Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 İstanbul avrupa yakasında iyi bir terzi arıyorum. Kaşmirden değerli bir montu vereceğim. Kollarının ucu iplik iplik sarkıyor ve içinde astarı dikiş yerinden koptu (bir kaza geçirdik). Normalde pek takmazdım ama sahip olduğum tek değerli kıyafet olduğundan tamir ettireyim diyorum, ama öyle rastgele bir terziye de gidemem yani. Yardım edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Vay anasını arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 aliş-veriş merkezlerindeki terzilere değerli kıyafetleri genelde gönül rahatligiyla birakabilirsin. sen yine birakmadan önce bi iki kişiye danış tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 madam füfü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Dikilitaş'da iyi bir terzi biliyorum ama acelen varsa yoğun olabiliyorlar beklemek zorunda kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Yok acelem ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben terziyim. getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 cemil var bizim, ipekci, ona goturebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 aklıma nedense başlığı görünce Mage Robe isticek gibi bişi geldi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 abi içindeki astara zarar verse de terzi kaşmir kumaşa bir şey olmaz ki =) zararı 3-5 kuruşluk sentetik kumaştan yapılan astara verecek.ver herhangi birine yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar