Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuracagimiz Paticik Guildi (11. sayfada Isim ve Detay geyiklerini baslandi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Asteroth said:
"The Spanish Inquisiton" ismini öneriyorum Guild ismi olarak.

"NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!!!" naralarıyla saldırırız.

Spanish değil de sadece "Inquisition" olabilir bence. Güzel konsept.
Mesaj tarihi:
Ubik said:
siz bilirsiniz canım, ben her türlü varım. RP olaylarına da girmek istiyorum baya, onu dışarda yaparım olmadı. =)

Crimson Horde isimli, Duchy of Wessexin altinda yer alan ve Kingdom of Hyperion adini tasiyan bir allianceta rp yapmayacaksin da NERDE yapacaksin :D
Mesaj tarihi:
HARIKA HERIFLER dusunmustuk ama nedense bazi insanlar begenmemisti :P sddfg neyse cok buyuk bir itiraz gelmezse bu hafta icinde The Crimson Horde'u aliriz tescilletiriz misler gibi.
Mesaj tarihi:
The Crimson Horde guzel ya, cok cok janjanli ve ustun bir oneri gelmezse, pazar gunu veya p.tesi domaini vs. alip baslayacam.

Ciddiyiz arkadaslar, oyuna saglam girmek istiyorum :)
Mesaj tarihi:
"the" koymadan direkt "crimson horde" desek :p

Hatta banner felan da oluşturmak lazım. böle alevli, yanar dönerli.

Denize yayılma işi başta zor bence önce kara da bi dişimizi gösterirsek. Sonra gemi ve gemiler alabilecek ekonomik duruma ulaşırız. Zaten gerisi oyun içerisinde gelir.
Mesaj tarihi:
ya biz kuralim, theli da olur thesiz da, bakariz ona... denize hemen acilamayiz zaten, gemiler falan oyle kolay bulunmaz hemen ama zamanla bir berber chapterimiz neden olmasin? :D heycan yaptirdi bu oyun bana yahu.
Mesaj tarihi:
elesso said:
google a yazdınmı hiç o dediğin ismi azmo

bir kac tane wow ve mud guildi ismi cikiyor, nolacak arkadasim. Biz de Crimson Horde koyariz, veya cok kizarsak RED HORDE koyariz olur biter.

sdfg.
Mesaj tarihi:
60% rakkamina nasil ulastin, listedekilerin 3/4 u daha buraya gorus bildirmedi ne oynayacagina dair sdfg.

ayrica RED HORDE kulaga iyi gelmiyor, Crimson iyidir. Ama biz hristiyan tanrisina falan tapacaz cengiz, sana uymayabilir o konsept :(
Mesaj tarihi:
Guild Wars'taki guildimin adı Dark Saga'ydı pek güzide iced earth parçasından geliyordu ve kanımca acayip karizmatik ve heybetli bir isim. The Dark Saga şeklinde olabilir belki guild wars'tan arkadaşlarımda gelir ordada başarılı bi guildtik zaten ilk 100'e giren ilk ve tek türk guildi olduk, bi ara 20. sıraya falan yükseldik. ama The Crimson Hordes'ta güzel. siz bilirsiniz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...