pekaziz Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Az önce telefonda görüştüm telekomdan bir görevliyle. 1-2 gündür yurtdışı çıkışlarıyla ilgili problem olduğunu ve en kısa zamanda özlenen hızlara tekrar dönüleceğini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Lan bir tek benim mi kötü 2-3 gündür bağlantısı? Eşek gibi yavaş açıyor neredeyse bütün siteleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 özlenen hızlara dönebilecekmiyiz? Yaşasın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Özlenecek olanida hatirlamiyoruz artik o kadar olmustur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 berbat bi bağlantı var ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 özlediimiz hız? hız yokki özleyek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ahaha bu telekom bi bana çalışıyor sanırım lan %90 sorunsuzum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 alla alla millet rezalet derken benim ping çok iyi wowda ama gel görki akşam oynanacak gibi olmadığında kimsenin sesi çıkmıyor herkezde süper bağlantı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Şu sıralar nasıl bağlantı ahali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yoo çok iyi hiçbi sorun yok aylardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ege taraflarinda interneti sorunsuz olan varmi ? her ilkbaharda sorun cikiyo ama bu sefer erken oldu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 izmirdeym, sorunlu gayet son 3 gündür falan. yavaşladı baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Yurtdışı patlak durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Başka hisseden yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 izmirdeyim. bugün çok kötü bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bende net arada selektör yapıyor izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Denizli de berbat su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 vay be. aylardır 128/256(down/up) hızla bağlanddığım internetim bugün 96/256 olunca çıldırdım artık. aradım telekomu gayet de tek seferde kaydımı aldı onbeş yirmi dakka sonra arandım yarın geliyoruz baktım buradan da sinyal zayıflığı gözüküyor ölçüm falan yapcaz olur mu dediler olur tabi dedim.. bilsem aylar önce arardım baya düzelmiş bu telekom servisi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 istanbul maslak şu an google.com.trye bile girmekte zorlanıyorum ttnet helm senin belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 suan bende bi sıkıntı yok sayfaları açarken.ama ps oynarken deli bi lag var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bugün (azönceye kadar) counter dota fln ping 200-500 arası genellikle 400 civarı seyretti benim de böyle tek gözüm seyirdi böyle cinnetlerim geldi Bir de boş yere babama bağırıyorum BABA DOWNLOAD KAPAA diye öf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 lol adamlar gitmiş bağlanamıyor diye kayıt oluşturmuşlar şimdi bi daha kontrol etmesem arayıp mal mal sorun çözüldü diiyp geçecekler.. akşam da izmit'e gidiyorum gitmeden gelse bari bunlar ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 telefonla aradı bağlantı hızınız kaç dedi 190down/250up dedim hadi yav nasıl iş o up down'ın 4te1i olmalı max dedi hadi yav dedim.. bi reset atın tekrar arayacağım dedi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ya abi off çok fena malım ya adam netstat çektirdi 87242 tane sonuç döndürdü virüs var lan işte dedi ya ben bunu izmit'te de kullanıyorum olsa orada da olurdu dedim ben bilmem virüs var dedi kapattı o dönen sonuçlar da youtube için ayarladığım host dosyasından kaynaklı yeni aklıma geldi off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar