kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 nası yok lan mutlaka çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 benim 33 tane dişim var (geçenlerde saydım 3 kere) evrimin canlı kanıtıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kermit said: nası yok lan mutlaka çıkar çıkmicak hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 çıkması lazım haksızlık yoksa milyrlarca insan o acıyı çekecek sen keyfine bakacan yok öyle rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 daha fazla bu meseleyi kurcalama. ÇIKMİCAK HİÇ HAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bende çıkmadı mı bu dişler nedir :D hiç arka tarafta bir derdim olmadı şükür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Olabiliyor bazen hiç çekmeye gerek kalmıyor ağıza tam oturursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sesu said: Olabiliyor bazen hiç çekmeye gerek kalmıyor ağıza tam oturursa. çok biliyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 vay be büyüdün de çektirdin.. zaman ne çabuk geçiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 beynim zonkluyo ya hem alt hem üst aynanda çıkıyo.vize haftası bütün geceler gündüzler uykusuz geçiyo.şu vizeler bitse gitcem kendi dişçime offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Çektirdikten sonraki ağrının onuncu günündeyim. Ne lanet birşeymiş. 1 i gitti elde kaldı 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 20'lik dişin çıkmaması gibi bi ihtimal varmı lan? hiç bende öle bi mevzu yokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 20 lik diş 70 lik votka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bugun 20 yaş dişimi çektirdim. :S su anda agzım kan dolu tüküremiyorum habire yutuyorum. doktor dişle uğraşırken irin akıyo fln dedi, ağzımda 5 tane parmak olduğu için o anda soramadım sonrada unuttum. nedir o irin iyimi kötümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yutma lan onu. bildigin iltihap o. tukur paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 aboo haddi hesabı yok yuttuklarımın 2 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 göbek deliğinden fışkırcak o irinler gece. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 uyuşukluk geçti deli gibi ağrıyo ve kan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar