toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 hadi ya hala kavga cıkmadı bu baslıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 fenerliler barutu döşemiş bizden kıvılcım bekliyorlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 eet lehman brothers da fener yüzünden battı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 toggie said: hadi ya hala kavga cıkmadı bu baslıkta. konuşma fener hakkında ileri geri bık bık bık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 "FB seni istedi de atandın ben duyum aldım, ben yine de sana güveniyorum aslansın kaplansın" demiş Aydın efendi hakeme sözde. İstediğimiz hakemle de sürekli puan kayıpları yaşamışız, kırmızı kart görmüşüz falan. Aziz şimdi de sadomazo oldu herhalde. Bu senaryoya inanan salaklar var işin kötüsü, vah ülkem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Baggio said: "FB seni istedi de atandın ben duyum aldım, ben yine de sana güveniyorum aslansın kaplansın" demiş Aydın efendi hakeme sözde. İstediğimiz hakemle de sürekli puan kayıpları yaşamışız, kırmızı kart görmüşüz falan. Aziz şimdi de sadomazo oldu herhalde. Bu senaryoya inanan salaklar var işin kötüsü, vah ülkem. bu yüzden de arasa yanlış. inananlar olması normal ama aramak ne yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 İnanmanın nesi normal? Olayın özeti hafiften; - Atanan hakem bize uğursuz gelen bir hakem, ama sözde biz bu hakemi satın almışız, ya da atanmasını istemişiz. - Sonra rakip takımın başkanı hakemi arıyor, hesapta (kamuoyuna açıklandığı kadarıyla) "aslansın kaplansın" diyor. Bu kadar dediyse bile psikolojik baskı/etkileme olur zaten, daha fazlası yaşandıysa onu da bilmiyoruz. - Federasyonun haberi olunca gayet mantıklı, kurallı ve etiğe uygun şekilde maça başka hakem veriliyor ki etkilenme veya şüpheler olmasın. Şimdi bu olayda son laf edilmesi gereken taraf bizken, kuyruk acıları devreye giriyor ve gene laf yiyoruz. Hatta o kadar ki, Polat bu sefer tüpçüden önce atlamayı başarıyor olaya. Bu olay sonradan ortaya çıksa "heue ne güzel olmuş", kendi başlarına gelse "OHA NASI YAEAEAEAEAE İSTİFA AYDIN TFF" diyecek insanlar gelip burada ikiyüzlülük yapıyorlar. Bu mu normal, yapma etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bu ülkedeki insanlar kömüre ve boş sözlere inanır, hakaretlere ses çıkarmazsa bunuda normal karşılar. tüpçü dediğin adam mustafa denizliden sonra 1 kere bişey demedi. demicek bencede. fenere neden laf atılsınki. fenere laf atan olmadı ki şurda. ayrıca ilk defa hakemede telefon edilmedi. olay sonuna kadar rezalet. ama bu cemal aydın'ın rezaleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 o değil de ankara çakarsa neler olur asdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 eğer bu cemal aydına bir ceza vs verilmezse yazıklar olsun TFF ye. göya avrupanın sayılı liglerinden olmak için futbolumuzu geliştirmek için çalışıyoruz diyorlar hala eski mantık 5 para etmez işlerle uğraşan başkanlar. böyle birşeyi kim yaprasa yapsın cezasını çekmeli. ister adnan polat ister aziz yıldırım diğer tüm klüplerin başkanları bu hakemler üzerinden polemik yapmayı bırakmalı bunun gibi telefon görüşme vs içinde ağır yaptırımlar uygulanmalı. TFF de adam gibi çalışın artık. adam gibi hakem yetiştirin. fifa ya gönderebilecek düzeyde 1-2 hakem zor yetişriyorsun 70 milyonluk ülkeden. maaşlarını artır , profesyonel bir meslek olarak yaptır hakemliği artık şu tartışmalar bir son bulsun allah rızası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kartal fırat fb-bjk maçına saklanıyomuş şimdi derbiyi kim yönetecek sorusu gündemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 toggie said: o değil de ankara çakarsa neler olur asdfdsf. size 4 tane caktık ne olduysa bize de o olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 zegna gol gol gol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Zegna said: toggie said: o değil de ankara çakarsa neler olur asdfdsf. size 4 tane caktık ne olduysa bize de o olur :) caktık , koyduk vs gibi kelimeler 30 kasım gunu serbest mi zegna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 herkeslerde bir ayar yarışı sonu hayır olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 nocom said: Zegna said: toggie said: o değil de ankara çakarsa neler olur asdfdsf. size 4 tane caktık ne olduysa bize de o olur :) caktık , koyduk vs gibi kelimeler 30 kasım gunu serbest mi zegna ? size biz cakacagimiz icin neden olmasin sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 biz çakarsak serbest yoksa yasak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Azmodai said: nocom said: Zegna said: toggie said: o değil de ankara çakarsa neler olur asdfdsf. size 4 tane caktık ne olduysa bize de o olur :) caktık , koyduk vs gibi kelimeler 30 kasım gunu serbest mi zegna ? size biz cakacagimiz icin neden olmasin sdfg. tamam o zaman kimse yazmasın bu tür kelimeleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 çakan çakmak çakar çakmak çakanka çakar derbinin hakemi bünyamin gezer. fırat aydınus olucaktı ama o iş yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 çakmak çakmaya geldik, kına yakmaya geldik ayşe teyze ağlama kızın almaya geldik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 nocom said: Zegna said: toggie said: o değil de ankara çakarsa neler olur asdfdsf. size 4 tane caktık ne olduysa bize de o olur :) caktık , koyduk vs gibi kelimeler 30 kasım gunu serbest mi zegna ? ben toggieye verdim cevabı aynı uslupta şakayla karısık takılarak, hemen DRAMA yapmayın. gerci 30 kasımda bjk yenilse nolcakki kendı takımı hakkında konusmayan birisin, 30 kasımda eger bjk yenilirse 14. haftada fenerbahce su macta soyle yapmıstı hakem penaltı ve sarı vermemisti filan dersin ornekleri mevcurt nasıl olsa eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 BiTcH_oFBaT said: derbinin hakemi bünyamin gezer. fırat aydınus olucaktı ama o iş yalan oldu. derbinin hakemi açıklandı. bünyamin gezer gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Zegna said: nocom said: Zegna said: toggie said: o değil de ankara çakarsa neler olur asdfdsf. size 4 tane caktık ne olduysa bize de o olur :) caktık , koyduk vs gibi kelimeler 30 kasım gunu serbest mi zegna ? ben toggieye verdim cevabı aynı uslupta şakayla karısık takılarak, hemen DRAMA yapmayın. gerci 30 kasımda bjk yenilse nolcakki kendı takımı hakkında konusmayan birisin, 30 kasımda eger bjk yenilirse 14. haftada fenerbahce su macta soyle yapmıstı hakem penaltı ve sarı vermemisti filan dersin ornekleri mevcurt nasıl olsa eheh Drama yapmıyorum, hah insanlar beşiktaş hakkında ileri geri konuşurken susmam. Beşiktaş topiclerine bir bakmanı öneririm gs li ve fb lilerin neler yazdığını. 30 kasımda yenilmek mi ? hemde fenere ? hiç sanmıyorum ben rahatım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yenersekte banlanıcam yenilirsekte =) evet kafam güzel gelicem çok pis holiganlık yapıcam! nocom sende kasma hacı hertürlü banlanıcaz tartışırken peygamber sabrı olması gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar