Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet üzerinden canlı intihar

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Aşmak ile intiharın ne ilgisi var, er geç öleceğiz zaten, senin söylediğin tanrı yok, öyleyse ahret yok ki bu demektir ki hayatın anlamı yok, hadi çocuklarımızı öldürelim demek kadar şaçma.

Hayatın ile yapabileceğin en iyi şey onu yaşamak.
Mesaj tarihi:
Rawkon said:
lcd değil. lsd. lcd ekran, plazmanın bi düşüğü.

ne mi kullanıyorum? direkt sizi kullanıyorum; insaniları, yaşamı, sistemi.
ya da siz beni ve benim gibileri kullandığını için bu hale geldik.

makara olsun diye lcd dedim zaten pffff

ya daraldım ben ama
suanki durumun varya yeni kişiliği oturmuş birinin zeitgeist izlemesinden 5 dk sonraki durum var sende
sakin brotha
akışına bırak
Mesaj tarihi:
Rawkon said:
lcd değil. lsd. lcd ekran, plazmanın bi düşüğü.

agizmda lastik vardi bogazima kacti ahahahahah..

bu arada forum hesabinizin da intihar etmesini istemiyorsaniz ofensif olmayin uyelere karsi.
Mesaj tarihi:
mesela biz hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz, hepimizin aklı fikri aynı.

ufcık büle cark falan.

sn bu evrenın bi özgünü olarak yaşamama hakkını kazanmışsın bile evlat.
Mesaj tarihi:
ulan adamlara diyoruz intihar ettik, ölümden döndük; kendimizi kestik biçtik, 15 dakika boyunca sıcak su altında kan akıttık, bilinç kaydı, ardından 20 dikiş yedik. ama adamların kafa basmıyo. 3 karış 5 karış işte, anca algılıyo demek ki...

ama hala kendinizi büyük bok sanıp "ergensin, zeytgeyzt izlemişsindir, çok şey biliyosun sus sen konuşma" diyor. vallahi bravo ne diyim.

forum olarak aranızda para biriktirip bana bi silah ayarlayın (beyin patlatıcısından), ben de o eleman gibi canlı yayında kafatasımı monitöre yapıştırmazsam Rawkon değilim.
Mesaj tarihi:
adminlerin yazdıkları sildikleri mesajın altında değiştirildi diye gözükmüyo be ne güzel(:P)
bencede karaborsa zor bulur ehe

edik:aa yazıyomuş
  • Yeni Oluştur...