deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 2v2 yaparsınız. Bu retri paladinler 3v3'te nasıl bir build kullanıyorlar. (DK Retri Resto oynıycaz görünüşe göre) Baktım milletin talentlerine kimse seal of command kullanmıyor, ama onun yerine ne kullandıklarını da çözemedik :P . Paladinimiz patch vs. takip etmeyen bir arkadaş olduğundan neler değişti, kim ne kullanıyor falan hiç bilmiyor. Girip ışığı yanana basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 öyle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bir de blood dk, feral druid, retri pala olsak nasıl olur? Feral takılayım biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 blood dk ve feral ile pek bişey olmaz gibi ama oladabilir tam kestiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 BİLMİYORSAN YAZMICAKSIN ARKADASIM!!1! işiniz yaş blood dk pek iş yapmaz 3v3 de ama yok pve giyiyor ustundede %40 üstü ArP var diyorsan o zman iş yapar burst yersede yatar... ki healersin 3v3 nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 1800 falan yapalım hızlı hızlı maç yapıp diye sordum, yoksa zaten retri pala dk resto druid yapıyoruz da bana fenalık geldi; 2 yılı geçti healliyorum gerek PvE gerek PvP QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 disiplin pri 3/3 icin yanına ne gerek :D rogue-mage den baska,bide 860 kusur resi yapıp mana regeni mi artırayım yada 900 kusur resi yapayım daha mı iyi. 108 resi li trinketı hemen almayıp set dısı itemlaramı yukleneyim önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bizim druid tecrübemize göre SP'yi belli bir barajı bulmadan Resil köklemek de iyi olmuyor. CC wavede yatıyorsun, attıgın healin gelen damage'i karşılaması gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 genelde healerlarda resiyi veya sp yi değil ikisini birden arttırman gerekiyo. belli bi noktadan sonra sadece SP. bende (druid) yaklaşık 900 resi var 2360 spellpower yaptım bundan sonra hep SP gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 2v2 /quit çektik yerin dibine giren damage + ticklemeden uçan diseaselerden sonra severler dedik. ^^ retri pala arkadaş var, oyunda yeni. bakalım, hızlı da öğreniyor işi. ^^ resto dru / unholy dk / retardin gidiyoruz heal reduce eksikliği can sıkıyor ama paladinimiz dispell yapmaya becerirse bi avantajımızda olur spell teamlere. hatta föryis weaponlu RMP bile kestik :P yalnız hunter & enhance shammy takımları üzüyor bizi şu an. ortalık hayvanat bahçesi oluyo zaten, hunter dağ tepe geziyor kızarıp. shaman desen druide purge spamlayarak abanıyor. bulamadık bi yolunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 dsafsa aynı böyle oluyo maçlar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Hahahhaha. gg huntards; The Beast Within now lasts 10 sec (Down from 18 sec) but now also increases all damage you deal by 10%. Ve scourge strike'a %9 crit geldi. ooohş. şimdi de gife dispel mechanic plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 # Bone Shield cooldown has been lowered from 2 min to 1 min. Oyunu bıraktığım için çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Aha lan ilk kez oynadığımız bir setupa buff geliyor nerf yerine, sabah sabah ağlamaklı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Wispy said: # Bone Shield cooldown has been lowered from 2 min to 1 min. Oyunu bıraktığım için çok mutluyum.niye bıraktın? gerçi oynamak için sebep yok da gayet iyi arena falan yapıyodunuz glad alamadığından mı bıraktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Hehe yok ya glad'la alakası yok. Bakma sen öyle konuştuğuma ciddiye falan alan biri diilim. Geçen gün bakmıştım 5 sene oynadım brüt, 120 gün played 1 char'da 200gün de rogue'umda vardı. Neredeyse 1 sene ediyor toplam 5 senede. Düşündüm 24 yaşına geldim, bu kadar süre ne uğraşsam grandmaster olurdum diye. Başka bir dil öğrenilir, enstruman çalınır, spor yapılır ne biliyim. Eskisi kadar da keyif almıyordum zaten, TBC çok daha güzeldi hem geyik hem raid hem pvp,. S6 bitene kadar takımlardaki arkadaşlar için oynadım. Öyle yani. Bir ara oyuna girip goldu falan ne varsa dağıtacam, herşeyi DE edip authenticator'ı da siliyorum telefondan ama fırsat olmadı yoğun geçiyor bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 En iyisini yapmışsın, ben de aynı şeyi düşünüyorum her /played yazışımda da işte. Vakit öldürmek için daha iyisi çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Wispy said: # Bone Shield cooldown has been lowered from 2 min to 1 min. Oyunu bıraktığım için çok mutluyum. http://www.sk-gaming.com/arena/player/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Yazıııııık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 :p Hayır bari oynamıyon, ahkam kesme ^^ Ben s5 op zamanlarında oynayamadım dk'yı. baya bir hero imiş ki baya bir nefret var sanırım classa hala. insanlar dk buff görünce flame olmuş official forumlarla da. hahhaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Bu oyun gerçekten kötü ya, özellike pvp'si. TBC yine katlanabilirdi, artık felaket. Boşa zaman kaybı. Oynamayın, oynattırmayın. Çok isterim bir anda şöyle 1 milyon oyuncunun subscriptionu cancellarken PVP balance sucks diye yazmasını, belki götü tutuşur o zaman Blizzardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Öyle. 2v2 sinir hastası yapıyor zaten adamı. Carebear 3v3 oynuyoruz. Zaten yapacak birşey olmayınca vakit öldürmece WoW pvp. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 2vs2 de kanser sahibi oldum resmen bi de 6 7 puan gelmesi normal mi galibiyetlerde ? (1 k civari rating) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 2v2 oynama abi aklın varsa, 1k ratingde de 6-7 puan geliyorsa 1100 civarı mmr'ınız var demektir, arka arkaya baya maç kazanıp onu yükseltmeniz lazım sonra alır yürür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Masquerade said: :p Hayır bari oynamıyon, ahkam kesme ^^ Ben s5 op zamanlarında oynayamadım dk'yı. baya bir hero imiş ki baya bir nefret var sanırım classa hala. insanlar dk buff görünce flame olmuş official forumlarla da. hahhaa. I c wat u did thar. Artık imba değiller ki, banane içerikli bu post amacına ulaşmamalı, ulaşamaz. DK faceroll, rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar