Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi para kasma yöntemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Guilden bi elemanla konusurken günlük 2k gold kastığını söyledi tabiki yöntemini sölemedi tabiki bende pek inanmadım.

Şimdi önerilerinizi bekliyorum.En iyi para kasma yöntemi nedir?Farmsa nasıl, nerde :)
Mesaj tarihi:
wotlk çıkmadan 8k gold um vardı ve hiçde bişe kasmadım doğal yetenek olsa gerek :D canım sendit wotlk yı bi yollasında ilk iş mamut almak olcak wow un ilk dolmuşçusu ben olacam!
Mesaj tarihi:
tabikide sans isin icinde ama birazda farm yapmak lazım herseyde oldugu gibi cloth vb. seyleri farmlamaktansa pet farmlamayı tercih ediyorum ben 1 tane dusunce 1kya satabiliyosun tabi o item dusene kadar cıkan trashlarda cabası
Mesaj tarihi:
Şu an için maden/kumaş/deri ve alakadar itemler aşırı rağbet görüyor casual oyuncularda palazlanıp raid etmeye başlayınca
muhtemelen jewelcraftlarda darpane moduna giricek. :)

//eklenti: bu arada mob farmla olabilir 300-350+ gph icecrownda vs
Mesaj tarihi:
Azure Whelpling
Crimson Whelpling
Emerald Whelpling
Captured Firefly
Dark Whelpling
Disgusting Oozeling

petler bunlar tabi serverına gore deyisebilir fiyatlar ama 500g-1500g arası satabilirsiniz

ilk captured firefly dustugunde 900gye satmıstım adam havalara ucmustu ucuza aldım die

edit: dusme oranlarının dusuk olduguna bakmayın lvlları cok dusuk oldugu icin captured dısında cok hızlı bir sekilde kesersiniz hatta aoe bir classla aynı anda 5 tane bile kolaylıkla alınır
Mesaj tarihi:
Regalya said:
Şu an için maden/kumaş/deri ve alakadar itemler aşırı rağbet görüyor casual oyuncularda palazlanıp raid etmeye başlayınca
muhtemelen jewelcraftlarda darpane moduna giricek. :)

//eklenti: bu arada mob farmla olabilir 300-350+ gph icecrownda vs

genjuros ki mid-realm su anda, gunluk 500g, jw daha 420lerde, bol bol saronite oreu ahden alıp parcalayıp yesil, mavi gemlerle gunluk 500+ gold. hatta bazen ahdeki butun madenı cekıp +20 goldla gerı koydugumda oluyor;)
Mesaj tarihi:
Raid zamani en iyi paraayı alchemy yapıyor böyle 1 hafta deli gibi herb farmlayıp onları potion elixir flaska çevirmiştim baktım haftada 3-4 k yapıyor 1 ay kastım 12k gold yaptım sonra çok baydı hergün sabah kalk ara akşama kadar herb...
Mesaj tarihi:
valla hazırda sermayen varsa ah'yi manipule etmek en iyisi, oturduğun yerden borsacı gibi para kırıyorsun. oturcan clothları, oreları ah'den çekip karla koyacaksın..tabi bunu yaparken şehirden çıkamıyorsun vakit alabiliyor baya.
  • Yeni Oluştur...