dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Benim bir yerde okuduğumdan da "insanları kesinlikle birşeyler seçmeye iteceğiz" gibi bir anlam çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 skill cap yok, oyundaki en çok canımı sıkan şey bu... çok oynayan daha çok skill'e sahip olacak yani (item ve para zaten daha çok olacaktır doğal olarak). bu da casual oyuncular ile hardcore'cuların arasının çok açılmasına sebep olabilir... bilmem kaç skilli belli bi seviyede geliştirdikten sonra, geliştirme hızı düşüyormuş. bi de kullanılmayan skill'ler düşmeye başlıyormuş. ama bunlar yerine skill cap olsa çok daha iyi olurdu... ırklar birbirlerini anlayabiliyolar. bubble da var bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 "If you hit someone of your faction you go grey for a few minutes, and people can kill you without getting an alignment hit. You have to be careful where you’re aiming with your arrows and spells when you're fighting near strangers of your faction, since people can jump in front to make you go grey and kill you with impunity. " oops.... lol gank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 cıksın artıkın bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Bubble, özellikle yok imiş diye okudum. (mmorpg.com da idi galiba) Total skill cap olmaması kötü olmuş hakkaten... Çok büyük kinkler çıkabilir ortaya... Gerçi oyjun çıkmadı sistem tam nasıl işliyo bilmioz .... bide previewde If you hit someone of your faction you go grey for a few minutes, and people can kill you without getting an alignment hit. You have to be careful where you’re aiming with your arrows and spells when you're fighting near strangers of your faction, since people can jump in front to make you go grey and kill you with impunity. said: şeklindeki olay da sewdim sewmedim gibi bişiy.. Uodaki criminal olayı var güzel bişiy ama. yanlışlıkla vurduk ondan da crim oluyoz. çok karmaşa olcak gibi gözüktü bana... D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 abi okçuları ne biçim ganklicekler allah bilir ama zaten npc şehirlerinin etrafında kasmıcaz skill, boş yere şehir kurmuyoruz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ee foe lerde skill caps olcakti hani 300 mu ne hem beli bi miktaran sonra cok az artmicakmiydi ve bazi bonuslar birbirlerini etkilemicekmiydi mesela okculuk tan gelen bonus reflekleri falan gibi yawaslatsa... diyer yandan skill nasil kascaz yaw tam npc keserken baska gurup gelip kafa goz dagitir hepbirliktemi kascaz skill? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 gri olmamaya özen göstericen gri görünce dağıtıcan ölünce de üzülmicen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 gri mor bunlar erkek adama ters seyler zaten :) ama maurader icin farketmez :) 0,0 rating gibi yapcaz skill kasma olayini sanirim cloak da yok safe spot ta yok ne yapcazlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 arkadaşlar Türkçede w harfi yok. Allah aşkına kullanmayın şu harfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 http://img387.imageshack.us/img387/4401/dragonfireball1bm2.jpg bu görüntü "birazcık" kötü gibi.. interface falan çok "dandik" gözüküyor. efektler falan da keza. benim için HİÇ önemi yok tabi bunların , o ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 k.o. motorunu kullanıo bu oyun galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yok swg gedekiyle ayni gibi geldi bana baska videolarda falan swg oynamislar bi yorum yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 -0.65000004 stamina kaybettin. Oo bombaymış. :P Interface yapmak zor iştir. Zamanla düzelir diyenler de genelde yıllarca bekleyip pes ediyor. Eğer baştan temeli sağlam atılmamışsa ufacık şeyleri değiştirmek için bin takla atmak gerekiyor. Edit: Yanlış anlaşılmasın sadece görünüşten bahsetmiyorum interface derken. Kullanma rahatlığı ve kontrollerin verdiği histen bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 degisebilir zamanla ama. Eve ilk ciktiginda cok cok cok kotuydu arayuzu, simdi ise oldukca basarili buluyorum. gecer, gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 skill bar chat box falan çok alalede yapılmış gibi herkeste yeniden uo gibi bir heyecan yaşama isteği var umarım hayal kırıklığı olmaz. uo oynamadım hiç net cafelerde nebulada bandaj bandaj diye bağıran abilerimizden gördük uoyu o nedenle sırf meraktan deneyecem bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 UO,AC gibi oyunların özelliklerini taşıyor fakat UOnun verdiği zevki veremez çünki UO da aksiyon çok hızlıydı sürekli bir kovalamaca tuş basma vs vs burada okadar hızlı olacağını sanmıyorum malum archery ve spell casting fps tarzı ve at üstünde kullanamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Bu değilde eğerki hala aynı ise , youtube da baktığım gameplay videolar üzerinden değerlendirince SWG ile uzaktan yakından alakası yok. Ortamlar filan benim çok hoşuma gitti fakat özellikle üstüne basarak söylüyorum playerların özellikle yürüme koşma animleri dehşet kötü. Bir çoğu baston yutmuş gibi hareket ediyorlar. Yürümleri koşmaları havada uçarcasına. Eğer seyrettiğim halde çıkarsa birçok iyi yanını körertir oyunun bana göre. Yok öyle değil olmayacaksa bilmiyorum tabiki. Varsa bir bilgisi olan söylesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Animasyonlar ve grafikler cok kotu evet. UO ve AC ile yarisacak kadar kotu. Betadakiler videodaki kadar kotu olmadigini soylese de cok bisi beklemiyoruz grafik ve effekt acisindan ama oyun zevkliyse affettirir bu konu kendisini. Zamanla da duzelteceklerini umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben grafikleri beğeniyorum açıkçası. ama yürüme animasyonlarını ben şu anda 3 gün oturup öğrensem, yaparım gibi geliyo. çok rezalet... ama asıl rezalet olan şey adamların websitesi. paticikte eminim 4-5 günde o siteden çok daha iyisini yapacak tomarla adam vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Vidyoyu animasyonu geçin de hiç skilller ve skill sistemiyle ilgili leak yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hala ayrıntılı bi leak yok die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 lol 9 gün sora oyunu release edecekler dimi llololololololol diyorum sadece hatta 2 gün sonra open beta var ahahhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 http://darkfallleaks.blogspot.com Burada statlarla ilgili bilgi var bir kaç magic skilli hakkında da bişeyler yazmışlar. 9 gün kaldı. client büyüklüğünü 12-15gb arası düşünürsek en az 2-3 gün önceden dl a açmaları lazım ki çıktığıı gün chaos yaşanmasın. Bu hafta da bişey açıklamazlarsa oyunun 22 sinde çıkacağına hayatta inanmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 naisl download etcez yaw yani forum a kayitli 300k kisi var betayi 1m kisi indirmeye baslasa rapidsahe dayanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar