Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankaragücü-Fenerbahçe maçı hakemi degistirildi

hozceri

Öne çıkan mesajlar

"FB seni istedi de atandın ben duyum aldım, ben yine de sana güveniyorum aslansın kaplansın" demiş Aydın efendi hakeme sözde. İstediğimiz hakemle de sürekli puan kayıpları yaşamışız, kırmızı kart görmüşüz falan. Aziz şimdi de sadomazo oldu herhalde.

Bu senaryoya inanan salaklar var işin kötüsü, vah ülkem.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
"FB seni istedi de atandın ben duyum aldım, ben yine de sana güveniyorum aslansın kaplansın" demiş Aydın efendi hakeme sözde. İstediğimiz hakemle de sürekli puan kayıpları yaşamışız, kırmızı kart görmüşüz falan. Aziz şimdi de sadomazo oldu herhalde.

Bu senaryoya inanan salaklar var işin kötüsü, vah ülkem.

bu yüzden de arasa yanlış. inananlar olması normal ama aramak ne yani.
Sosyal ağlarda paylaş

İnanmanın nesi normal? Olayın özeti hafiften;

- Atanan hakem bize uğursuz gelen bir hakem, ama sözde biz bu hakemi satın almışız, ya da atanmasını istemişiz.
- Sonra rakip takımın başkanı hakemi arıyor, hesapta (kamuoyuna açıklandığı kadarıyla) "aslansın kaplansın" diyor. Bu kadar dediyse bile psikolojik baskı/etkileme olur zaten, daha fazlası yaşandıysa onu da bilmiyoruz.
- Federasyonun haberi olunca gayet mantıklı, kurallı ve etiğe uygun şekilde maça başka hakem veriliyor ki etkilenme veya şüpheler olmasın.

Şimdi bu olayda son laf edilmesi gereken taraf bizken, kuyruk acıları devreye giriyor ve gene laf yiyoruz. Hatta o kadar ki, Polat bu sefer tüpçüden önce atlamayı başarıyor olaya. Bu olay sonradan ortaya çıksa "heue ne güzel olmuş", kendi başlarına gelse "OHA NASI YAEAEAEAEAE İSTİFA AYDIN TFF" diyecek insanlar gelip burada ikiyüzlülük yapıyorlar.

Bu mu normal, yapma etme :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu ülkedeki insanlar kömüre ve boş sözlere inanır, hakaretlere ses çıkarmazsa bunuda normal karşılar.

tüpçü dediğin adam mustafa denizliden sonra 1 kere bişey demedi. demicek bencede.

fenere neden laf atılsınki. fenere laf atan olmadı ki şurda.

ayrıca ilk defa hakemede telefon edilmedi.

olay sonuna kadar rezalet. ama bu cemal aydın'ın rezaleti.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer bu cemal aydına bir ceza vs verilmezse yazıklar olsun TFF ye. göya avrupanın sayılı liglerinden olmak için futbolumuzu geliştirmek için çalışıyoruz diyorlar hala eski mantık 5 para etmez işlerle uğraşan başkanlar. böyle birşeyi kim yaprasa yapsın cezasını çekmeli. ister adnan polat ister aziz yıldırım diğer tüm klüplerin başkanları bu hakemler üzerinden polemik yapmayı bırakmalı bunun gibi telefon görüşme vs içinde ağır yaptırımlar uygulanmalı.

TFF de adam gibi çalışın artık. adam gibi hakem yetiştirin. fifa ya gönderebilecek düzeyde 1-2 hakem zor yetişriyorsun 70 milyonluk ülkeden. maaşlarını artır , profesyonel bir meslek olarak yaptır hakemliği artık şu tartışmalar bir son bulsun allah rızası için.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
nocom said:
Zegna said:
toggie said:
o değil de ankara çakarsa neler olur asdfdsf.

size 4 tane caktık ne olduysa bize de o olur :)

caktık , koyduk vs gibi kelimeler 30 kasım gunu serbest mi zegna ?

size biz cakacagimiz icin neden olmasin sdfg.

tamam o zaman kimse yazmasın bu tür kelimeleri :)
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
Zegna said:
toggie said:

ben toggieye verdim cevabı aynı uslupta şakayla karısık takılarak, hemen DRAMA yapmayın.

gerci 30 kasımda bjk yenilse nolcakki kendı takımı hakkında konusmayan birisin, 30 kasımda eger bjk yenilirse 14. haftada fenerbahce su macta soyle yapmıstı hakem penaltı ve sarı vermemisti filan dersin ornekleri mevcurt nasıl olsa eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
nocom said:
Zegna said:
toggie said:

ben toggieye verdim cevabı aynı uslupta şakayla karısık takılarak, hemen DRAMA yapmayın.

gerci 30 kasımda bjk yenilse nolcakki kendı takımı hakkında konusmayan birisin, 30 kasımda eger bjk yenilirse 14. haftada fenerbahce su macta soyle yapmıstı hakem penaltı ve sarı vermemisti filan dersin ornekleri mevcurt nasıl olsa eheh

Drama yapmıyorum, hah insanlar beşiktaş hakkında ileri geri konuşurken susmam. Beşiktaş topiclerine bir bakmanı öneririm gs li ve fb lilerin neler yazdığını. 30 kasımda yenilmek mi ? hemde fenere ? hiç sanmıyorum ben rahatım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...