Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 çektirdim canım acıyo cok fena lan... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yanağının ustunden buz tedavisi uygula. ben gecen sene cektirdim şişmedi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Overseer said: format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 format? oda ne olayki? :O bilgisayar ile diş arasındaki bağlantı? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 la bende geçenlerde çektirdim kamyon girmiş gibi şişti sırada sol taraftaki var.. çektirmeye tırsıyorum ama çektirmem lazım napsam lan tırsıyorum böhüüy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 eisenheim said: la bende geçenlerde çektirdim kamyon girmiş gibi şişti sırada sol taraftaki var.. çektirmeye tırsıyorum ama çektirmem lazım napsam lan tırsıyorum böhüüy lan aynı durumdayım ama bende sağlaki sırada...off fenayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 benim 24 lük dişler çıkmaya başladı asıl ondan sonra 27 lik dişler var o çok betermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Benim dişlerim hiç rahatsızlık vermiyo anneanne gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 geçmiş olsun benim de çektirmem lazım çok tırsınç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 sanırım bende de var bu 20lik dişten durup dururken dişim ağrıyo ama sırf diş değil tüm çenem istediğim zaman çektirebiliyormuyum bu dişi yoksa belirli bi düzeye kadar ilerlemesi gerekiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 git önce doktor o sana söylüyor : ) bir an önce cektirin yoksa dişleri yerinizden ugratıyor kayma oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ön dişlerini sıkıştırırsa kötü görüntü oluşur olmadan çektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 uuu beybi dikkat et uyuşturucunun etkisi ile dilini ısırma ben dişçi demesine rağmen ısırmışım eve geldiğimde farkettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 adı niye 20'lik diş, 20 yaşında çıkmamasına rağmen? çünkü; 20 kere öttürüyor bazılarını. bu adı zikredilen dişin çıkması için ağlayan, göz yaşı döken ne yiğitler gördüm. ilkokulda süt dişlerini banyoda kendi söken birisi olarak, ileriki yıllarda bu tip sorunlar yaşamadım ama. sadece arkadan gelen dişler, diş etini parçalarken çok sevdiğim kıtır ekmekten uzak kaldım. ne acaip lan düşünce, insan atın dişlerine bakıp değer biçiyor; ama at insanın dişine bakamıyor. niye? çünkü; çıkan dişine destan yazabileecek kadar artiz olan insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 23 e geldik daha yeni çıkıyorlar. 3 ü birden çıkmaya başladı. Şimdilik sadece oradaki diş eti acıyor. Merak ettiğim çektirmek zorunda mıyız? Bir sağlık problemine yol açar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 adam gibi çıkarsa niye çektiresin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Adamlığını bilsin! Acıtıyor=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ben kasımda mı ne çektirdim 2 tane; biri alt çenede yatık, biri üst çenede düz ama diş etinin altında. Çenemdeki yatık olan bikaç senedir yanağımı yırtıyodu fazla önemsememiştim bu seneye kadar. Ağrısı, acısı bi şey diil de, diğer sağlam dişleri zorlayıp çabuk çürümelerine neden olma gibi pis bi huyu var yirmiliklerin. Tabii düzgün çıkmıyolarsa. Eğer düzenli olarak gittiğin bi dişçin varsa ona bi görün derim. Yoksa da iyi bi tane edin kendine. Sonradan zorluk çıkarmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 eyer dis sorun vermezse sakin cektireyim demeyin zorunlu deyil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben dördünü birden 17 yaşımda çektirdim hiç acımadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/3585/trollus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ozaman RAKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 benim hiç yirmilik dişim yok :/ sdklfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar