Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 off yapmasın hiç hakkaten ya gerçeğinden daha iyi/ilginç bir şey yapması mümkün değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ölmeden önce ya John Woo ya da Tarantino'dan bir Jjakpae denemesi izlemek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Şimdi o ahtapot yediği sahneyi amerikanlaştırırsa üzülürüm. Hot dog falan pek vurucu olmaz yani. Oh Deasu'nun o etrafında olan bitene anlam veremeyen surat ifadesini başka hangi aktör yapar bilemicem. Oldboy efsane bir filmdir. Bozmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 throne_eins_meister said: Ölmeden önce ya John Woo ya da Tarantino'dan bir Jjakpae denemesi izlemek isterim kimi zıplatıp hoplatıcaklar ki o kadar. jason statham koyarlar yazık olur filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Jjakpae olduğu gibi güzel, yeniden çekilmesine hiç gerek yok kanımca. Hatta hiç bir kore filmi yeniden çekilmemeli başka kişiler tarafından, nedenini anlayamadığım bir samimiyet, bizdenlik mevcut kore filmlerinde, ben şahsen ondan çok seviyorum. Yeniden düzenlenince bahsettiğim samimiyeti kaybediyor filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Dünyalar Savaşından sonra spielbergden nefret etmeye başladıydım zaten de bari bunu yapmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yapmasın nolur yapmasın yaparsa cocumu keserim falan dienleri anlamıorum sanki parası sizin cebinizden cıkıor istemessen izlemessin (yapsada izlesek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Hah, oldu bir efsaneyi daha mahvetsin hollywood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 oldboy hayatımda seyrettiğim en iyi filmdir. bir numara dediğim tek filmdir hatta. bir kere spielbergle konunun alakası yok. tarantino çekmeye kalksa falan bir derece yada rodriguez. ama spielberg aşırı alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 şu filmi olduğundan daha iyi çekecek bi yönetmen yaşamıyo günümüzde, o yüzden hiç boşuna uğraşmasın, orjinal bişeyler yapsın spielberg efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yanlız arkadaşlar kore sinemasını oldboydan ibaret sanmayın inanılmaz efsane filmler var daha. yaklasık bir senedir özellikle izliyorum kore sinemasını ve hollywooddan aşağı kalır filmleri yok. hatta bir çoğu çok daha iyi. özellikle senaryo ve oyunculuklar zevkten güldüren cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kore filmi az seyrettim ama seyrettiğim bütün filmler çok iyi filmlerdi. öneri alayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bi tane kore filmi vardı kız sıkılı estetik ameliyat geçirip elemanla tekrar tanışıyodu. neydi o film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Taegukgi/Brotherhood of War izledim de bu sabah, sinirlerim bozuldu cok fena halde, gore olayina degil, war drama olayini iyice koklemis adamlar, savas filmi manyagi bir herif olup benzer olaylara alismama ragmen suratima tokat gibi carpan tek film bu oldu lan. Edik : Ha arada malkocoglu / klise otesi melodramatik sahneler falan da bulunuyor da, onlari sallamamaya calisirsaniz gayet saglam film. Oldboy'u da bir ara cekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Lütfen çekmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar