Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beta İlk İzlenimler

Mortis

Öne çıkan mesajlar

skill cap yok, oyundaki en çok canımı sıkan şey bu... çok oynayan daha çok skill'e sahip olacak yani (item ve para zaten daha çok olacaktır doğal olarak). bu da casual oyuncular ile hardcore'cuların arasının çok açılmasına sebep olabilir...

bilmem kaç skilli belli bi seviyede geliştirdikten sonra, geliştirme hızı düşüyormuş. bi de kullanılmayan skill'ler düşmeye başlıyormuş. ama bunlar yerine skill cap olsa çok daha iyi olurdu...

ırklar birbirlerini anlayabiliyolar. bubble da var bildiğim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

"If you hit someone of your faction you go grey for a few minutes, and people can kill you without getting an alignment hit. You have to be careful where you’re aiming with your arrows and spells when you're fighting near strangers of your faction, since people can jump in front to make you go grey and kill you with impunity. "

oops....

lol gank
Sosyal ağlarda paylaş

Bubble, özellikle yok imiş diye okudum. (mmorpg.com da idi galiba)
Total skill cap olmaması kötü olmuş hakkaten... Çok büyük kinkler çıkabilir ortaya... Gerçi oyjun çıkmadı sistem tam nasıl işliyo bilmioz ....

bide previewde
If you hit someone of your faction you go grey for a few minutes, and people can kill you without getting an alignment hit. You have to be careful where you’re aiming with your arrows and spells when you're fighting near strangers of your faction, since people can jump in front to make you go grey and kill you with impunity. said:

şeklindeki olay da sewdim sewmedim gibi bişiy.. Uodaki criminal olayı var güzel bişiy ama. yanlışlıkla vurduk ondan da crim oluyoz. çok karmaşa olcak gibi gözüktü bana... D:
Sosyal ağlarda paylaş

ee foe lerde skill caps olcakti hani 300 mu ne hem beli bi miktaran sonra cok az artmicakmiydi ve bazi bonuslar birbirlerini etkilemicekmiydi
mesela okculuk tan gelen bonus reflekleri falan gibi yawaslatsa...
diyer yandan skill nasil kascaz yaw tam npc keserken baska gurup gelip kafa goz dagitir hepbirliktemi kascaz skill?
Sosyal ağlarda paylaş

-0.65000004 stamina kaybettin. Oo bombaymış. :P

Interface yapmak zor iştir. Zamanla düzelir diyenler de genelde yıllarca bekleyip pes ediyor. Eğer baştan temeli sağlam atılmamışsa ufacık şeyleri değiştirmek için bin takla atmak gerekiyor.

Edit: Yanlış anlaşılmasın sadece görünüşten bahsetmiyorum interface derken. Kullanma rahatlığı ve kontrollerin verdiği histen bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu değilde eğerki hala aynı ise , youtube da baktığım gameplay videolar üzerinden değerlendirince SWG ile uzaktan yakından alakası yok. Ortamlar filan benim çok hoşuma gitti fakat özellikle üstüne basarak söylüyorum playerların özellikle yürüme koşma animleri dehşet kötü.

Bir çoğu baston yutmuş gibi hareket ediyorlar. Yürümleri koşmaları havada uçarcasına. Eğer seyrettiğim halde çıkarsa birçok iyi yanını körertir oyunun bana göre.

Yok öyle değil olmayacaksa bilmiyorum tabiki. Varsa bir bilgisi olan söylesin lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

ben grafikleri beğeniyorum açıkçası. ama yürüme animasyonlarını ben şu anda 3 gün oturup öğrensem, yaparım gibi geliyo. çok rezalet...

ama asıl rezalet olan şey adamların websitesi. paticikte eminim 4-5 günde o siteden çok daha iyisini yapacak tomarla adam vardır
Sosyal ağlarda paylaş

http://darkfallleaks.blogspot.com Burada statlarla ilgili bilgi var bir kaç magic skilli hakkında da bişeyler yazmışlar.

9 gün kaldı. client büyüklüğünü 12-15gb arası düşünürsek en az 2-3 gün önceden dl a açmaları lazım ki çıktığıı gün chaos yaşanmasın. Bu hafta da bişey açıklamazlarsa oyunun 22 sinde çıkacağına hayatta inanmam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...