Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
villa restoran veziroğlu kampüsünün içinde..
bi de yenisi açılmış şimdi odtü cafe'nin yerine vinsan'ı geçince hemen.ama gerek yok oralara yahu.

bi de ulan sanki yemek buluşması yapıyoruz he
Mesaj tarihi:
o dürüm truck'ın önündeki yolun karşısında benim evde,arada gidip yedim güzel bayağı,ama merkezde toplanalım daha rahat olur asdfsd

Yöre'yi sevmedim birde yemedim ama nedense sevemedim.Sahibini gördüm Porsche vardı altında dedim senin gibi dürümcü olmaz olsun(kıskandım aslında)

01 çakarız ya sdaf
Mesaj tarihi:
o zaman yarın buluşuyoruz,roket adam yanımda şuan biz varız,

şimdilik liste

ben
roket
letsgetthesunshine
tellos (belki gelirim demiş)
cthulu (gelirim demişti ama haberi yok asdf)

başka varsa roket'e ulaşın
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
o dürüm truck'ın önündeki yolun karşısında benim evde,arada gidip yedim güzel bayağı,ama merkezde toplanalım daha rahat olur asdfsd

Yöre'yi sevmedim birde yemedim ama nedense sevemedim.Sahibini gördüm Porsche vardı altında dedim senin gibi dürümcü olmaz olsun(kıskandım aslında)

01 çakarız ya sdaf

oha adam dibimde oturuyor. ben kaptandayım =) halısaha maçlarından sonra gidip orda dürüm yerim ya da otogara falan giderken.Ama en güzeli yöre var eve söylüyorum onunkiler güzel.
Mesaj tarihi:
ahhah blackle komşuymuşuz :D

ek : ben yarın istanbula dönüyorum , o sebep katılamam. bi dahaki buluşmayı pzt veya salı günü yaparsak kesin gelirim :)
Mesaj tarihi:
=) yok ben mersin-istanbul-izmit arası takılıyorum genelde istanbul'da oluyorum ama.

kaptan da migros a yakın oturuyorum kocaman bi dönel kavşak var ya orada =) göbekte bağırın ben sizi alırım.
  • Yeni Oluştur...