Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 popoyeye katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 oh ciksin da oynayayim 3-4 gun doya doya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 wright EAden ayrilmis. http://content.usatoday.com/communities/gamehunters/post/2009/04/65236891/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Azmodai said: oh ciksin da oynayayim 3-4 gun doya doya sdf. Sonra karı deyince bize kızıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 tüh, wright gittiğine göre artık cacık olmaz sim city'den. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Sam said: tüh, wright gittiğine göre artık cacık olmaz sim city'den. :/ zaten cacık olmuştu son sürümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 fason yaptırmışlardı başka şirkete çünkü, maxis'e geri döner de wright adam eder diye ummuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bu gidişle sims, bir nevi sim city e dönecek zaten. anlattıklarına göre bu sefer içinde serbestçe dolaşabildiğimiz ve diğer insanların birbiriyle etkileşimi olan yaşayan bir kasaba yapmışlar, ona bir de şehir merkezi eklenir şimdi gökdelenler falan. yani kendi kurduğun şehrin içinde yaşama fırsatı verirler. artık diğer karakterleri random olarak nasıl yerleştirirler bilmem ama kassalar yaparlar herhalde. yada hepsi bir tarafa, en sonunda sims mmo olarak çıkar karşımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 e yaptılar zaten birkaç yıl önce mmo? patladı diye hatırlıyorum. sims sim city'e dönüşemez ama çok farklı konsept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sims online çıksın.secondlife tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sims online çıkmıştı zaten diye hatırlıyorum. ilk simsden 3-4 sene sonra olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 slm asl? muhabbetinden yalan oldu hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Sam said: fason yaptırmışlardı başka şirkete çünkü, maxis'e geri döner de wright adam eder diye ummuştum. http://forum.paticik.com/read.php?35,3685580,3685580#msg-3685580 CitiesXL'e gelsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hala çıkmadı mı o yaaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 cık.. 6 ayı falan daha var herhal. 2009eylül ekim diyorlardı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ohş 19 mayıs tatili + sims3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Çıkış tarihi 2 Haziran değil mi bu meretin, nasıl erken çıktı ki, eksik gedik sürüm olmasın? Genel bir hoşnutsuzluk var ayrıca okuduğum kadarıyla, koskoca Sims 3 sadece 5GB hem, System Requirements da baya düşük gözüktü. Laptop/eski bilgisayar ile oynayacak kızlara-çocuklara güzellik diye kasten yapmış da olabilirler tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yine oyunu açtım 20dk oynayabildim sıkılıp sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 düzgünmü bari setup fln boşa indirmeyelim ;p *cough* balon hesapla girip yazcaktım bunu afişe olduk iimi sfksjdflsdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 endless_night said: yine oyunu açtım 20dk oynayabildim sıkılıp sildim 20dk? karekteri ozenle yaratmaya kalksan 20dk ni alir, ev yapmak vs. falan, onu bile yapmadiysan cidden bu seri sana gore degil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 20dk'da ben rpg karakteri bile yapamıyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 oo kız kardeşime yeni oyun gelmiş, en son laptopuna dreamfall yüklemiştim onu bitirmeye uğraşıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Azmodai said: endless_night said: yine oyunu açtım 20dk oynayabildim sıkılıp sildim 20dk? karekteri ozenle yaratmaya kalksan 20dk ni alir, ev yapmak vs. falan, onu bile yapmadiysan cidden bu seri sana gore degil sdf. oyunu zaten sevmiyorum.yeni çıktı bakıyım falan diye indirdim normalde zaten oynamam adettendir diye indirip arşive aldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 oyun fena degil, grafikler sims 2 den biraz daha iyi, asil olay neighborhood'a hic cikmadan hareket edebilmek, o super olmus. Ama yeni serinin ilk oyunu oldugu icin cok cok cok az kiyafet, esya vs. var. Oyun bombos geldi son expansion pack'li sims 2 den sonra. Community yeni yeni seyler yapinca cekilir olur bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kızlar simsiki oynuyorum diyince ayıca gülemeyecek miyiz artık ? =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar