Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jilet işiyorum :(

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

sistitim sanırım. 3-4 yıldır böyle vuruyor arada bir yahu ne öküzüm bi doktora git artık di mi.

biraz önce ömrümde yaşamadıgım bi acıyı tattım resmen jilet işedim. hayır daha fazla ayrıntıya da girmek istemiyorum normal bir işeme de değildi kesinlikle.
gözlerimden yaş geldi. tabii bunun taşı var kumu var onları bilemem ama şimdilik bu acı bana yetti bana.
allah düşmanıma vermesin diyorum.
inşallah doktora da gidicem artık bi.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:
sistitim sanırım. 3-4 yıldır böyle vuruyor arada bir yahu ne öküzüm bi doktora git artık di mi.

biraz önce ömrümde yaşamadıgım bi acıyı tattım resmen jilet işedim. hayır daha fazla ayrıntıya da girmek istemiyorum normal bir işeme de değildi kesinlikle.
gözlerimden yaş geldi. tabii bunun taşı var kumu var onları bilemem ama şimdilik bu acı bana yetti bana.

Yeşil yol film'in de Tom hanks'in yaşadığı şorun...

Küçükken bir kere banada olmuştu felaket bir acı işeyemedim bende. Allahtan çok gelmemişti sonra yattım uyandığımda gecmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
idrar yollari iltahapliyken tas dusurmek sanirim intihar sebebi olabilir.

abimden biliyorum
ilk defa abimi öyle gördüm
gece işten geldiğmde bi baktım kıvranıyo yatakta..
dedim yürü gidiyorz hastaneye..

iltihap var ve taş düşürüyosun muhtemelen.. geçmiş olsn

ayyynısı kaynımda var..çekme yapıyo.. eveet
Sosyal ağlarda paylaş

yaw gidicem doktora. ama hep oluo bana bi oluo sonra 1-2 ay rahatım belki 5-6 ay olmadıgı da olmuştur o yüzden hep aa ayakları üşütmüştüm heralde gitmiyim artık fln diodum. ama bu seferki sanırım eşik noktamdı. bugün bile hep ağrı vardı. tanıdık doktor yurtdışından geldiği an gidiyorum.

prostat kanseri lafı falan duydum hayatımın baharında elveda demeyeyim dünyaya aman diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
Black-ice said:

Yeşil yol film'in de Tom hanks'in yaşadığı şorun...

Küçükken bir kere banada olmuştu felaket bir acı işeyemedim bende. Allahtan çok gelmemişti sonra yattım uyandığımda gecmişti.

Ben o adamın Prostatı var sanmışdım, kesik kesik işeme ve işeyememe prostat belirtisi değil mi ? Büyüyen prostat idrar kesesine ve idrar yoluna baskı yapmakda dolayısı ile daralan yol sebebi ile kesik kesik işemekde eleman. Hatta cinsel hayatıda yokdu adamın buda prostat kaynaklı yine ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...