Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 c* -_- niggazi _-_ c* -10 int doğdu,büyüdü ve nefes alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 nigazziyi dahil edemem, adi yasakli cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 maç istiyoruz azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 haftasonlari demistim :) gercek lig gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Basın açıklaması istiyoruz Azmo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Azmo benim ramço girdi mi takıma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Simdi soyle, ramco falan daha giremez, macta adam kaybedince veya yeni aldigim oyunculara verecegim o isimleri :) Daha 1 mac oynadik. Bu gece 2. macimizi oynamayi planliyorum, yarin da yeni mac raporu cikar. Basin aciklamasi da maalesef yok. Demec verecem moralde degilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Azmodai hoca sence bu maç kaç kaç biter? Ben üst oynamayı düşünüyorum. Tüm malvarlığımı sattım. Geçen hafta kaybettik bare bu hafta yatmasın kuponlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 rakibe ve hamzaya bagli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 niggazi çok kilit adamdı kaybeden takımlar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 haci ismini değiştir gel yedeklere :D Ayrıca buradan Hamza ya sesleniyorum olum birşey söyle adam gibi oynuyacaksan haber ver ona göre iddaaa oynuyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Antremanlarda hamzayı sakatlayıp devre dışı bırakıcaz. Birde hayret bişey o kadar pozisyona o adam nasıl sakatlanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Raki Uzun süre boks ringlerinde hüküm süren raki,arkadaşını ring sahasına gömerek öldüren Ivan Drago ismindeki boksörü son maçında yenerek intikamını almıştır,fakat o maçı izleyen bloodbowl ekibi ona reddedemeyeceği güzellikte bir teklif sunduktan sonra yolunu bu yönde çizmeye karar vermiştir. Ve hayat felsefesi de şudur ki: "Acı yok,acı yok,acı yok......" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 İnsanlar çok yaratıcı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben sakatmıyım bu maçta şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Maç günü geldi hadin sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bu gece oynayacagim macimi. hayirlisi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Noldu maç? Consicons lidıl cörk girebildi mi oyuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Benim post uçmuş arada o da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 senin post nasil ucmus? ben dokunmadim hic bir posta... allah allah :s mac update'i de bugun veya yarin gelecek insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Gimli said: Gûlyabani: Hor görüldü, aşağılandı, işsiz kaldı, unutuldu... Gûlyabani, hepinizi küçükken ödünüzü bokunuza karıştıran karakter. Evet o. Hani o karanlık bahçede çıkıp da yürüdüğü sahne. Hah bu o işte. Bir türk miti, vahşi, korkusuz, %100 yerli. Sakallı, dev, ayakları ters, insan eti yiyor. ahanda burda senin post? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 heh benim mallığım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Maç yalan oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Yok yok olmadi, maci yapacagim rakibi bekliyorum 4 gundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Genco doğuştan iki sol kolu vardır, ama sağlak olduğu için de hiçbi işi beceremez. Bunun üzüntüsüsüyle kendini allaha dine veren Genco hacı olmak için kabenin yolu tutar. ama zaten iki sol eli olan Gencoya kıl kapan hacı adayları bu şeytan yerine kabeyi taşlayınca linçten zor kurtulur. dayaktan sonra iyice budaya dönen Genco madem geldik bi görelim ne yapmış araplar diyerekten dolanırken palmiye adasında güneşlenen iki hristiyan misyoneri görür. bunlar Gencoya acıyıp tuttukları gibi amerikaya götürürler. vaftizdir vaazdır derken orada amerikan futboluyla tanışır. bonservislerle ortalama bir oyuncu olarak hayatını sürdürmektedir. camiada küçük hakan diye çağrılır. tuttuğu topa iki elle sarılır, ama çok da iyi sarılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar