Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noluyor türktelekom noluyor neoluyor ne ve niye offff

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce telefonda görüştüm telekomdan bir görevliyle.

1-2 gündür yurtdışı çıkışlarıyla ilgili problem olduğunu ve en kısa zamanda özlenen hızlara tekrar dönüleceğini söyledi.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
vay be.
aylardır 128/256(down/up) hızla bağlanddığım internetim bugün 96/256 olunca çıldırdım artık.
aradım telekomu gayet de tek seferde kaydımı aldı onbeş yirmi dakka sonra arandım yarın geliyoruz baktım buradan da sinyal zayıflığı gözüküyor ölçüm falan yapcaz olur mu dediler olur tabi dedim..
bilsem aylar önce arardım baya düzelmiş bu telekom servisi herhalde
Mesaj tarihi:
bugün (azönceye kadar) counter dota fln ping 200-500 arası genellikle 400 civarı seyretti benim de böyle tek gözüm seyirdi böyle cinnetlerim geldi
Bir de boş yere babama bağırıyorum BABA DOWNLOAD KAPAA diye
öf ya
Mesaj tarihi:
lol
adamlar gitmiş bağlanamıyor diye kayıt oluşturmuşlar şimdi bi daha kontrol etmesem arayıp mal mal sorun çözüldü diiyp geçecekler..
akşam da izmit'e gidiyorum gitmeden gelse bari bunlar ya pff
Mesaj tarihi:
telefonla aradı bağlantı hızınız kaç dedi
190down/250up dedim hadi yav nasıl iş o up down'ın 4te1i olmalı max dedi hadi yav dedim..
bi reset atın tekrar arayacağım dedi bakalım
Mesaj tarihi:
ya abi off çok fena malım ya
adam netstat çektirdi 87242 tane sonuç döndürdü virüs var lan işte dedi ya ben bunu izmit'te de kullanıyorum olsa orada da olurdu dedim ben bilmem virüs var dedi kapattı

o dönen sonuçlar da youtube için ayarladığım host dosyasından kaynaklı yeni aklıma geldi off
  • Yeni Oluştur...