Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Warlock rogue ta zaten hep healerı cclemelisin. Healer seduca'ta dururken dps'i hemen indirmelisin. 2 dakikada bitiyor maçlar. Gerçekten zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 2 dakikaya bile varmıyor ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Rogue & Mage'in inceliklerini yazabilir mi biri? Rogue olarak nelere dikkat etmeliyim, nasıl bir strateji izlemeliyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Teknik olarak tamamen cc bazlı bir setup. Öldürücü dmg mage'den gelir, bu yüzden senin stunlarını mage'in dmg'ına kordineli kullanman, tricks of the trade'i zamanlı vermen lazım. Ama en önemlisi momentum. Kontrol sizde olmalı yoksa isterseniz 10 dakika nukelayın, inmez kimse. Oyun 2 dakikayı geçerse genelde kaybedersiniz ayrıca. Biter cooldownlarını mob gibi olursunuz. Shatter'ları stuna getirin, cc'yi adam gibi kordine edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 R Shaman/Hunter/Warlock ta hunter olarak dikkat etmem gereken onemli seyler varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Backpedal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bir destro lock olarak tüm magelerin ve disc priestlerin allah belasını versin demek istiyorum arenada. Osursam onu bile absorbluyorlar arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sen bir de warriorla mage kovalasan demek ki adamları bulup vahşice katledeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Valla mümkündür. Hayır çabuk sinirlenen bir yapım da yoktur ama deli oluyorum resmen. Zaten cc lesem o arada nukelesem ya sansıma critler cosmuor ya da tam son spelli sokarken mana bitiyor falan komik enstanteler yaşadım baya bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Pyro said: Bir destro lock olarak tüm magelerin ve disc priestlerin allah belasını versin demek istiyorum arenada. Osursam onu bile absorbluyorlar arkadaş. Abi arenaya succubusla girerim ben. çok severim hatunu çünkü. karşıda mage oldu mu yüzüm asılıyor. Partnerini çıkartana kadar succubus, 1v1 kaldıysam farzdır felhunter :( adamın counterspelinin yandan yemişi için hepsi. bi de kazara üzeirnden güzel bişey kaldırırsa. frostun 3583409 tane debufundan. Şimdiki full stamina stackleyen priestler de yeni moda. Olayım zaten 1 burstte adam çıkartak. lan 30k hpli priest geliyor. Ağlıyorum. fear-mana drain asla fayda etmiyo. Heal reduction yok ki dpsinde dövesin. cc-burst de imkansız. Priest sevmiorum warlock olaraktan. Beni en zorlayan disc priesttir. yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Affliction zevkli oluyor discipline karsı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Holy Pally Warrior Rogue Mage Warlock şeklinde 5v5 başladık. Rogue olarak gear baya kötü benim. 1500'ü buldurduk dün gece. Bakalım devamı ne olacak. xD Setup'un gideri var mıdır 5v5'ci varsa sorayım bir de. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Setup'ın gideri yok aslında da yine 1650 olup trinketleri alırız en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Dynun said: Şimdiki full stamina stackleyen priestler de yeni moda. Olayım zaten 1 burstte adam çıkartak. lan 30k hpli priest geliyor. Ağlıyorum. fear-mana drain asla fayda etmiyo. Heal reduction yok ki dpsinde dövesin. cc-burst de imkansız. Priest sevmiorum warlock olaraktan. Beni en zorlayan disc priesttir. yes. bende lockdan nefret ediyorum bi disiplin pri olarak nedense mana drain yapar heal ceker bi debuff atar dispellersin silence yersin peti uyutur ortak yatar, maşalaah herkes her clasa aglıyor. Acaba bendemi stam yuklesem 26 k bufflı hp ile girince az oluyor demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 abi affli olsam şansım çok yüksek de, destro ile hele ki pillarlı arenada zor. 1v1 için diyorum edit: ağlamak demeyelim ona. lütfen. hazetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Emekli bir rogue olarak aşağıdaki resmi tüm locklara armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 i got ballz of skillz. evet rogları dövmeyi seviyorumdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Wispy said: Emekli bir rogue olarak aşağıdaki resmi tüm locklara armağan ediyorum Locktanda mı emekli oldun :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Olm oyunu bırakalı 2 ay oldu : ) Sene 2010 olacak hala wow oynuyorsunuz lol ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Sonlara doğru elime yüzüme bulaştırdım demiyorsunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Abi destrolock mage hakkında aglama insiyatifine sahip olmayan bir class. Ama mageler çok fazla rng oldu wotlk'la beraber. Hele mage vs mage, inanılmaz RNG bazlı. Spamsteal festivali, kim daha çok buff alır daha az resist yerse o alıyor. roflicious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Regalyacım, bu oyunun sonu yok ya. İsteseydim (ve şartlar da uygun olsaydı) hala köpek gibi raid yapıyordum top 5 guildden birinde. Vakit sorunu olmasa 5 sene daha oynardım herhalde hehe. PvP'de aynı şekilde. 2 hafta önce çok feci oyuna giresim vardı, zaten 6-7 hafta pas geçince item sıkıntısı olacaktı, bir de prepaid bitmiş, amaaan boşver dedim. Hıı bir de son turnuvayı BB almış, buradan korelilere saygılarımı iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 essek kadar oldun hala atari pesinde kosman hos olmaz bi de. bunu da ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sonunda bi paladin bulduk heal atan. dk/warr/pala klasik cleave oynuyoruz. 1550 team rating'e kolayca geldik, artık gelen takımların alayı relentless weaponlu falan olunca kastırıyor. 1- öncelikle rmp takımlara karşı ne yapmalıyız? 2- shaman'lı takımlar çok zorluyor özellikle. (cleanse totem) shaman'a girsek dogru düzgün dmg çıkmıyor, shamanı bıraksak cayır cayır vuruyor. ne ederiz de şamanlarla baş ederiz. :p özellikle sham/lock aynı anda gelince çok bela oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Turnuva maçlarını falan izleyebileceğim bi link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar