Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 sistitim sanırım. 3-4 yıldır böyle vuruyor arada bir yahu ne öküzüm bi doktora git artık di mi. biraz önce ömrümde yaşamadıgım bi acıyı tattım resmen jilet işedim. hayır daha fazla ayrıntıya da girmek istemiyorum normal bir işeme de değildi kesinlikle. gözlerimden yaş geldi. tabii bunun taşı var kumu var onları bilemem ama şimdilik bu acı bana yetti bana. allah düşmanıma vermesin diyorum. inşallah doktora da gidicem artık bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 abi jilet işemek derken? bu konuda cahilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 asit işemek de olabilir. biri demişti öyle kalmış aklımda. o tarz bişey işte. ölüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 HayırLısı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 idrar yollari iltahapliyken tas dusurmek sanirim intihar sebebi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Apaçık bir teşhisi vardı onun ama hatırlamıyorum; acilen doktor yoluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 prostattanda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 sürekli çişin geliyor mu? Gittiğinde çişin olmasına rağmen yapamıyor veya çok az yapıyor musun? eğer bunlar varsa idrar yollarını üşütmüşsün.Kış geldi normaldir olabilir. Tabi yine de doktora git.En sağlıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 taş varsa olabilir, o sebeple ameliyat olan bi arkım anlatmıştı da çok feciymiş çok. literatürdeki en şiddetli ağrı olarak geçiyormuş. gir bi görün acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 idrar yollarında iltihaplanma, prostat, taş yada cinsel yoldan buluşan birşey olabilir, yani birsürü cevap olabilir. Buradan sorucağına bir doktora gitmen gerekir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 prostat kanseri belirtiside olabilir,yada kalın bağırsağında bulunan bi tümor mesaneye baskı yapıyoda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 çok fazlai soguk sıvı tüketmekten de oluyor.bu aralar eger çok tuketiyosan kolaya falan ara ver bi kaç gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 off konuyu adam akılı okuyamadım bile nasıl bir empati bapğı kurduysam.. geçmiş olsun en kısa zamanda bir doktora görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 mediiic! doktora gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Black-ice said: sistitim sanırım. 3-4 yıldır böyle vuruyor arada bir yahu ne öküzüm bi doktora git artık di mi. biraz önce ömrümde yaşamadıgım bi acıyı tattım resmen jilet işedim. hayır daha fazla ayrıntıya da girmek istemiyorum normal bir işeme de değildi kesinlikle. gözlerimden yaş geldi. tabii bunun taşı var kumu var onları bilemem ama şimdilik bu acı bana yetti bana. allah düşmanıma vermesin diyorum. inşallah doktora da gidicem artık bi. Yeşil yol film'in de Tom hanks'in yaşadığı şorun... Küçükken bir kere banada olmuştu felaket bir acı işeyemedim bende. Allahtan çok gelmemişti sonra yattım uyandığımda gecmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 geçmiş olsun cocugun bırıde idrar bıttıkten sonra kan geldıgını sölemişti doktora falan gıtmıs o muhabetten dolayı sonuçları bekliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 anneniz size yalın ayak gezmeyin der ya. ondan oluyo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 aquila said: idrar yollari iltahapliyken tas dusurmek sanirim intihar sebebi olabilir. abimden biliyorum ilk defa abimi öyle gördüm gece işten geldiğmde bi baktım kıvranıyo yatakta.. dedim yürü gidiyorz hastaneye.. iltihap var ve taş düşürüyosun muhtemelen.. geçmiş olsn ayyynısı kaynımda var..çekme yapıyo.. eveet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Sabun kaçmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 aa sistit dünyanın en kötü hastalığı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Dostum bu özelliğinle demir-çelik piyasasını alt üst edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yaw gidicem doktora. ama hep oluo bana bi oluo sonra 1-2 ay rahatım belki 5-6 ay olmadıgı da olmuştur o yüzden hep aa ayakları üşütmüştüm heralde gitmiyim artık fln diodum. ama bu seferki sanırım eşik noktamdı. bugün bile hep ağrı vardı. tanıdık doktor yurtdışından geldiği an gidiyorum. prostat kanseri lafı falan duydum hayatımın baharında elveda demeyeyim dünyaya aman diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 olm daha porcupine çalcaz nereye uheuahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Masticore said: Black-ice said: sistitim sanırım. 3-4 yıldır böyle vuruyor arada bir yahu ne öküzüm bi doktora git artık di mi. biraz önce ömrümde yaşamadıgım bi acıyı tattım resmen jilet işedim. hayır daha fazla ayrıntıya da girmek istemiyorum normal bir işeme de değildi kesinlikle. gözlerimden yaş geldi. tabii bunun taşı var kumu var onları bilemem ama şimdilik bu acı bana yetti bana. allah düşmanıma vermesin diyorum. inşallah doktora da gidicem artık bi. Yeşil yol film'in de Tom hanks'in yaşadığı şorun... Küçükken bir kere banada olmuştu felaket bir acı işeyemedim bende. Allahtan çok gelmemişti sonra yattım uyandığımda gecmişti. Ben o adamın Prostatı var sanmışdım, kesik kesik işeme ve işeyememe prostat belirtisi değil mi ? Büyüyen prostat idrar kesesine ve idrar yoluna baskı yapmakda dolayısı ile daralan yol sebebi ile kesik kesik işemekde eleman. Hatta cinsel hayatıda yokdu adamın buda prostat kaynaklı yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 yeşil yol da iltahap var diyorlardı filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar