldım.böle bana daral geliyo onu izlerken.kalbim sıkışıo intihar etmek istiyorum.gerçekten bende böyle etki yapıo
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Bone said:

keşke tarantino çekseydi. full dialog izleyip eğlenirdik.

tarantino çekseydi film tahminen şöyle geçerdi:

"Alice elinde katanasıyla sağı solu doğrayarak giderken bi delik görür içine atlar. Bir konuşan kedi iki elinde uziyle Alice'e ateş etmeye başlar, Alice bundan kaçar yaralanır saklanır. Sonra iskambil kartı krallığına düşer, hepsini tabanca ve kılıçlarıyla keser. Hampti Dampti rolünde Tarantino kendisi oynamaktadır, yine odun gibi durup rol yapamayarak kameraya sırıtır. Ardından Alice'in çıplak ayaklarını okşayıp şarap falan içer bolca ayak fetişi sahnesi görürüz. Bu arada hikaye de sürekli bir sağdan bir soldan ilerlemektedir. Arka planda 3-5 zekice ve güzel diyalog, ama yanında da bol miktarda abartılmış ve boş yere beğenilecek söz öbeği sunulur. Sonunda alice el bombasıyla herkesi patlatıp delikten çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

Mümkünse Tarantino bi daha film çevirmesin :)

Eskiden büyük yönetmen olduğunu düşünürdüm. Ama zaman geçtikçe sadece başlangıçta Pulp Fiction ve Reservoir Dogs ile şans eseri 2 şaheser yaratmış ama genel anlamda tırt bi adam olduğunu düşünmeye başladım. Sonrasında bi daha düzgün filmi olmadı çünkü gözümde :)
Sosyal ağlarda paylaş

şans eseri nasıl oluyo :D

kill bill falan boktandı tamam kabul ama inglorious basterdsdan cok umutluyum ben

neyse konuyu saptırmayalım, alice in wonderland tam burtonluk bi film, oyuncular da izlemeye doyulmayacak türden, sırf alan rickman için zaten izlemeye deger, gelmiş geçmiş en büyük üstatlardan kanımca kendisi. Sweeney Todd'da toplasan 10 dklık rolu vardı ama hala acıp acıp bakarım sahnelerine

harry potter izleme sebebimdir ayrıca kendisi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
1- tim burton mümkünse ne kadar masal ve çocuk hikayesi varsa çeksin uyarlasın
2- bunalrın hepsinde jhonny depp olsun
3- ben hep çılgın kedi rolünü depp e daha çok yakıştırıyordum.. (ben çeksem böyle yapardım)

-kanka yaa ben bir film daha eçvireceğim böyle abidik gubidik
-oynarım tabii yaz beni başa twist twist

-kanka halı saha var cumartesi 9-10
-hay hay gelirim kanka
-ama nouma yı oynaycaksın
-tombalaya bakar

bence aralısndaki muhabbet bu tarz bir şey
ve evet ben de bu tarz bir yönetmen olsam jhonny depp i her filmde oynatırım adamın gideri var be
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...