Chewy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Guilden bi elemanla konusurken günlük 2k gold kastığını söyledi tabiki yöntemini sölemedi tabiki bende pek inanmadım. Şimdi önerilerinizi bekliyorum.En iyi para kasma yöntemi nedir?Farmsa nasıl, nerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 maden + frozen orb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 gathering + questing ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 disko disko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Ben para kasma özürlüyüm her zman, sürekli başıma bela olur bu para kasma olayı zaten :). Tahminimce dailyler + gatherer dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 + ucuza al pahalıya sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 wotlk çıkmadan 8k gold um vardı ve hiçde bişe kasmadım doğal yetenek olsa gerek :D canım sendit wotlk yı bi yollasında ilk iş mamut almak olcak wow un ilk dolmuşçusu ben olacam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 begging. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 rare drop petler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 peki ya şans denen şey yoksa nası düşecek o rare drop petler püf noktası varda bilmiyozmu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 tabikide sans isin icinde ama birazda farm yapmak lazım herseyde oldugu gibi cloth vb. seyleri farmlamaktansa pet farmlamayı tercih ediyorum ben 1 tane dusunce 1kya satabiliyosun tabi o item dusene kadar cıkan trashlarda cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 çalışmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Pet farmlamak nedir nasıl yapılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Bu black hatchling wyrm ıvır zıvır la varya süs petleri , onları farmlayıp rahat 1200 g a fln satıyorlar benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Helcaraxe said: Bu black hatchling wyrm ıvır zıvır la varya süs petleri , onları farmlayıp rahat 1200 g a fln satıyorlar benim bildiğim eet aynen oyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 düşüyomu okadar ya ? :D şansa bağlı tabide bi dk ile 80 olursam onlardan kasayım şöle bir ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 nerde kasılıyor onlar ve lvl kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Şu an için maden/kumaş/deri ve alakadar itemler aşırı rağbet görüyor casual oyuncularda palazlanıp raid etmeye başlayınca muhtemelen jewelcraftlarda darpane moduna giricek. :) //eklenti: bu arada mob farmla olabilir 300-350+ gph icecrownda vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Azure Whelpling Crimson Whelpling Emerald Whelpling Captured Firefly Dark Whelpling Disgusting Oozeling petler bunlar tabi serverına gore deyisebilir fiyatlar ama 500g-1500g arası satabilirsiniz ilk captured firefly dustugunde 900gye satmıstım adam havalara ucmustu ucuza aldım die edit: dusme oranlarının dusuk olduguna bakmayın lvlları cok dusuk oldugu icin captured dısında cok hızlı bir sekilde kesersiniz hatta aoe bir classla aynı anda 5 tane bile kolaylıkla alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Regalya said: Şu an için maden/kumaş/deri ve alakadar itemler aşırı rağbet görüyor casual oyuncularda palazlanıp raid etmeye başlayınca muhtemelen jewelcraftlarda darpane moduna giricek. :) //eklenti: bu arada mob farmla olabilir 300-350+ gph icecrownda vs genjuros ki mid-realm su anda, gunluk 500g, jw daha 420lerde, bol bol saronite oreu ahden alıp parcalayıp yesil, mavi gemlerle gunluk 500+ gold. hatta bazen ahdeki butun madenı cekıp +20 goldla gerı koydugumda oluyor;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Raid zamani en iyi paraayı alchemy yapıyor böyle 1 hafta deli gibi herb farmlayıp onları potion elixir flaska çevirmiştim baktım haftada 3-4 k yapıyor 1 ay kastım 12k gold yaptım sonra çok baydı hergün sabah kalk ara akşama kadar herb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 valla hazırda sermayen varsa ah'yi manipule etmek en iyisi, oturduğun yerden borsacı gibi para kırıyorsun. oturcan clothları, oreları ah'den çekip karla koyacaksın..tabi bunu yaparken şehirden çıkamıyorsun vakit alabiliyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 F.cloth deli gibi para ediyor.40g'dan stackını alanlar bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 70den basladı frosmande ben o ara sattım bi 5-6 stacnk, su anda 30 civarı da duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar