Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Azmodai said: oyun fena degil, grafikler sims 2 den biraz daha iyi, asil olay neighborhood'a hic cikmadan hareket edebilmek, o super olmus. Ama yeni serinin ilk oyunu oldugu icin cok cok cok az kiyafet, esya vs. var. Oyun bombos geldi son expansion pack'li sims 2 den sonra. Community yeni yeni seyler yapinca cekilir olur bu oyun. Azmoya bak sen, simsci olmuş başımıza =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ooo ne diyorsun, o eskisi sims olayının eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ya oyun fena deil de, şikayet etmeye de hakkım yok onu da biliyorum da, sürekli çöküyo hiç bi hata vermeden deli etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 gene deli gibi satacak onu bilir onu söylerim. npc ler ikiye ayrılır kafasının üstünde sarı ünlem olanlar, kafasının üstünde yeşil kristal olanlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 İnd...öhm, incelemek isteyene, zamunda üyeligimi verebilirim, başkalarına da inceletme fırsatı yaratmak kaydıyla, seed edin efem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 uğraşmayın arkadaşlar, torrentteki exesi trojanlı. zararlı çıkarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Trojan falan yok, gayet de oynuyorum, bilip bilmeden konuşuyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 karar ver bilip mi konuşuyorum bilmeden mi? ikisi birden olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 İki satır kelime oyunu yapacagım diye verilmedik organın kalmadı ya :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 hakkaten uğraşıp 2 satır yapsaydım ne diyecektin kim bilir. vatanı sattın falan derdin herhalde. bu arada exenin trojanlı olması oyunu oynamanıza engel olacağı anlamına gelmez onu da söyliyim, şu an bilgisayarda cirit atıyor olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bu sims 3 de , farklı aileler yaratıp bunları birbirine komşu yapma olayı kalkmışmı bana mı öyle geldi? beceremedim new aile yaratmayı her yarattığımda simde aynı kasabanın 0 halini klonluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 olabilir çünkü sırf hızlı arkadaş olsunlar diye uyumlu burçlardan karakterler hazırlayıp koyuyordun etrafa, kolaylaşıyordu işin bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 şöyle bir baktım, oynanır valla (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 dnr'a, nezih'e gelmiş midir? geldiyse ne kadardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 2 haziranda çıkıyor oyun daha gelmez. bu arada para göz ea'sı yine kınıyorum burdan, bilmem sesimi duyuyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 nerden buldunuz lan oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 deja cyrano said: İnd...öhm, incelemek isteyene, zamunda üyeligimi verebilirim, başkalarına da inceletme fırsatı yaratmak kaydıyla, seed edin efem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 2 hafta sonra cikiyomus zaten, bekleyip oyle incelerim, saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ya bu simler nasıl evleniyor. Eski oyunda friednship i fulleyince engage falan oluyordu. Bunda göremedim öyle bir seçenek Yaşlanıo artık sim bekar rock star hayatıda bir yere kadar :D Nişanlı bi simle woohoo yaparken yanlışlıkla try for baby dedim. Karı doğurdu. Sora da çocuğa nişanlısıyla birlikte bakmaya başladı. Kendi çocuğum olsun istiyorum artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 içime en basit fonksiyonlari bile sonraki ek pakede saklamış olabileceklerine dair bir korku düştü şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oyun çok sığ, bomboş. bide online shop kurmuşlar para verip ordan indiricez abur cuburu.. bide ne bileyim grafikler hiç gelişmiş gibi gelmedi, gerçi pek sims2 oynamadım ama. oyun açıldığında sanki sims1den hiç farkı yokmuş gibi geldi 5dk da çıktım. halbuki 1 saat abartısız karakter yaratmayla uğraşmıştım. herneyse daha takılalım tabi bunlar önyargı hep ha bir de erkek yaratırken o sağ kulaktaki küpeyi çıkarmanın bi yok mudur lan sdf, yamuk olmasın die diğerine de taktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Oyunu bir tek ben mi begendim lan sldkfjsd . Gayet güzel geldi bana abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sims 2 ile grafik olarak fazla hissedilir fark yok maalesef ama sims ile DAĞLAR kadar fark var. the sims the sims 2 the sims 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 aslında cok onemli değişiklikler var, yanı sims 2den bu zaman kadar ortaya cıkmış onemli teknolojisleri kullanmışlar. hacımler biraz tanımsız kalmış, oda "sitcom ışığı" yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 onun için hissedilmiyor dedim, yoksa illa ki fark vardır 5 yıllık oyunla arasında. ama ilk bakışta "vay be nerden nereye" dedirtmiyor yani ikinci oyunda olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar