Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 villa restoran veziroğlu kampüsünün içinde.. bi de yenisi açılmış şimdi odtü cafe'nin yerine vinsan'ı geçince hemen.ama gerek yok oralara yahu. bi de ulan sanki yemek buluşması yapıyoruz he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 lan toplananlara baksan yarısı sen ve ben gibi yemek ve alkol olmayacakta entel dantel cafeler mi olucakdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 olm tamam da 2 sayfa gün mün konuşmak yok nerde yemek yesek muhabbeti var bildiğin.. biri de der adanacılar pasajı eahda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 o dürüm truck'ın önündeki yolun karşısında benim evde,arada gidip yedim güzel bayağı,ama merkezde toplanalım daha rahat olur asdfsd Yöre'yi sevmedim birde yemedim ama nedense sevemedim.Sahibini gördüm Porsche vardı altında dedim senin gibi dürümcü olmaz olsun(kıskandım aslında) 01 çakarız ya sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ana halı saha maçlarından sonra sendeyim (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 babo ayarlayalım bir maç,pek iyi oynayamam ama içimdeki futbol aşkı işte asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 biz her hafta yapıyoruz özay'da hemen senin evin yukarısı..bizim eve de çok uzak bi bilsen.. anladın sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 euhueha gelirsin gelirsin :D yalnız buluşma topiğinde buluşma dışında herşeyi konuşuyoruz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 evet bi tek cocugun adı konmadı o da ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Bu sefer meyhaneye gitmeyelim. Zoma falan da gitmeyelim yauv dopinge gidelim, bi entelliğimiz bi kalitemiz olsun yaani diil mi sdflk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 18 Aralık Perşembe, öğle saatlerinden itibaren istediğiniz bi ara. Uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Perşembe uyar zira cuma ekemeyeceğim bi ders var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 o zaman yarın buluşuyoruz,roket adam yanımda şuan biz varız, şimdilik liste ben roket letsgetthesunshine tellos (belki gelirim demiş) cthulu (gelirim demişti ama haberi yok asdf) başka varsa roket'e ulaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 DarKRideR said: o dürüm truck'ın önündeki yolun karşısında benim evde,arada gidip yedim güzel bayağı,ama merkezde toplanalım daha rahat olur asdfsd Yöre'yi sevmedim birde yemedim ama nedense sevemedim.Sahibini gördüm Porsche vardı altında dedim senin gibi dürümcü olmaz olsun(kıskandım aslında) 01 çakarız ya sdaf oha adam dibimde oturuyor. ben kaptandayım =) halısaha maçlarından sonra gidip orda dürüm yerim ya da otogara falan giderken.Ama en güzeli yöre var eve söylüyorum onunkiler güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Sen Mersin de değil miydin ya? Bu arada sexdrugsrocknroll ve tunch ve Desqpio ve axedice ve senko ya da mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Bulusuyo muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ahhah blackle komşuymuşuz :D ek : ben yarın istanbula dönüyorum , o sebep katılamam. bi dahaki buluşmayı pzt veya salı günü yaparsak kesin gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 =) yok ben mersin-istanbul-izmit arası takılıyorum genelde istanbul'da oluyorum ama. kaptan da migros a yakın oturuyorum kocaman bi dönel kavşak var ya orada =) göbekte bağırın ben sizi alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ahhah tam komşu. c-5teyim ben de, birazdan çıkar bağırırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 lokal kapanmasaydı ve hasta olmasaydım içmeye davet ederdim. f24 benim. ama bilmiyorum hangisi nerde =) pek zaman geçirmiyorum kaptanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yarın konser var,kimseye sms atamadım haber edemed,m.. buluşulursa bi şekilde kaçıp geliriz biz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 e kadro tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Kaçta nerde olucaksınız? Ben bi ihtimal yarın izmitte olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 izmitten dalga motoru gönderin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ee buluşursak beni arayın şuan okuldan giriyorum nete,evde de net yok :) Zaten para çekmeye merkeze inecektim de duruma göre merkezde kalır sizi beklerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar