Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Aşmak ile intiharın ne ilgisi var, er geç öleceğiz zaten, senin söylediğin tanrı yok, öyleyse ahret yok ki bu demektir ki hayatın anlamı yok, hadi çocuklarımızı öldürelim demek kadar şaçma. Hayatın ile yapabileceğin en iyi şey onu yaşamak.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 SUICIDE I HAVE ALREADY DIED IT'S JUST THE FUNERAL I'VE BEEN WAITING FOR
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Rawkon said: lcd değil. lsd. lcd ekran, plazmanın bi düşüğü. ne mi kullanıyorum? direkt sizi kullanıyorum; insaniları, yaşamı, sistemi. ya da siz beni ve benim gibileri kullandığını için bu hale geldik. makara olsun diye lcd dedim zaten pffff ya daraldım ben ama suanki durumun varya yeni kişiliği oturmuş birinin zeitgeist izlemesinden 5 dk sonraki durum var sende sakin brotha akışına bırak
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Abi "yaşasın herkesten farklı düşünüyorum herkesten farklıyım" tribini izlemek çok zevkli cidden.
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Rawkon said: lcd değil. lsd. lcd ekran, plazmanın bi düşüğü. agizmda lastik vardi bogazima kacti ahahahahah.. bu arada forum hesabinizin da intihar etmesini istemiyorsaniz ofensif olmayin uyelere karsi.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 mesela biz hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz, hepimizin aklı fikri aynı. ufcık büle cark falan. sn bu evrenın bi özgünü olarak yaşamama hakkını kazanmışsın bile evlat.
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 viole said: agzında lastikmi vardı evet, latex.. *grrrcc*
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 viole said: agzında lastikmi vardı bana küçükken lastik çiğneme kanser olursun derlerdi
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ulan adamlara diyoruz intihar ettik, ölümden döndük; kendimizi kestik biçtik, 15 dakika boyunca sıcak su altında kan akıttık, bilinç kaydı, ardından 20 dikiş yedik. ama adamların kafa basmıyo. 3 karış 5 karış işte, anca algılıyo demek ki... ama hala kendinizi büyük bok sanıp "ergensin, zeytgeyzt izlemişsindir, çok şey biliyosun sus sen konuşma" diyor. vallahi bravo ne diyim. forum olarak aranızda para biriktirip bana bi silah ayarlayın (beyin patlatıcısından), ben de o eleman gibi canlı yayında kafatasımı monitöre yapıştırmazsam Rawkon değilim.
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 peki elinde tüm dünyayyı havaya uçuracak bir düğme olsa basar mısın?
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 o soruyu bana sorduysan; hayır basmam. intiharla cinayet arasında büyük fark var, bunun bilincindeyim.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 aga intihar ettim, farkliyim, superim hayati yaladim yuttum tripleri sende, biz oylesine takiliyoruz dunyada.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 abi sen intahar ediceksin tek eksiğin ateşli silahmı?
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 adminlerin yazdıkları sildikleri mesajın altında değiştirildi diye gözükmüyo be ne güzel(:P) bencede karaborsa zor bulur ehe edik:aa yazıyomuş
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yok nedanko onu elle ekledi small fontta
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 editlenen mesaja dokundurma yapan bizden değildir.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Rawkon said: ulan adamlara diyoruz intihar ettik, ölümden döndük; kendimizi kestik biçtik, 15 dakika boyunca sıcak su altında kan akıttık, bilinç kaydı, ardından 20 dikiş yedik. HELAL OLSUN!
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 elesso said: yok nedanko onu elle ekledi small fontta yok nedanko onu elle ekledi css'le
Öne çıkan mesajlar