Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Aynı serverda Arkadaşın lockunu reslemişti 3v3'de rakip takım. Sağlam dalga geçmiştik adamla, sonunda transfer etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Ben diriltildim böyle, o kadar çok güldük ki yine kaybediyorduk. Az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 farklı factionda da oluyo mu bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 @ Wispy S6 gear'ın varsa yine yardırırsın ya. Yine 4k+ Ap, 30+ Crit, 23k+ hp'in falan vardır. Ha tabi Gladiator yakalamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 silah farkı çok koyabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Masq'cığım takım yok. Bütün tanıdık iyi adamlar kurmuş takımları. Tier2 weapon falan da kovalamam herhalde bu saatten sonra. Kanka bir feral druidle 2v2 gidicem gibi duruyor gülüp eğleniyoruz. OMG I need best in slot devirleri kapandı benim için malesef ne motivasyon ne vakit yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 rog/lock oynamak hiç kolay diilmiş ya. sap vuramadıgımız zaman %90 kaybediyoruz gibi bişi blindı efektif kullanamıyoruz. feral druidler tam bi çile. genel tavsiye verebilicek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Feral druidler çile olarak kalmaya devam edecek ne yazıkki, baya imbalar şu aralar çünkü. Onun haricinde blindi efektif kullanmak için trinket takip etmek ve tercihen shadowfury rangeinin dışında atmak lazım. Sap atmak da o kadar zor değil karşıda hunter varken bile. Çok zorlanıyorsanız sprint açın, vanishle falan girin adamların arasına. Zaten rogue-lock çok da uzun süren fightlar için iyi değil. Mage-roguedaki kadar iyi resetleyemiyor oyunu lock rogue setup'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mage Rogue daha az nukelasa bile çok daha fazla survival ve reset var. Ha rogue lock baya boomshot setup, ama mage roguıe daha iyi bence her şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mage lock nasıl peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mage Priest oynayın en eğlenceli setup bence. Bir sürü reset şansınız var. Priest assist gelince damage double dps gibi oluyor bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Eet, mage priest efsane. Dün bladestorm açtım mage'e blink kullandırıp, bladestormun açık kaldığı süreçte 30k civarı dmg yedim. Paladin'im sheepteydi ve "bubble açmıyım şimdi" diye düşünmüş QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 mage pri çok iyi şu aralar allah belalarını versin. rogue pri ile yenemedik tabi noobluk bizde olabilir =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Şu an disc pri. rogue pek de parlak değil. Tabii lock-mage pala-warr. gibi takımlara kan ağlatıyorlar orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 lock mage sağlam kontrol ile rogue u patlatabilir aslında sanki gibi ama bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mage Priest şu an 2v2'nun en oynaması zor, en kalite, en karizma setup'ı bence. Tırt mage priest takımı çok komik oluyor, iyisi adamı oyundan sogutur. Priest iyi olursa hele tadından yenmez, aşırı ofansif olmaıs lazım priest'in tarz olarak. Mesela çogu oyunda heal almadıgım oluyor, adam sadece ofans oynamış 6 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mage'in heal'e ihtiyacı yok ki zaten o kadar novanın stunın sheepin arasında. 30sn de bir shield atsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 evet abi ice barrier nedir. benim en uyuz olduğum setup bu. ring of valorda gelirse hele mana 0 direk =P zaten heal reductionsız setuplar bi kötü geliyo sevemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ring Of Valor'u nasıl seviyorum mage olarak. O kancık druidler nasıl panikliyor o pillar göçmeye başladıgı zaman. Bayılıyorum size ya bayılıyorum, ayı olup koşuyorsunuz ya manaburn yememek için, ne tatlısınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ahahaha koptum ya süpersin :D dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Phae said: Ring Of Valor'u nasıl seviyorum mage olarak. O kancık druidler nasıl panikliyor o pillar göçmeye başladıgı zaman. Bayılıyorum size ya bayılıyorum, ayı olup koşuyorsunuz ya manaburn yememek için, ne tatlısınız ya. SELAM XUNN dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mage'ler kesin nerflenicek yeni sezondan önce diyordum. Bir de icelance crit'e frostbolt haste buff'ı veriyorlardı neredeyse dallamalar lol. Clueless dev is clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bütün TBC boyunca warlock-druid nerflemeyen adamlar WotLK'tada da mage falan nerflemezler. Bu exp böyle biter, cataclysm'da normale döner mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Haha o haste buffı gerçeğe dönüşseydi, mageler tek stunda 100k falan vuracaktı heralde. Bizim mage arkadaş 0.80snlerden bahsediyordu bir iki kısa cd'li buffla falan lal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 814 haste var bende. Icy veins'le iki shatter koyuyorum deepfreeze'de, ne yaman druidleri indirdik o şekil. Nerf lazım olan kısım damage değil mage'de. Warlock'a nerf gelsin madem, mage gibi de değil ne stun lazım ne freeze, hoppidi hoppada chaos bolt aglasın yigitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar