Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 İstanbul avrupa yakasında iyi bir terzi arıyorum. Kaşmirden değerli bir montu vereceğim. Kollarının ucu iplik iplik sarkıyor ve içinde astarı dikiş yerinden koptu (bir kaza geçirdik). Normalde pek takmazdım ama sahip olduğum tek değerli kıyafet olduğundan tamir ettireyim diyorum, ama öyle rastgele bir terziye de gidemem yani. Yardım edebilir misiniz?
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 aliş-veriş merkezlerindeki terzilere değerli kıyafetleri genelde gönül rahatligiyla birakabilirsin. sen yine birakmadan önce bi iki kişiye danış tabi..
eldar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Dikilitaş'da iyi bir terzi biliyorum ama acelen varsa yoğun olabiliyorlar beklemek zorunda kalabilirsin.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Yok acelem ya...
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 cemil var bizim, ipekci, ona goturebilirsin.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 aklıma nedense başlığı görünce Mage Robe isticek gibi bişi geldi ahah
balon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 abi içindeki astara zarar verse de terzi kaşmir kumaşa bir şey olmaz ki =) zararı 3-5 kuruşluk sentetik kumaştan yapılan astara verecek.ver herhangi birine yani
Öne çıkan mesajlar