Mortis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Asteroth said: "The Spanish Inquisiton" ismini öneriyorum Guild ismi olarak. "NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!!!" naralarıyla saldırırız. Spanish değil de sadece "Inquisition" olabilir bence. Güzel konsept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Inquisition? Neye Inquisition :P Kime engizisyon yapiyoruz ve ne olmalari icin yapiyoruz :D The Crimson Horde yakisikli oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 siz bilirsiniz canım, ben her türlü varım. RP olaylarına da girmek istiyorum baya, onu dışarda yaparım olmadı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Crimson horde güzel olmuş bence.Merc,korsan her türlü uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ubik said: siz bilirsiniz canım, ben her türlü varım. RP olaylarına da girmek istiyorum baya, onu dışarda yaparım olmadı. =) Crimson Horde isimli, Duchy of Wessexin altinda yer alan ve Kingdom of Hyperion adini tasiyan bir allianceta rp yapmayacaksin da NERDE yapacaksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 crimson horde iyidir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ben rp yapmam, kafa keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 isim türkçe olmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Kizil Ordu? sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 osmanlılar mesela asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 HARIKA HERIFLER dusunmustuk ama nedense bazi insanlar begenmemisti :P sddfg neyse cok buyuk bir itiraz gelmezse bu hafta icinde The Crimson Horde'u aliriz tescilletiriz misler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 elesso said: osmanlılar mesela asd yok o olmaz yaw rple alakali deyil ama hizbullah olur bak hemde guzel olur al sana rp gibi olur :) yok oda olmadi baska bi teror orgutu ismi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 The Crimson Horde guzel ya, cok cok janjanli ve ustun bir oneri gelmezse, pazar gunu veya p.tesi domaini vs. alip baslayacam. Ciddiyiz arkadaslar, oyuna saglam girmek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 google a yazdınmı hiç o dediğin ismi azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 "the" koymadan direkt "crimson horde" desek :p Hatta banner felan da oluşturmak lazım. böle alevli, yanar dönerli. Denize yayılma işi başta zor bence önce kara da bi dişimizi gösterirsek. Sonra gemi ve gemiler alabilecek ekonomik duruma ulaşırız. Zaten gerisi oyun içerisinde gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ya biz kuralim, theli da olur thesiz da, bakariz ona... denize hemen acilamayiz zaten, gemiler falan oyle kolay bulunmaz hemen ama zamanla bir berber chapterimiz neden olmasin? :D heycan yaptirdi bu oyun bana yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 elesso said: google a yazdınmı hiç o dediğin ismi azmo bir kac tane wow ve mud guildi ismi cikiyor, nolacak arkadasim. Biz de Crimson Horde koyariz, veya cok kizarsak RED HORDE koyariz olur biter. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Emo Crushers olsun bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 niye crimsonda red deyil ?? bide sanirim 60% i craftingci o zaman industrili birsey daha iyi olmazmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 60% rakkamina nasil ulastin, listedekilerin 3/4 u daha buraya gorus bildirmedi ne oynayacagina dair sdfg. ayrica RED HORDE kulaga iyi gelmiyor, Crimson iyidir. Ama biz hristiyan tanrisina falan tapacaz cengiz, sana uymayabilir o konsept :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 agizkiranlar olabilir guildin adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Guild Wars'taki guildimin adı Dark Saga'ydı pek güzide iced earth parçasından geliyordu ve kanımca acayip karizmatik ve heybetli bir isim. The Dark Saga şeklinde olabilir belki guild wars'tan arkadaşlarımda gelir ordada başarılı bi guildtik zaten ilk 100'e giren ilk ve tek türk guildi olduk, bi ara 20. sıraya falan yükseldik. ama The Crimson Hordes'ta güzel. siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 orange horde olsun. patiyle ozges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hristiyan tanrısına tapıyosanız ben yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar